Bra kväll

Hade en bra kväll i tisdags med tjejerna. Nu helt plötsligt tyckte jag att min hårfärg såg bra ut. Har tänkt färga om det men nu blev jag lite osäker. Fast tror jag ska färga över det ändå.


Fin/ful kväll

Två bilder från kvällen jag pratade om i det tidigare inlägget:


Lite sådär halvers som jag också ser ut på den här bilden känner jag mig nu.


Skulle vilja vara med tjejerna jag skålar med här men de båda sviker mig just nu och befinner sig på annan ort.


Snart far jag nog också iväg till en annan ort. Behöver komma bort från stan lite känner jag!


Vi behöver hålla om varandra mer

Jag sitter här och gråter. Satt och lyssnade på lite fin musik och kom till att tänka på några av mina nära kära vänner. För exakt ett år sen satt jag med mina två bästa vänner och var ledsen över ett förhållande som precis tagit slut. Jag var så hängig och ordlös. Funderade på om jag verkligen tagit rätt beslut och hur livet skulle bli utan en person som stått mig så nära under en lång tid innan. Jag kände mig vilsen och visste inte riktigt var jag skulle ta vägen. Men bara genom att ligga i samma soffa som dom och få ha huvudet i deras knä och höra några få enstaka kloka ord, känna tryggheten de gav mig som jag var van att känna från någon annan gjorde de att jag tog mig upp på benen igen. Efteråt drack vi champagne och åt jordgubbar som en symbol för en ny frihet som tilltagit mig. Sedan dess känner jag att jag har verkligen levt livet, jag har gjort det jag känt för, vågat, satsat, förlorat, vunnit. Jag har levt ut och prövat det jag länge drömt om vilket har gjort mig till en starkare person. Mycket är tack vara mina vänner som stöttat och peppat mig, jag är mycket tacksam till dom och min familj som alltid stått bakom mig.Idag känner jag mig självständigare än någonsin.  Jag är stolt över mig själv. Precis som man ska vara. Jag har även lärt mig vilka som är verkligen är ens nära och kära samt vilka som ställer upp för en. Jag har börjat uppskatta mina vänner, familj och släkt på ett helt annat sätt. Jag har fått perspektiv och insett vad folk i min närhet betyder.

En annan vän jag kom att tänka på idag och har tänkt på de senaste dagarna hade jag en obehaglig upplevelse med för ett år sen. Jag skickade ett oskyldigt vanligt sms och frågade hur det var på semestern. Jag fick tillbaka ett kort läskigt sms och ringde genast upp. Min vän grät så mycket att jag knappt hörde men uppfattade att hemska saker hade hänt och att det var nära att min vän höll på att ge upp livet. Jag blev så fruktansvärt rädd, tårarna bara rann för mig när jag satt i andra luren och jag fick panik över att min vän inte ville leva mer. Fick tillslut ur några vettiga ord och lyckligtvis fick jag tillbaka min vän till jorden. Bara jag tänker tanken på vad som kunde ha hänt får jag rysningar och blir alldeles till mig. Jag är så otroligt tacksam för mina vänner och familj, mina ögon tårfylls ofta då jag tänker på er och ifall ni inte fanns. Jag har bestämt mig för att nu visa mer uppskattning och kärlek till mina nära och kära för att man vet aldrig när livet tar slut. Nu ska jag skicka lite fina kärleksfulla sms till personerna jag skrivit om i den här texten. Ni andra mina kära vänner bli inte ledsna, jag uppskattar er jättemycket också men era sms kommer någon annan dag. Kärlek.


Lallar på

Sitter här och bara hänger på böleäng och är hur trött som helst. Har iaf äntligen fått igång internet. Mitt huvud går på lågvarv just nu efter gårdagkvällen/nattens bravader men om jag tänker på en viss sak går den på högvarv. Allt är bara ett flummigt lallande. Snart ska jag gå och sova på saken för imorn ska jag upp kl 06.30 för att jobba. Hoppas allt lägger sig och löser sig. Man ska inte tänka för mycket. Jag ska inte göra det den här gången!

"Vi ses i växtholm"


Linda häller upp välkomstdrinken



Välkommen till växtholms logfest, perfekt festoutfit med crocs på landsbygden!


Carro och Johan i en diskussion


Ylva, Max & Erik





















V som i växtholm

Sitter hemma i Röbäck nu efter att ha ätit middag och softat lite framför teven med mamma, mattias och mormor som är här på besök. Nu ska jag cykla tillbaka till böleäng för att packa det sista inför imorgon. Outfiten är så gott som bestämd, bålen typ. Det är bara jordgubbarna och en rosa kavaj som saknas! Hittade en på myrorna idag som jag tror att jag köper imorgon eftermiddag efter jobbet. Sen bär det av till växtholm! Jag har sett framemot det jättemycket och tror det kommer bli riktigt roligt. Knytkalas, musik, allsång, lekar och fest kan väl inte slå fel? Förövrigt ska det bli jättekul att träffa Carro imorn som kommer hem på en vecka från malta. Sedan kanske kul att träffa en annan person också som inte helt undgår mina tankar.

P.S Jag längtar också jättemycket till Erica kommer hem på onsdag och jag får vara med henne. Sedan längtar jag dessutom till vår maltaresa i slutet av augusti då vi ska hälsa på Hanna & Carro. Mycket kul att se framemot nu, härligt.


Jordgubbsjoli jobbar vidare

Jobbade idag, jobbar imorgon, torsdag, fredag och lördag. Känns bra att dra in lite pengar iallafall. Idag kom till och med svt och filmade lite!

Förövrigt ikväll så har jag träffa Ida, Linda & Julia för att planera festen på lördag vilken jag tror kommer bli kanon oavsett hur många som kommer. Hitills är vi iallafall cirka 30 säkra personer. Tror det kommer bli as-kalas!

Jag är hungrig



Har inte ätit något vettigt på hela dagen. Snickers till frukost på böleäng, en rostmacka i röbäck och plättar med smält choklad och banan till lunch. Nu är jag jättehungrig och har varit det länge men orkar inte cykla tillbaka till böleäng i regnet. Ge mig mat!



Alla som gillar moderaterna titta hit

Här har ni en lista på moderaterna genom tiderna, en lista som jag hittade på stefan sundströms hemsida:

·1904-1918: Nej till allmän rösträtt.

· 1916: Nej till allmän olycksförsäkring i arbetet.

· 1919: Nej till åtta timmars arbetsdag.

· 1919: Nej till kvinnlig rösträtt.

· 1921: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.

· 1923: Nej till åtta timmars arbetsdag.

· 1923: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.

· 1927: Nej till folkskolereform.

· 1931: Nej til sjukkassan.

· 1933: Nej till beredskapsarbete.

· 1934: Nej till a-kassa.

· 1935: Nej till höjda folkpensioner.

· 1938: Nej till två veckors semester.

· 1941: Nej till sänkt rösträttsålder.

· 1946: Nej till fria skolmåltider.

· 1946: Nej till allmän sjukvårdsförsäkring.

· 1947: Nej till allmänna barnbidrag.

· 1951: Nej till tre veckors semester.

· 1953: Nej till fri sjukvård.

· 1959: Nej till ATP.

· 1960-talet: Ja till apartheid. Moderaterna tog avstånd från alla sanktioner mot apartheidregimen i Sydafrika och var emot det svenska stödet till ANC.

· 1963: Nej till fyra veckors semester.

· 1970: Nej till 40-timmars arbetsvecka.

· 1973: Nej till möjligheten till förtidspensionering vid 63.

· 1974: Nej till fri abort. Den 29 maj 1974 röstade riksdagen ja till fri abort, vilket resulterade i den svenska abortlagen som låter kvinnan själv besluta om abort upp till den 18 graviditetsveckan. Moderaterna röstade nej.

· 1976: Nej till femte semesterveckan.

· 1983: Nej till löntagarfonderna.

· 1994: Nej till partnerskapslag för homosexuella.

· 1998: Nej till erkännande av homosexuellas rättigheter inom EU. EU-parlamentet röstade för ett erkännande av homosexuellas rättigheter, men de moderata ledamöterna röstade nej.

· 2003: Ja till Irakkriget. Alla riksdagspartier demonstrerade mot och kritiserade Irakkriget utom moderaterna.

· 2004: Ja till sänkt a-kassa och sjukpenning.

· 2006: Nej till gröna jobb.

· 2006: Nej till sex timmars arbetsdag.

· 2006: Nej till upprustning av offentliga sektorn.

· 2006: Nej till höjd a- kassa.

· 2006: Ja till sänkt a-kassa.

· 2006: Nej till höjd sjukersättning.

• 2007: Ja till sänkt sjukersättning.

Söndagsbrunch

Inatt  sov jag över tio timmar, jätteskönt. Det behövdes. Idag har jag tagit en lååång morgon och typ ätit frukost i två timmar, suttit vid datorn och bara slöat. Jag tror att jag ska fortsätta göra ingenting hela dagen. Så himla skönt. Vara själv också, i röbäck.


Filmfantiserare titta hit

Läs detta reportage på aftonbladet/sofis mode, Riktigt sant! Det är farligt med film.

Chilledill

Förutom jordgubbsjobb nu så softar jag mest och försöker ta det chilledill sen förra helgens snefylla. Än så länge har det gått bra, och en vecka till kommer jag hålla mig. Sen sker sommarens happening, i växtholm! Det kommer bli kalas. Ida, Linda och jag planerade en del igår då vi var vid nydalasjön och myste med att grilla körven och maschmallows. Alla som är hemma är varmt välkomna, så carro du vet vad som väntar i växtholmslogen!

Ikväll har jag varit med Ylva och lagat god middag bestående av stekt lax, quinoasallad med avokado, melon, tomat, spenat och rödlök. Det blev jättegott! Till efterätt blev det självklart jordgubbar. Lite god gräddglass med krossad choklad och kaffe på det så var vi nöjda. Blev en tidig kväll då vi båda gått upp tidigt imorse och jobbat så nu ska jag börja gå till sängs, eller först väntar badkaret en stund, skönt! Godnatt gott folk!

P.S Imorn vet jag inte vad jag ska göra, så om ni någon vänlig själ känner för att vara med mig är den välkommen att höra av sig.


Jo-jo

Igår hade jag en jättemysig och trevlig kväll med mina gamla favoriter Linn & Kicki. Vi åt mörk choklad, drack te och kaffe (eller iallafall jag). Dem såg ett äckligt program där en gammal skäggig gubbe ryckte unga killar med ett snöre i snoppen. Jag blev irriterad och skrev arga lappen. Nu ska jag springa över slätten till böleäng, sedan duscha, äta och fara till jobbet utanför ica mariehem. Jordgubbssugen, kom dit!

Hello

Nu surfar jag på internet igen och nu ska vi ut på umeälven och surfa lite med båten.


P.S VI försöker inte se coola ut.

Trött

Just nu sitter jag på waynes och surfar samt dricker en äcklig jordgubbs-granatäppel frappé. Inget att rekommendera! Känner mig trött och hängig. Tror jag ska lämna bloggandet ett tag (att läsa andras och skriva själv) och satsa på att leva istället. Man går miste om så mycket när man spiller tid vid datorn. Så hädanefter om ni vill ha tag i mig får ni ringa/smsa. Då blir jag glad! Hejdå.

Ingen rubrik

Just nu har jag en sådan stund när jag tycker mina föräldrar är mest värdelösa i hela världen. Någon som känner med mig? Jag vet inte vad jag ska göra.


Gissa vem


Gissa vem som döljer sig under den här manen?


Den som gissar rätt får en kram över datorn!


Hängigt

Jag hatar sånna här dagar. Allt känns värdelöst. Inget går som vill. Har bara lust att gå upp i rök eller dra till något annat land. Nu ska jag cykla till böleäng.

Lilla Al-Fadji

Lyssnade på p3 idag och så var det lilla al-fadji som hade fråga olle som gäst. Hade glömt bort al-fadji och hur rolig han var. Jättekul att lyssna på, p3´s musik är också grym! Var inne på petters blogg nu och hittade ett klipp de spelat in från innan han var med i al-fadjis program! Se det/lyssna på det, det är verkligen kul! Kolla in hans son Lexus också, typ världens sötaste!


Lesshetens dag

Vaknar på fel sida idag, jättevarmt i rummet, mamma ringer och vi har inget vettigt att prata om som vanligt. Allt suger, livet kan ta sig. Hittar inte cykelnyckeln, det börjar spöregna (skönt faktiskt) och jag cyklar till röbäck. Befinner mig här nu och vet inte vad jag ska ta mig till. Allt bara skiter sig för mig hela tiden och jag blir så himla less. Vet inte ens vad jag har för alternativ längre? Flytta ut i skogen och leva på blåbär?



RSS 2.0