Dagen med stort D

Gårdagen var glad, blandad, konstig, glad, saknad, deppig och glad igen. Födelsedagar för mig känns alltid så märkliga. Men jag måste trots allt säga att det var en fin dag med ett mycket trevligt uppvaknande, väldigt fina och genomtänka presenter. Alla presenter egentligen, tack så mycket ni vackra människor.

 

Idag har inneburit en första dag på det nya jobbet, "ballroom" eller restaurant manna som det också kan kallas. Ett ganska flott ställe som sägs vara ett av oslos absolut populäraste. Det var najs och nice (internationell stavning) med mångkulturella medarbetare, en från slovakien, en från portugal, nån från bulgarien, österike, frankrike osv. Så det blev inte något försök att förbättra norskan idag inte utan mer engelskan, som känns väldigt knagglig.

Efter fyra och en halvtimme på ballroom begav jag mig vidare mot en intervju på deli de luca, dock med sämre resultat, då chefen som hade sagt åt mig att komma idag kl.14 inte var där. Jag fick återkomst imorgon kl 10 istället. På Samson Bakery en timme senare på intervju fick jag erbjudande om att jobba där, dock deltid och med start i slutet av september. Jobberbjudandet kändes inte så lockande med tanke på att det var deltid och dessutom beläget på oslos folktätaste shoppinggata =hetsigt!

Istället håller jag mig till cafét där jag ska jobba imorn och på lördag, eller "halversson konditori" som det heter. Där verkade det  trevligare och lugnare med mest pensionärer som hängde. Jag hoppas att det kan ge något men i dagsläget vet jag ingenting. Måste hitta ett heltidsjobb nu så att jag sen kan planera och välja deltidsjobb.

Nu ska jag laga lite mat, sen gå och vila. Ikväll ska jag jobba på ballroom igen!

Kommentarer
Postat av: hana

woohoo!! vilket flyyt du verkar ha:) kungligt! här står de still på jobbfronten:Pkraam

2008-09-04 @ 19:23:08
Postat av: Frida

Vad är ballroom för något? :)

2008-09-04 @ 19:40:42
URL: http://fridasehlin.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0