Slutet

Jag börjar se slutet...

Nu har jag skickat in allt och jag är så less! Less less less less! Nu blir det staden. Tack och aldrig mer, adjö.


Bildspel

Eftersom jag är så effektiv just nu tänkte jag bjuda på ett bildspel med lite blandade bilder. 

      
    
    


Trött

Nu vill jag bara att allt ska vara klart. Och det är det inte. Jag är trött och less. Vill att det ska bli imorgon och att allt ska vara över. Imorgonkväll ska jag festa järnet och glömma bort skolan för en stund. Hoppas imorgon kommer snart.


image163
Typ såhär less är jag nu. Fast här var jag egentligen bara väldigt morgontrött.

Less och glad

Jag börjar bli lagom less på projektarbetet och Agneta. Själva rapporten känns fortfarande som ett stort frågetecken. Ska jobba järnet med den ikväll och sen får vi se vart det hela slutar. Idag sa Agget iallfall att min redovisning var viktig eftersom jag vägde mellan två betyg. Undrar vilka betyg det är och hur hon kan veta det så säkert nu.

Kolla på det här, såg alldeles nyss och det var rätt roligt. Kul att jag har fler kommentarer än vad jag har inlägg och ännu bättre att jag har fler bilder än inlägg. Jag sa det senast till Linn idag, att det är bilder som är mest kul att se i en blogg!

Inlägg:150
Kommentarer:158
Bilder:162


Trots att jag är less känner jag mig ändå glad. Jag tror det inte går att enbart vara less nu när våren är här och sommaren på ingång. Underbart med solen!



Jag somrig och glad
i min fiskehatt.
Linn tycker att jag ser
handikappad ut!
Kanske hon hade lite
rätt i och för sig?

Glädjepiller

Idag har jag blivit glad av att träna bop på usm, jag la på lite extra vikt och var stark. Jag kände mig duktig och nöjd över att det gick bra så nästa gång ska jag lägga på ännu mer vikt på benen. Det är roligt när man utvecklas!

En annan glädjebringande sak ikväll var att se Mando Diao live på teven. Den där speciella mando-känslan fyllde mig inombords, jag blev nostalgisk och började längta till sommarens festival/er. Ska bli riktigt härligt!

Något som tar glädje mer än att ge är just nu projeketet som jag börjar bli rätt trött på. Vill bara att det ska bli klart någon gång. Men är men ineffektiv och trög så är man. Nu ska jag skriva vidare! Tjos

Fotintresserade

Det var värst vad många som verkade intresserade av "passion för fötter" igår, jag tog nämligen nytt läsarrekord.

Gårdagen blev iallafall slapp och skön utan allt för mycket ansträngningar, de absolutaste ansträngningarna blev nog min cykeltur hem från Björn och min lilla löparrunda på kvällen. Det blev inget jobbande på online och inte heller något pa-skrivande. Duktigt av mig, och istället hade jag tänkt vara duktigare idag och städa mitt rum som jag redan börjat på och kommit rätt långt med. Sen ska jag sätta mig och skriva lite på pa-rapporten, som jag inte gjorde igår.

Mitt rum har varit så stökigt att jag inte vågat släppa in mina kompisar i det, de ha fått stanna i köket. Mina föräldrar har varit väldigt less på mig och igår sa mamma att "rent hus" (tv-programmet) kanske snart skulle komma till mig för att mitt rum var i klass med boendena de tar hand om där. Men mitt stökiga rum nu under (v.17) har inte lyckats slå stökigheten jag hade i höstas. Björn blev då till och med paff över hur stökigt det var och sa att han aldrig kunnat föreställa sig det så rörigt i mitt rum.

Jag undrar hur ens egna hem kommer se ut när man flyttar hemifrån. Ifall det kommer vara finare, om man kommer vara duktigare på att sköta om det då. Eftersom det är sitt alldeles eget krypin då och man kanske blir mer mån om det? Eller så blir man bara ännu slappare för det inte längre finns några föräldrar som tjatar på en? Jag undrar jag.


Såhär såg mina fötter ut på en fest i somras när jag stod på röda mattan.
Någon som vill suga en tå?


Mejl på apberget!!

Gick nyss in på apberget och hade fått det här mejlet, fler som har fått? Sjukt.
(Jag tog bort hans namn och mejl för att vara snäll)


Hejsan!
Jag heter ____ och är Italiensk kille från Umeå.
Jag har passion för tjejfötter, gillar att massera,smeka och känna på unga tjejers fötter 17 - 20 år.
undrar om du vill träffa mig och låta mig avguda dina fötter ?
jag ger 500 kr för besväret *om man nu kan kalla det för besvär* hehe
***det är inget skämt, utan jag är seriös med detta, men om du inte är intresserad behöver du inte håna mig, utan det räcker med att inte skriva tillbaka elelr nej tack. :)

adda mig på MSN om du vill veta mer :

[email protected]


Torr

Kladdkakan jag bakade blev torr, som typ alla andra "kladdkakor" som bakats i vårt hus. Jag gräddade den i en stekpanna i ugnen, så jag antar att det bidrog till torrheten den här gången. Men den blev ganska god ändå för jag hade lagt knäckchokladbitar i den. Kanske ska döpa om den till torrkaka med knäckchoklad istället, det låter väl smarrigt. På tal om torr så sa Amanda igår till Elin: Vill du har lite vatten, du ser torr ut? Haha hon är allt rolig den där Amanda. Nu ska jag dricka lite mjölk, ringa ett samtal och sen styra upp rapporten.

God helg

Mycket skön helg än så länge måste jag säga, toppenfredag, trevlig lördag och mycket trevlig lördagkväll som bjöd på massa skratt. Galet härliga kompisar jag har och jag är så glad över alla. Älskar att umgås med er, det är då man mår som bäst. Björn var också mysig och på bra humör imorse, mysig och kissemissen likaså. 

Nu har jag bakat den sista kladdkakan innan balen och studenten, som jag snart ska avnjuta och lagom efter det ska jag ringa och prata om min balklännings omsömnad. Hoppas det går bra, för jag är taggad. Jag börjar nu också bli taggad till valborg på onsdag, lär bli mycket folk och trevligt. Bara alla ryms!

Annars håller vi tummarna för Hanna Rydfjäll idag som ska ta gesällen. Hoppas det går bra och att hon klarar det, för det är hon värd.

*PussaH o KramaH*


Bra pris

Stan idag med mamsen, vi fick massa saker på Lindex för 599 kr, plus att vi också fick en check på 100 kr där, så det kändes väldigt värt. Efter vår shoppingrutt tog vi en fika på schmäck, där jag faktiskt aldrig har varit förut. Det var gott fika och kaffe men något annorlunda stil där inne och vi satt och spanande lite på alla människor.
 
Sen cyklade vi hem till Röbäck igen och jag for till Isan med henne ut till ica-gropen. Det var skönt och skrattigt i solen, slamsigt, men roligt, som nästan alltid med henne. Nu ska jag fara till henne igen och Hanna för att köpa lite tuggummi på ica så det inte blir så pinsamt ensam. Senare drar vi till Erica och hänger där ikväll. Tjaos

Staden

Nu ska jag fara ner på staden med min kära mor. Hoppas på en del fina inköp och att hon kanske kan stå för någon av dem plus en god kaffe och kaka på något sött fik.

Kalajs

Kalaset igår var trevligt! Ikväll är jag typ taggad igen. Får se om det blir något klubb sketch eller två våningar.

image151
Jag och mina älsklingar

   
  
  

Spontansugna

Idag blev vi allihopen spontansugna på att festa ikväll. Det var soligt och vi var glada. Nu blir det kalas!

image146
Jag & Carro är båda medvetna om epa-raggare, lurkar och drägg på eksem men vi vill bara ut och dansa och ha kul. För intresserade så kör vi på vitt vin ikväll också.^

Hoppas på att man är lika taggad imorgon på klubb sketch eller kanske två våningar!

Balsugen

Jag måste säga att jag blev jättetaggad på balen igår eftermiddag. Det kändes jättebra och roligt när jag gick på stan och kollade in/provade lite olika baltillbehör och accesoarer, hittade flera finfina grejer jag ska köpa som jag tror kommer förgylla balen och balens outfit. Det kändes ännu mer spännande när frisören som ska fixa mitt hår ringde och bokade tid med mig för att träffas och snacka/planera lite om frillan.

Nu känner jag att jag har koll på läget, jag vet vad jag ska ha på mig, biljetten är köpt, bilen är fixad, mingelparty innan är klart. Det jag har kvar att göra är att köpa några småsaker och fixa om min klänning lite. Förövrigt måste Björn fixa en snygg kostym, skjorta, skor, och en hatt som saknas. Men allt känns jätteroligt nu och jag ser framemot det jättemycket! Tror balen kommer bli kanonkul och bra.

Positivt överraskad

Wiho, nu blev jag jätteglad när jag nyss gick in på min internetbank och såg att jag hade fått 400 kr mer i lön än vad jag hade förväntat mig. Hur bra som helst ju! Börjar gillar Online och deras löner nu..

När jag fick lön förra veckan blev jag besviken då jag fick 350 kr mindre än vad jag egentligen hade tjänat, blev förvånad och lite less över hur mycket som drogs till skatt. Men denna veckas lön blev härligt tvärtom!

Nu ser jag hoppet för min ekonomi och våren!

Nya inköp

Jag har börjat bli taggad på shoppa igen, av anledning av att det var väldigt länge sen sist jag shoppade ordentligt och för att jag börjar få in mer pengar nu. Känns härligt! Gick på stan idag med Ullis och såg massa nya trevliga saker på stan som jag blev intresserad av. Testade några saker, baltillbehör som jag inte ska gå in allt för djupt inpå och sen köpte jag lite småsaker, som billiga strumpor som jag behövt i åratal och en riktig brunutansol-kräm som jag velat ha jättelänge.

Det här vill jag införskaffa mig:
- En escadaparfym, "moon sparkles" tror jag den hette. Var två år sen jag senast köpte en parfym så jag känner att det är dags nu. Den luktade jättegott och är min nya dröm!
- En svart hög kjol från Lindex, vill egentligen köpa second hand, men den såg verkligen ut att vara den perfekta modellen!
- En ny bikini, fanns bra på triumph och twilfit, har haft så okomfortabla tidigare och jag känner att jag måste ha en jag trivs med i år, viktigt.
- En eller två färgglada koftor i kortare modell
- En snygg tanktop, tror det är dags för macamymi nu!
- Ett nytt rosa nagelack, det gamla från när jag gick i lågstadiet börjar vara urtorkat nu.

Plus lite annat smått och gott, sedan har jag fyllt ut mina behov!
 

Mirakel

Jag har inte ont i magen längre och jag känner mig lugn över rapporten, trots att det är en hel del kvar. Jag känner mig tillfreds och glad. Skönt.

Läppstift

Haha, märkte precis att pappa tagit efter min idé med att måla läppstift på dom som sover. Erik blev nyss väckt av pappa och var alldeles yrvaken, tog telefonen och började prata med mörk, sluddrig röst och målade röda läppar. Kan tillägga att det inte var en så lyckad målning, det mesta utsmetat, men ändå, roligt.


Konstant magont

Är kall och jag fryser, vill helst bara krypa under täcket och sova

Nu har jag haft ont i magen (nästan) konstant i en och en halv vecka. Förresten tror jag att jag inte hade ont i helgen, men så fort skolan i måndags började fick jag ont igen. I måndags var jag helt knäckt, slocknade efter middagen och sov i två timmar, bara sådär. Igårmorse fick ont på en gång när jag steg upp och insåg att det var en till skoldag. Och samma sak var det idag, samma sak i eftermiddag, samma sak ikväll. Det är jobbigt och tär på mig. Jag har velat grina hur länge som helst nu men jag kan inte. Idag var det nära på skolan men ändå så kunde jag inte.

Nyss har jag laddat hem ett "absolute-relax" album. Så att jag förhoppningsvis ska bli lite avslappnad men jag vettitusan om det kommer hjälpa. Igår fick jag lov att gå till sängen och djupandas ett tag lugna ner mig, ville få bort smärtan och oron. Efter det blev jag lite lugnare men det återkom ändå senare sakta men säkert. Idag har jag haft ont i princip hela dagen och nu börjar jag bli less. Orkar inte mer. Hoppas att jag blir klar med pa-rapporten till fredag så jag kan koppla bort den sen och förhoppningsvis sluta ha så magont.

Sitter och sörplar fil nu och lyssnar på lite relaxing songs, snart ska jag fara iväg på usm, för första gången på över en vecka. Ska köra lite rodd och afrodance. Min rygg har börjat kruppa nu igen så jag känner att det behövs. Hoppas det känns bättre sen och jag är lite mer avkopplad. Senare ikväll ska Carro komma hit och fika med mig. Jag hade också tänkt att vi skulle se frusna män söker kärlek. Adjö.

Cool in school

Sitter på skolan nu och känner mig glad, för en gångs skull. Händer inte ofta att jag känner mig helt nöjd när jag är här,  alltid är det något som gör mig obekväm eller less, men nu känns det bra som sagt, ovanligt bra.

Klassen hade nyss klasstimme och vi pratade en massa om studenten, hur vi skulle fixa med traktor, vagn, musik, lokal osv. Alla blev jättetaggade men också påminda om att det verkligen är snart vi går ut och vi ska skiljas åt. Så glädje blandades med lite tårfyllda ögon.
 
Det känns faktiskt lite läskigt nu med studenten tycker jag. Något som har varit självklart så länge med klassen kommer inte sedan vara det. Även om man inte har varit bästa kompisar hela tiden med alla så har man ändå gillat varandra.

Förut idag på idrottsmedicinlektionen satt vi och kollade på bestofblocket.se, vilket var jätteroligt. Vi läste massa gamla annonser där folk hade sålt allt möjligt,  med sjukaste texterna. Gå in och ta en kik vettja, kan lova att det är skrattretande.

image149

Jag förstod det idag. Snart tar vi studenten tillsammans.

Is dröm

Din blivande man..Tor-Leif!

Torleif Thedéen 

Musikalisk och het..

Jag hade nästan glömt bort hur underbar han är



Moneybrother! Åh så underbar musik. Jag längtar till nästa gång jag får se han live, vilken känsla.

Guess who's gonna get some tonight
Just another summer
It will not happen here
Dom vet ingenting om oss



Till Isa

Såhär kommer ditt framtida barn, Tore, se ut..



Sugen

På fest! Fira på fre eller lör? Eller båda? Eller inte alls? Jag vill iallafall ha något kul att se framemot i helgen efter helvetes-rapporten.

   

  

Till Gaba

Såhär kommer du se ut när du fyller 40, eller vare din man kanske..


Snark

Illa. Först skulle jag fara och köra bodypump kl16 direkt efter skolan. Men då blev inte det, för jag vart så slut efter idrottslektionen då vi sprang en massa varv i en hinderbana och skulle komma upp i maxpuls. Dessutom kom jag upp 186 pulsslag så det var en hyfsat bra ansträngning ändå. Så jag for hem direkt efter skolan för att vila och käka lite först, sen fara iväg och köra bodypump kl18 istället. Men hur gick det då,..jag blev trött efter maten gick och la mig i sängen för att "vila". Sen råkade jag somna från halv sex till halv åtta. Piss, vad dåligt av mig, men jag kände mig så sliten..eller? Ibland börjar jag tvivla på om man verkligen behöver vila när man somnar sådär, för inatt hade jag ändå sovit 8 timmar. Förstår mig inte på kroppen ibland.

Annars har dagen varit jättebra, började med nk-lektion där vi skulle svara på frågor via mentometerknappar om sex och samlevnad. Mycket trevligare än de vanliga naturlektionerna. Sen var Linn glad, gullig och underbar som vanligt vilket typ gjorde min dag. Vi hade jätteroligt och skrattade tills tårarna rann. Förövrigt så fyller hon 19 idag, gratta henne! Världens bästa Linn förtjänar det. Annars har också världens finaste Kicki varit saknad i skolan idag, kom imorgon snälla!

En till rolig sak var igår när jag jobbade på online så gick det jättetrögt och tungt, jag ville mest bara hem. Sen den sista timmen poppade de upp ett meddelande på skärmen där de utlyste en säljtävling på flest order. Efter 20 min poppade ett nyt meddelande upp där det stod att Johanna låg i topp. Jag undrade för mig själv vilken Johanna det var men sålde vidare och det gick som tidigare, inte överdrivet bra. När den sista timmen var över pallrade jag mig snabbt hem.När jag sen kom hem hade jag fått ett meddelande på mobilen: "Grattis Johanna till vinsten i tävlingen med m-magasin, du är nu rikare och har 50 kr extra på kontot". Jag blev riktigt paff men glad, kände mig rätt bra ändå eftersom jag är hyfsat ny där. Nu är jag peppad på jobba nästa gång, tis-kväll!

Nu ska jag ta tag och gör något vettigt.

Citat från dagen
* "Jag fattar inte hur man kan bli sådär, som en ching-ching"
* "En snabel som har gått i lås"
* "En snopp som har trasslat till det"
* "Din sportbh är för liten, hjälp.."
* "Babian igen?"

Vänner

Jag måste säga att jag saknar mina kära A96-tjejer. Det var alldeles för länge sedan vi var tillsammans och hittade på något. Det måste vi styra nu snart, verkligen. Åh, vad jag saknar er i mitt liv just nu. Behöver en hel tjejkväll med massa prat, bus och skratt. Jag blir typ ledsen när jag tänker på det, men samtidigt är jag jätteglad över att ni finns. Men kom till mig nu!

2006-09-03 22.51

17

Då var den här födelsedagen avklarad, helt okej, men inte överdrivet speciell! Saknat dig! +er, men vi ses ju till veckan så :)

Helgen har bestått av en rolig förfest i fredags hos Emma och sedan en mysig & trevlig stund på stan och därefter insparken på studion, det var kul så länge det varade men synd att vår kära vän skulle må dåligt!

På lördagen väntade en fotbollsmatch att dömma på öns underbara gräsplan utan varken mittlinjer eller mållinjer. Det gick bra med flashiga knallrosa sockar lånade av Hanna och bronsfärgade fotbollskor. Man blev bara aningen less på tegs nonchalanta ledare som ansåg sig att det gick bra att spela fotboll utan mållinjer. Dagen löpte vidare och jag & Carran tiggde skjuts med Håkke till Sörmjöle där kräftor & annat gott fanns till bords, synd att jag ätit lasange precis innan och bara skalade i mig en dryg kräfta sen :P Kvällen blev lugn men okej.

Idag söndag blev det fotbollsmatch igen på ön med ännu nonchalantare ledare men desto roligare motstånd med lyckselemål och riktiga målgörare. Matchen blev bara lite pinsam i slutet då spelarna frågade om resultatet och jag inte säkert kunde säga om huruvida tvåsiffrigt det blev!
Senare under dagen blev det en snabbsväng på stan med vackra fotbollskläder & dojjor, sedan hemfärd för att städa ur bombhålan till rum och resten av lägenheten. Trevligt iaf med lite släkt, kusin och fika :)

Nu väntar bara lite packning, skön sömn och core imorgon 8.20!

Tjafs

Igår var en trevlig kväll med mina käresta plus lite annat folk framtills slutet av kvällen då tumult utbröt. Jag blir så arg, less och ledsen på folk som ska vara så patetiska att de måste käfta och slåss. Usch vad tråkigt och så onödigt.

Idag är tung dag och jag känner mig orkeslös. Måste försöka ta och rycka upp mig. Kanske ska läsa ett gammalt diariuminlägg och visa här. Jag tror jag gör så. Måste bli gladare.

Luften smakar som en jordgubbspaj

Inte riktigt så smakar luften men nästan. Mina tuggummin smakar nu iallafall jordgubb. Jag köpte idag för jag blev så inspirerad av Josses tuggummin som jag fick ett av i onsdags, smakade hur gott och somrigt som helst, fick värsta sommarfeelingen då. Men luften, hur smakar den egentligen? På röbäcksslätten skulle jag säga koskit typ men det är ändå av någon anledning rätt gött. Haha, och dikena brevid cykelbanorna luktar avdankat avlopp och av någon anledning ser jag dom som väldigt frestande att bada i. De är alldeles vattenfyllda nu och porlar sådär inbjudande härligt. Jag skulle typ tycka det var kul att se någon annan cykla ner och bada där eller att själv hoppa i där full eller nåt. Ibland kan jag få sådär sjuka tankar som jag blir otroligt peppad på. Jag vet inte riktigt varför men det bara är så.

Jag berättade lite om dom här tankarna för pappa och mamma idag, då berättade pappa att han fått hjälpa en gammal man upp ur diket där en gång. Pappa hade cyklat förbi och sett en man ligga där upponervänd med cykeln i vattengeggan, han verkade helt livlös så pappa var tvungen att gå ner i lervattenbadet och hjälpa honom. Mannen hade visst fått en epilepsi-attack medan han cyklade och kört ner där. Rätt galet ändå, för ifall inte pappa kommit kanske han hade drunknat, tänk er rubrikerna: "Man druknad i lerdike på röbäcksslätten", stackars gubbe. Fast nu ska jag sluta tänka på sånt där sjukt och istället fokusera på annat.

Vill umgås med mina vänner mer för jag saknar dom. Igår ville jag jättegärna träffa alla men då hade jag så ont i magen att jag inte förmådde mig att komma iväg. Det var tråkigt men jag jag kände mig som nästan tvungen att stanna hemma för att bli bättre i magen någon gång. Så jag var hemma hela kvällen, satt vid datorn och såg teve. Sedan gick jag och la mig vid elva, det var skönt, så jag fick sova ordentligt och länge. Kände mig riktigt utvilad imorse och pigg för dagen. Idag har jag varit på stan en snabbis, köpt ett par till svarta pumps och en present till far som fyllde år igår. Sen for jag iväg och jobbade på Online, det gick ovanligt bra, sålde 28 och minimumgränsen var 15, så det kändes skönt. Hoppas det fortsätter såhär fint!

Ikväll blir det att vara med först Erica & Hanna och sen troligtvis massa fler trevligt folk. Det ser jag framemot. Saknar alla, jag vill vara med Linn och Björn också. Jag är partysugen också. Pusshej och trevlig kväll!

Påtal om jordgubbar så fick jag ett par jättefina svarta jordgubbsörhängen i veckan av Linn, från Thailand. Hon är allt gullig den där Rydelius. Björn var dock mindre gullig och sa att dom såg ut som mögliga jordgubbar.

Pappa och pizza

Idag är ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag, hurra hurra hurra. Jag skulle cykla in till stan för ett tag sen och köpa en present till honom, dagens andra cykeltur till stan kan jag tillägga, men när jag kommit in till stan kom jag på att jag inte hade några pengar på kortet så jag kunde inte köpa något. Osis, så han får något imorn istället. Som tur var kunde jag ändå utnyttja den tänkta shoppingturen lite genom att prova en massa pumps på skopunkten och slutligen köpa ett par svarta, för ett tillgodokvitto jag hade där, tur. Tror jag ska ha dom svarta pumpsen till min rosa balklänning.

Nu ska vi äta hämtpizza från Röbäcks nya pizzeria, undrar hur det smakar.

Någon som har nåt bra tips på en pappapresent?


2007-03-19 11.46

Goa i Indien

Sent igårkväll satt jag vid datorn och kollade in sista minuten resor på tickets hemsida. Hittade då en resa till Goa i Indien för endast 1998:-, lät ju jättebilligt och spännande! Jag klickade då på Goa eftersom jag ville läsa mer om resmålet och resan. Men då visade det sig att man var tvungen att bli medlem på ticket för att det skulle fungera. Då var det bara att bara fylla i sina personuppgifter för att få info tänkte jag. När jag var klar med alla personuppgifter, hade klickat i att jag accepterade användarvillkoren (utan att läsa dom) och skickade iväg det såg jag hur jag snabbt fick svar på hotmailen.

In på hotmailen och jag öppnade mailet från ticket med användernamn, lösen osv. Därefter öppnade jag nästa mail från ticket där det stod något om att " Ticket bekräftar härmed att vi tagit emot din reseförfrågan.OBS! Resan är inte bokad/bekräftad förrän du får ett meddelande om detta från oss. Tack för att du väljer Ticket! Resenummer, ordernummer osvosv." Paniken kom. En resa till Goa i Indien, 14 dagar, imorn!?

Efter att jag väckt liv min halvsovandes brorsa i samma rum och diskuterat med Björn kom vi fram till att det borde vara lugnt med resan ändå. Jag hade ju inte angett några kontonr eller annat som kunde göra mig helt bunden till resan. Men det tog ett tag att inse det där på kvällskvisten efter den aningen intensiva helgen med två-kvällars-kalas och domarutbildning 9-17! Jag la mig en halvtimme senare med ett halvlugn.

Slutligen fick reseäventyret sin ände då jag på min lediga dag vaknar jag av att telefonen ringer och att pappa svarar, hör hur han säger att jag ligger och sover men att han ska kolla för säkerhets skull. Pappa kommer in i mitt rum och ser att jag är vaken och ger mig telefonen. I luren hör jag något stockholmssnoffsig röst, "Birgitta från ticket och undrar om du fortfarande vill ha resan du bokat till Goa i Indien". Nej, nej och åter nej svarar jag, det har blivit en stort missförstånd. Tack, då var det fixat och jag slipper dras med någon Goa-resa!

:) / Förresten vill jag säga tack till alla som var delaktiga och förgyllde fredag och lördagkväll!

2005-12-04 20.05

Har bestämt mig för att visa lite gamla apberget diarium-inlägg, här kommer första:

kaviar cocosboll

sprutade in lite kaviar i den sista cocosbollen och ställde den på vardagsrumsbordet. när jag kom tillbaka för att kolla om någon hade rört den så hade erik redan ätit upp den men hade inte fattat att det var kaviar i. han hade känt lukten och smaken men trodde att det var han som hade käkat kaviar och hade det på fingrarna! grabbsingen alltså. drömfrippan för honom imorn ;)

----------
plugga ikväll och det går bra som vanligt..(!?)

Najst

Det var rätt gott med en flurry på stan igår, riktigt skönt i solen! Underbart nu när man känner att våren är här på riktigt och att det verkligen inte är så länge kvar till sommaren. Satt och bläddrade i min kalender för ett tag sen för att kolla om man hade nån bra lucka någon helg här framöver till att ta en weekendsemester men det fanns ärligt talat itne mycket helger att välja bland. Lite läskigt nästan!

Igår var det också gott att träffa tjejerna hos Erica. Vi åt god banankaka och hade riktigt trevligt, jag, Erica, Hanna & Maja. Jag läste massa gamla diariuminlägg  på apberget och skrattade, var jättekul att läsa. Tror jag ska börja publicera lite gamla inlägg därifrån här. För att föreviga dem ytterligare! Ibland blir jag typ ändå lite impad av mig själv.


Byter skola mot en flurry?

Lagom less nu på projektet och skolan. Solen skiner ute och jag skriker, men mest min mage. Så nu sticker jag, Oliwia och Josse ner på stan för att köpa en sak vi blev väldigt sugna på,. mjukglass. Mcflurry kostar typ bara 10 kronor nu så det blir nog en sådan. Pusstjos!

Pa-snack

Ja, jag vet att vi redan har varit rätt bortskämda denna termin med slapp skola. Vi har haft väldigt lite, fast nu börjar det dock bli mycket med helvetes-rapporten. Jag vet inte hur jag kommer palla, men jag måste. Hade nyss pa-samtal med Agneta, jättekul och givande,.inte. Nu ska jag skriva vidare, hejdå.

Citerar: "Du är ju inte värd ett IG Johanna"


Projektrapport

Sitter på skolan med mitt projektarbete nu där jag ska börja bearbeta min rapport, rättaresagt skriva om min rapport. Den sög visst, inte helt förvånat, så nu tänkte jag typ börja om. Jätteroligt, nej, men skönt när den är bortgjord iallafall, för efter det kommer det vara rätt lugnt med skolan. Ser jag framemot!

Sol och stoj

Sitter och har idrottsmedicin, jobbar lite med ett arbete om knäskador. Mina tjejer i gruppen har varit lite upprörda över ett ändrat hotell när de ska åka till Turkiet. Jag blir själv lite less och avis, känner också för att fara utomlands snart! Har ju nästan gjort det till en vana att fara varje år nu och tro inte att jag vill skippa det i år.

Vill få sol, värme och miljöombyte! Jag och Björn har pratat ett tag om att fara till Barcelona någon gång, nu vill jag typ seriöst ta det snart i vår, en sista minuten weekend till barcelona med lite ny stad, spanska, sol och shopping. Skulle vara underbart! Fast jag vill också fara på solsemester med mina tjejer i a96 som vi pratat om så länge.

Sedan till hösten blir det ju iofs troligtvis lite utomlands då man far till Noruega (har glömt bort hur norge stavas på spanska). På tal om spanska så funderar jag på att söka en spanskakurs på universitet till hösten bara för att ha något där ifall att, även en engelskakurs. Det kan behövas.

Förhoppningsvis blir det spanska sen också om jag och Is fullföljer våra bartenderplaner till Mallorca eller Gran Canaria. Det skulle vara väldigt najs! Sen vill jag bli bra på engelska genom sticka iväg och vara aupair eller liknande. Nu ska jag på en timme fara iväg och vara barnvakt, öva mig lite mer med barn, så jag ev. kan bli en god au pair, haha. Hejdå!


Klicka för att stänga bilden


När jag ser den här bilden blir jag alldeles varm inombords och glad.
Tycker den symboliserar så mycket av den undebara turkietresan! Vill fara igen!

Hej

Tror nyss jag skrev det drygaste inlägget någonsin. Nu behöver jag iallafall tvätta håret, skriva lite på min mekka-cv och göra mig i ordning till Caroline kommer, min kära vän. Det blir trevligt att umgås med henne, var nog lite för länge sen sist.

För övrigt har jag och Björn ett år och 7 månader idag, vilket vi förhoppningsvis ska fira lite senare i veckan med god jordgubbsglass och våra lovebrownies. I och för sig känns det som att vi nästan firar varje dag vi är tillsammans, för vi är oftast så glada och lyckliga över att vara ihop. Sådär underbart vet ni.


Helgen som varit och veckan som kommer

Har varit en fantastiskt skön helg, har haft massa tid till att göra saker jag bara gillar. Jag vet inte om jag riktigt kan sätta ord på vad som varit så underbart härligt men jag ska försöka här nedan för att föreviga helgen som varit, mest för min egen skull, tror inte många av er kommer att orka läsa igenom det.

Fredag:
 * Sovmorgon och for på ynkligaste småföretagandelektionen, satt med Lisa och vi gjorde typ något vettigt för en gångs skull.
* For hem till bästa björnen (tidigt på eftermiddagen!) och hade det underbart slappt och skönt, åt god middag, gott fika och såg film. Hade jättemycket tid till varandra att bara mysa och vara. Det händer inte alltför ofta.
* De ringde mig från Finneröjda och sa att jag hade fått jobbet. Blev mycket glatt överraskad!

Lördag:
* Gick upp ganska tidigt för att vara lördag, åt frukost med gosebjörnen och cyklade iväg till usm för att vara med i "spinn för livet".  Halvvägs dit märkte jag att björns cykel som jag hade lånat saknade stänkskärm på framdäcket och det hade skvätt jättemycket lera på hela mig. Jag blev lite sur men trampade vidare och kom fram som en lerig prickig korv. Väl främme på usm och färdig till "spinn för livet"  så fick jag en alldeles egen usm-vattenflaska och en jättefin grön östra t-shirt, jag blev förvånad och faktiskt lite glad. Spinningen gick bra och var skön, fast pappa på cykeln brevid mig var lite dryg. Sedan i slutet så var det prisutdelning vilket jag heller inte visste om och det kom som en kul överraskning, särskilt då jag vann en chokladprovning på schmäck. Som gjutet för mig! Därpå bjöds det på gratis gofika och dricka som kändes väl förtjänt. Efter det promenerade jag därifrån glad med gott samvete.
* På kvällen vankades utgång på rex, middag och party med trevlig tjejer, några av mina favoriter, Is, Kicki & Linn. Det blev som jag skrev tidigare riktigt lyckat. God mat åt vi, drack hyfsat gott, minglade lagom (mest med larsa och gunsan om vi ska vara ärliga), hade rolig humor och dansade rolig dans på ett mycket trevligt dansgolv med bra musik! Träffade sköna pysar som bjöd härligt på sig själva! Minus dock till närgångna personer med dålig andedräkt.
* Åkte sedan buss hem till Björn och sov där. Var fortfarande lika underbart slappt och skönt som vanligt.


Söndag:
* Vaknade 20 i ett hos min älskling som lät mig sova ut, precis vad jag behövde.
* Åt frulle och slappade framför datorn
* Gick till coop och handlade lite föda, var sena så jag fick lov att värma en pizza i mikron och hann inte med någon kladdis =besvikelse.
* Åkte iväg med bussen till Online för ett fyratimmar arbetspass. Hamnade i ett rum med en trevlig tjej. Gick helt ok, skulle sälja minst 15 st och jag sålde 18 så det kändes okej för att vara första gången.
* For sedan hem och jag hann äntligen med 10 över 9 bussen. Hann prata lite med mina älsklingflickor om helgen och lite djupare. Ser redan framemot nästa sköna helg!

Veckan som kommer
* Måndag: skola, bodypump och bästa carro på kvällen
* Tisdag: skola, barnvakt, hem?
* Onsdag: skola, barnvakt, erica, träna, erica & fika?
* Torsdag: skola, barnvakt till kvällen
* Fredag: jobba online, skola, hem? utgång?
* Lördag: jobba online, på kvällen?
Söndag: ?

Tror detta kanske var det ointressantaste och mest drygaste inlägget någonsin för er läsare att läsa, jag tycker nästan lite synd om er ifall ni läst ända hit.

Jag ler och är lycklig så jag nästan gråter

Jag har en så fantastisk underbar känsla inombords nu. Läste nyss is inlägg om gårdagen och jag bara log. Blir så himla glad när jag tänker på hur underbart roligt och härligt det var, fantastiska rex med fantastiska människor. Åh, så kul det var!

Jag blir också alldeles glad och lycklig när jag ser bilder på mina precis hemkomna vänner från Stockholm. Dom är hur fina, snygga och vackra som helst, helt underbara. Ser framemot att få träffa dom snart! Blir typ tårögd bara jag tänker på allt.

Jag får också ett sånt välmående när jag är här, hos min älskade bästa Björn. Som jag skrev igår, mitt i ett kärleksnäste. Det är alltså som allt annat just nu, helt underbart!


Ännu mera underbart nu:
* Håkan Hellströms musik: För sent för Edelweiss
* Coop nu där det blir pizza- och kladdkakeinhandling
* Jobb ikväll och tjäna lite pengar

Kärleksnäste

Det är så underbart att vara här, jag älskar det, och jag älskar min Björn.

Hoppas tjejerna i Stockholm får en underbar fredagkväll också! Saknar dem lite.

Balla Björnen

Sitter nu hos min Björn och allt är sådär underbart skönt som vanligt när man är här. Hänger bara, lyssnar på härlig musik och allt är gött. Nu väntar gratis solariet, dusch och sedan en promenad till coop. Det blir att inhandla någon god middagsmat och sedan nått smarrigt till senare ikväll.

Annars har dagen varit lugn, rätt seg och dryg. Råkade försova mig, kom 40 min sent till Linn som väntade på mig på skolan. Kände mig jättedum mot henne och det blev inte bättre av att hon berättade en tråkig sak som hade hänt. Vi skrev några rader kvar på vår rest engelska-uppgift, sedan gav vi typ upp och for.

Jag känner mig rätt sliten och orkeslös nu och känner att jag behöver ta det lugnt, såi Ikväll blir det softis. På lördag blir det spinn för livet på usm, kanske lite stan och sedan rex. Hoppas det blir bra! Jag taggar med Kicki, Isberg och förhoppningsvis också Linn.

Vad blir det i sommar då? Jo nu vet jag faktiskt det. För jag har två säkra jobb nu. De ringde mig precis från finneröjda där jag blivit uttagen som en av 8 bland 70 sökande. Blev jätteglad och måste säga att jag känner mig rätt nöjd. Nu behöver jag dessutom inte oroa mig för sommarjobb i sommar. Kan bara relalaxa och känna lugnet.

Sen i sommar blir det att börja kolla efter och söka norgejobb, sedan söka årejobb och därefter bartenderutbilning! Allt känns perfekt och superskönt nu, jag vet vad jag vill göra och har en viss trygghet.

Annars försöker jag peppa Björn lite med att skaffa en blogg, tycker det finns alldeles för få killar som bloggar. Skojjade lite och sa att han kunde heta balla björnen, lite som blondinbella, b-b. Mycket coolt.

Femton hundralappar?

Ikväll när jag kom hem från nya jobbet på Online läste jag mitt första egna brev från Skatteverket, deklarationen. Om jag läste och tolkade det rätt är jag skyldig att betala 1500 kronor, 15 st hundralappar alltså. Är inte det helt sjukt? Ifall det stämmer som det tyvärr verkar göra känns det galet drygt. Jag som behöver alla pengar jag kan få. Det blir väl att slita arslet av sig här framöver på Online och även som barnvakt, lite less.

På dagens utbildning och jobbpass kändes det rätt bra till en början, förutom att jag kom exakt en minut sen och då hade de börjat utan mig. Förstod inte riktigt hur dem kunde vara så snabba, eller hur jag kunde vara så seg. Aja, det gick bra iallalfall och det var en trevlig kille som höll i utbildningen. Vi fick börja sälja rätt tidigt ikväll, samma sak som igår, "skaparglädje", en bokklubb som säljer böcker vilka handlar om att skapa själv, heminredning och bakning exempelvis.

Ikväll kunde jag texten (även kallat manuset), det vi skulle säga, ännu bättre och fick det väldigt fint flytande. Jag tog åt mig att massa tips vi fick under genomgången och jag kände mig bra. Ändå lyckades jag bara sälja fem st skaparglädje på 3,5 timme. Enligt säljcoachen, samma kille som berömde mig igår, var det bra och han sa att jag låg i topp. Men jag tycker inte alls det kändes bra så jag litar inte helt på honom.

Nästan gång jag ska jobba blir troligtvis på söndagkväll och då hoppas jag få mer coaching så att jag kan få lite respons på hur jag pratar. Känns som att det behövs nu för att utvecklas och nå större framgång. Jag vill kunna sälja och kamma hem många kunder! Och jag vill tjäna mycket pengar! Det kommer vara på tok för mycket utgifter i vår. Jobbigt att man ska ha råd med så mycket och vill göra så mycket mer.

Känner mig iallafall väldigt sliten nu efter dessa dagar, det har varit en ovanligt hektisk vecka. Men det kanske är bra för mitt huvud att få aktiveras lite, jag tror det behövs! Imorgon blir det först skolan med bästa Linn och fixa gammal rest engelskauppgift. Sedan slappaste småföretagande och därefter troligtvis träning. Om min skalle och kropp orkar, för just nu är den sliten. Jag säger som Lina Matuschkina: "Har du ont i skalle?"

Pusshej och godnatt!

Väntan

Sitter nu på skolan och väntar på Michelle, för att vi ska göra klart idrottsupppgiften, hon dröjer och jag känner mig uttråkad. Vill hem någon gång. Det är så skönt när man slutar tidigt och får fara hem så man är hemma långt innan middagen. Iofs ska jag inte på någon middag hemma idag eftersom att jag ska till Online idag igen på utbildning. Det gick bra igår och var roligt, fick testa på att sälja sista halvtimmen. Jag och de andra tjejerna i rummet var rätt nervösa innan första samtalet, man fick sitta och samla sig en stund. Men sen när man väl började så var det jättekul och allt flöt på rätt bra. Jag lyckades sälja 2 saker på en halvtimme, vilket var bra enligt en av coacherna. Fast jag inte om det stämmer eller om han sa det bara för att vara snäll!

Ikväll är jag mer peppad på att få sälja och fortsätta med utbildningen, så att jag kan komma igång ordentligt någon gång. Ser faktiskt framemot mina framtida pass. Sen får vi väl se hur länge den här glädjen och lyckan  med detta telemarketingjobb håller i sig. Hoppas att jag orkar hålla på ett tag iallafall. Det borde jag!

Nu kom Michelle så jag måste börja med idrottsuppgiften nu. Ser framemot helgen nu måste jag säga, tjos!

HLR och Online

Var nyss på repitition av hjärt- och lungräddningskursen, det var rätt roligt och nyttigt också. Haha, och nu sitter jag på skolan i väntan på att fara iväg på utbildning hos Online. Undrar hur det kommer gå, får hoppas på det bästa. Sen kanske jag också gå förbi usm också och köpa en rex-biljett om Is nu ska med på lördag, som det verkar. Adjöss!

Stillasittande

Ikväll var det tänkt att jag skulle vara med på tc-maraton på usm, två timmars spinning. Var jätteladdad och peppad på att köra men tyvärr så sket det sig, känner mig besviken! Väldigt synd.

Här hemma har jag nu istället suttit här och rört på mig otroligt mycket,.med fingrarna på tangentbordet..och ätit upp den sista ben & jerrys glassen. Direkt ur burken för er intresserade,. otroligt gott! Att äta direkt ur förpackningen är det något speciellt med..

Jag satt på apan nyss och kikade runt lite, var sugen på lägga upp lite nyare bilder i mitt fotoalbum men jag har hade helt fullt utrymme och var tvungen att radera, vilket jag ogillar. Men jag lyckades ta bort några iallafall, även om det sved och då valde jag att visa dom här istället, som en sista visning. Haha, vilken fjant jag är.


En till onyttig Johanna i Turkiet med en ja, ni ser vad..


Jag & Björn på mysigaste härligaste resan i Turkiets sista utekväll, underbart!


Jag & Hanna på galen förfest i hennes källare veckan efter jag kommit hem från Turkey!


Jag och mina fina bröder på farfars gamla traktor i Sörmjöle, i somras. Den här bilden vann dessutom i en fototävling på apberget!


Jag på kajen en mysig sommarkväll 07.


Skoavslutning 07 med friskisarna.

(Jag sparade några dom här bilderna ändå på min apa, synd..)

När jag väl håller på och lägger upp lite bilder kan jag lika gärna fortsätta:

image137
ingleas 18årsfest med friska takter och friskt humör


image138
utkikstornet vid grottan 07

image139
röbäcksslätten once in a life time

image140
stugsista 07

image141
storsjöyran 07 med mkt bra tjejer

image142
jag och jättegulliga erica, samma miner! väldigt saknad nu!

Bra på teve

Som under alla mina pluggkvällar fastnar jag för något annat än själva pluggandet. Ikväll blev det ben & jerrys, telefonsamtal och teveprogram. På teven var det al-fadji på femman. Jag har sett något klipp av det förut men nu såg jag nästan hela programmet och jag måste säga att det var rätt underhållande. Kan tipsa om att se det på måndagkvällarna eller kolla på små klipp på youtube.

Annars taggar jag veckan med massa plugg, jobb och fullt upp. Sen till helgen blir det skojj med massa träning på usm och sen fest på rex, jejj! Jag & Kicki laddar med våra små bus-planer. Det ska bli spännande. Hoppas det går bra för oss på provet imornbitti också.

Slurp..

Berättade igår att jag smakade lite av ben & jerrys chokladglasen jag fick av min älskling. Då smakade jag bara lite och blev nöjd. Nu ikväll när jag hade "pluggpaus" tänkte jag också unna mig lite, men ack, nu är mer än halva burken borta. Slurp sa det bara. Tur att burken inte är så stor, men jag har ändå lite dåligt samvete..

 Farligt god!

Vårkänslan?

På senaste tiden har snön smält, solen har skinit och fåglarna kvittrat. Helt underbart och härligt att känna våren komma. Men vad hände med den vårkänslan idag? Det är typ snöstorm ute och inte alls sådär underbart vårigt väder. Jag som ville börja cykla till skolan.


När ska man få se årets första tussilago?


Söndagkväll

Den här söndagen har varit ovanligt bra och ska bara bli bättre. Ben & Jerrys glassen var chokladig och väldigt god. Fick också en söt efterrätt av mor med frukt, blåbärsglass och maräng som topping, allt grillat i ugnen, smarrigt. Länkar med bild och recept nedan. Nu ska jag cykla in till stan för att vara med Hanna & Carro. Det blir trevligt att umgås med dem. Har blivit lite tid med dem på senaste tiden, lite synd och nu ska de rackarna till Stockholm tillsammans också. Jag tror jag kommer att vara lite avis sen på sthlmsgänget.

Annars ikväll skulle jag vilja sova och vara med Björn. Jag saknar honom och det var längesen vi var med varandra "på riktigt" sist. Sedan skulle jag också vilja vara med med Isa, se på körslaget som vi har pratat om nu ett tag. Men Isa och körslaget får tyvärr vänta till en annan dag. Nu är det östermalmshäng med brudsen som gäller. Hej och puss på alla! 

Blåbärsglass med marängtopp:
Blåbärsglass med marängtopp

http://www4.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=14812

Livet leker

Just nu känner jag mig jätteglad, har nyss ätit en jättegod middag, en lite annorlunda lasange av mamma med massa tomatsås, keso och skinka. En annan med fetaost och oliver. Det kanske inte låter superdelikat men allt var jättegott! Mamma och pappa har dessutom varit glada och roliga idag. Vi såg UIK-matchen mot Lyon på teve, fikade lite, busade med pappa som sov och snarkade. Har skrattat en massa och haft kul. Mamma är snäll och rar, nu ska hon göra en god efterrätt som jag tipsat henne om. Funderar på att smaka lite ben & jerrys chokladglass under tiden och kyla ner min tunga som blev bränd av den heta lasangen.

Med Isberg har jag också skrattat och haft en massa kul, inte bara idag utan mycket på senaste tiden. Det känns jättebra, är glad att vi har återskapat en lite bättre kontakt. Trivs verkligen i hennes sällskap och vi fungerar bra tillsammans. Hon och jag har väldigt lika humor och kan skratta åt nästan allt. Björn var också helt underbar idag då han kom hit med blommor, kort och glass, hela kitet! Galet fin han är. Känner mig superglad och lycklig nu.

En söt bild på pappa som fick lite läppstift då han låg och sov:

Bakispromenad med Is

I förmiddags ringde Isa till mig akut och sa att hon ville gå ut på en promm dirr för att hon började må illa. Jag kom till henne med illfart med två piggelin i högsta hugg. Vi delade, gick ut på promenix till Elof och blev piggisar :)

image135
*Glad*

(Fyndig rubrik jag skrev va?)

Har jag inte världens sötaste pojkvän..

Vi bråkade igår och blev ganska osams om en sak. Idag så pratade vi om det och jag var fortfarande lite sur på han för det och han kände sig dum.

Nyss kom han förbi mig och överraskar mig med en bukett rosor, ett jättegulligt "förlåt-kort" och en burk med ben & jerrys glass, i smak choklad fudge, den jag har drömt om att smaka! Är han inte hur gullig som helst så säg..


Cocktailparty á Casa Pontes

Födelsedagsbarnet Linda Pontes firade 19 med cocktailparty! Det var riktigt trevligt och roligt. Mycket kul folk också!

Värdinnan med en av de flera drinkarna (san fransisco)
image129

Hanna & Linda (ananasdrink)
image128

Isa & Linda (blue lagoon & piggelindrink)
image127

Kusinerna
image130


Jag & Erica (diskmedelsdrink). Lägg märke till min frisyr, made by Is. Synd att jag inte har längre hår bara.
image133

Och slutligen en liten bild på min och Isbergs fördrink, den ser för ful ut för att få en stor bild. På orginalbilden såg den jättefin och god ut men den blev inte likaså i verkligheten. Isa var snäll och duktigt iallafall som försökte! Jappen betalade hon också..

Ingen rubrik idag

Jag ser att jag har stavat grymt mycket fel i blogginläggen förut och jag fattar inte varför, hur det kan gå så illa. Hädanefter ska jag bestämt skärpa mig. Tror jag måste vara lite mer koncentrerad då jag skriver.

Igår berättade jag för Kicki att vissa saker var lite jobbiga och hon & Linn är de enda rätta. Dem är helt underbara sköna människor och jag är jätteglad att jag har dem, men synd att det inte finns fler jag känner så för. Hatar att de ska ligga till på det viset. Förstår inte hur vissa människor kan bli så inne i dem själva. Saknar det gamla bland. 
 
På tal om Linn så drömde jag en liten mardröm om henne inatt. Hon var jätteotrevlig och nochalant när hon hade kommit hem från Thailand. Jag blev jätteglad över att se henne och gav henne världens kram men hon brydde sig typ ingenting. Det var jättehemskt för jag hade inte alls förväntat henne så. Hon har varit väldigt saknad när hon varit borta och jag ser framemot hennes hemkomst. Hoppas hon är lite trevligare och gladare då än i drömmen.

Ikväll blir det cocktailparty för hela slanten. Jag ska gå ut och powerwalka lite nu sen ska jag nog duscha på en gång jag kommer hem och börja fixa till mig. Haha, det känns jätteroligt och bra att vara ute i god tid. Det kan behövas. Jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med mitt hår, vad jag ska ha för uppsättning. Hjälp mig..

http://www.kicks.se/Harvard/346/379/Vacker-festfrisyr/
Den här var ändå rätt ok?


Dyselexi?

När jag läser mina blogginlägg i efterhand kan jag ibland undra vad jag har skrivit, gällande både innehållet och stavningen. Innehållet kan tyckas aningen flummigt och lite töntigt, för att inte tala om stavningen, jag slarvar hur mycket som helst och har massa konstiga ord med bokstäver borta. Ville bara säga att jag ibland har lite bråttom då jag skriver och inte har några skrivsvårigheter, även om nästan så kan tyckas ibland.
 
Nu ska jag plugga lite nk innan Björn kommer och hämtar mig. Annars taggar jag Pontes cocktailparty på lördag! På cocktailpartyt blir det en klänning som jag haft tidigare, till exempel nyår (bilden nedan), fast nu har jag tänkt sy den lite kortare så att det blir mer cocktailstil på den. Jag skulle också vilja göra något annorlunda med håret, men vet inte vad. Undrar också vad jag ska bjuda på för cocktail, ge gärna några tips!


image4

























 

(Lägger märke till nu att jag stavat rubriken fel också, typiskt..) Vad händer med min stavningsförmåga?


Underbara musik

Ikväll har Håkan spelats i wmp, jag laddade hem hans nya album förra veckan men hade inte hunnit lyssna så mycket på det förän nu. Jag kan bara konstatera en sak, Håkans musik är lika underbar och fantastisk som vanligt. Det är något magiskt med det han skapar. Musiken ger en så känsla och stämning, svår att beskriva. Ser framemot att få se han på storsjöyran i sommar.

Påtal om storsjöyran spelade tiger lou där när vi tjejer var där första gången 2005. Carro påminde mig om dom och deras härliga låtar ikväll. Det får bli nästa album att ladda hem. Plus cocorosie, vilka Carro också spelade för mig som var rätt sköna. En väldigt blandad musikmix, annorlunda och coolt.

Nu avslutar jag det sjunde och sista inlägget för idag. Jag måste säga att jag verkligen varit på blogghumör och älskat min blogg idag. Pussar och kramar på alla underbara där ute, godnatt! Saknar och vill träffa er fortfarande.

Sista underbara håkanlåten ikväll: -Jag vet inte men jag är men jag vet att jag är din

Mest aktiva?

Idag har jag varit på aktiv på bloggen att det borde slå rekord. Jag borde vara med på listan för mest aktiva. Vad krävs för att komma med där egentligen? Dock vill jag kommentera att det inte är mitt mål med denna dags skrivande, haha..

image126
Såhär glad skulle jag blir om jag hamnade på bloggtoppen.
Loveli, verkligen!

Nu har jag iallafall varit ltie duktigt och skrivit på två nya CV. Jag ska skriva ännu fler sen! Hoppas jag lyckas..

Vänskap, avsaknad och rastlös

Nu när jag inte har lov länge blir jag väldigt rastlös. Saknar mina vänner och tänker mest på dom, blir ineffektiv. Vill ha dom & party. Min pojkvän också!

image225
pontes & jag på ericas 19årsfest

image224
caci & hana på ericas..

image104
maja & hanna på nyårsafton

image87
erica, linda & jag på nyårsafton

image142
is & carro på lindas 19årskalas

image141
jag, erica & ella på lindas..

image167
hemavanförfest med carran

image286
söta erica hos erikf i fredags

image285
is & erikf på hans x3mförfest i fredags

image284
jag & cacan på samma

Nu ska jag bli effektiv och skriva på min CV, så jag får stryka en sak på göralistan. Sen ska jag lämna in på lite olika caféer. Imorgon ska jag förresten på intervju på Online och på torsdag eller fredag på jordgubbsförsäljarintervju. Hoppas på något napp!

Barn igen

På tal om barn så vill jag säga att jag är med barn. Det alla väntat på, jag vet.

Idag så var jag barnvakt och då får jag oftast alltid ett annat perspektiv på ungar. När jag kommer och ska hämta dom två mindre på dagis tycker jag mest att det är underbart med barn, dom springer rusandes lyckliga mot en och kastar sig upp mot min famn. Men det är inte lika underbart senare då dom skriker, är sura och grinar. Särskilt inte en tvååring som är i värsta trotsåldern och inte heller kan prata. Då blir man lagom less. Därmed vill jag säga att när man skaffar barn ska man vara beredd på det värsta, att det kan vara riktigt jobbigt med ungar och att man ska orka ta sig igenom det, vara mentalt förberedd. Självklart finns det också massa positiva saker med barn också och som vanligt, överväger ju oftast det positiva.

På tal om det jag skrev där uppe, lirpa lirpa..

It's Jenny from the Side

Jennifer Lopez, vacker och gravid..

Dröm om graviditet och barn

Jag vet inte hur många gånger jag drömt om att jag varit gravid och haft egna barn. Enligt mig är det en alldeles fantastisk grej och jag tycker det är riktigt faschinerande att tänka på. Senast i förregår natt drömde jag om att jag hade egna barn. Två små knoddar, en pojke som var ungefär 2,5 och en flicka som kanske var 1. Pojken hette Manfred, haha, mitt lilla drömnamn och flickan minns jag inte, hon hade typ inget namn, inte så schysst.

Jag tycker att det är viktigt att man ger barnen namn med känsla. Namnen ska vara personliga och det ska ligga en tanke bakom. Man ska inte bara ta ett namn för att det är fint och kanske populärt. Jag tycker att det ska vara lite mer än så. Det är roligt om det ligger någon baktanke kring namnet, att det betyder något speciellt för en eller att det är något speciellt släktnamn.

Mina barn ska inte få något namn som alla andra barn heter, utan det ska vara speciellt. Inte så speciellt att det låter fult och bara är speciellt för att man ska vika ut sig. Utan det ska vara speciellt för att man vill något med namnet och kanske förmedla något. Varför jag just tycker Manfred är så fint är för att det finns fred med i namnet och jag tycker att fred är ett väldigt vackert ord. Fred borde vi ha mer av på jorden och fler människor borde tänka på det. Ett flicknamn som jag tycker skulle vara fint är Marisol. För att namnet är spanskt och jag älskar spanien plus att jag tycker både mari och sol är fint, tillsammans kan det nästan inte bli bättre.  Sol bland det bästa som finns på jorden och dessutom blir barnen som en sol i ens liv. De lyser upp livet och ger det en krydda som inte går att få annars.

Det har gått flera program på teven nu som handlat om barn och förlossning vilka jag har tittat lite på. Unga mödrar på kanal 5, sjukhuset på teve 3 och nu går barnmorskorna på svt 1. Jag tycker de är jätteintressanta att följa och se hur det går till när ett barn ska komma till jorden. Otroligt faschinernade vad vi människor kan skapa. Skulle vilja lära mig ännu mer om graviditet, förlossning och barn för jag tycker det är så himla spännande. Vet att jag kan låta lite väl lyrisk om detta men det är verkligen intressant.

Usch..

..vilket fult inlägg jag skrev förrut idag och vad svag man är. Vi hade styrketester idag på idrottsmedicin och de visade inga toppresultat hos oss. Inte för att man hade förväntat sig det heller.

Min grupps resultat:
Chins: 0, 0, 0
Dips: 1, 0, 0
Brutal bänk: 13, 20, 20
Bänkpress: 7, 20,

Haha, inga supersiffor alltså. Bänkpressen och brutal bänk var de enda testerna vi gjorde hyfsade resultat på. Summa summarum, vi borde alltså träna mer armar! Mer chins och dips åt folket..

Imorgon blir det konditionstester. Hoppas man får bättre resultat på dom.

Blogguppehåll: balklänning & fotboll

Oj, längesen. Vet knappt vad jag ska skriva. Men vet iaf att jag velat skriva att jag köpt en balklänning, äntligen! Den är jättefin i ljusrosa och nästan min drömklänning. Jag ska bara låta göra några justeringar av någon sömmerska innan den är helt perfekt.

Sedan är jag också sugen på att spela fotboll igen, blev det när jag såg UIK i söndags på teve. Skulle vara skojj att ha ett korpenlag, ingen som är på? Det skulle dessutom vara kul att fara på UIK-matchen på söndag. Matchen spelas på gammliavallen 13.30 och det är semifinal i uefa womens cup. Jag saknar fotboll!


RSS 2.0