Gröna pumps och kladdkakemystjejkväll

Idag har jag fyndat igen. Gick in på Ecco shop och hittade ett par coola illgröna låga pumps. Det var 90 % rea så från att de har kostat 500 kr fick jag betala 50 spänn för dom. Fett värt, fast vid första anblicken tyckte jag dom var lite fula men desto mer jag har kollat på dom desto mer gillar jag dom!

Idag ska hemsidan för macamymi ligga uppe men det gör den inte, lite konstigt :/ eller den funkar inte iaf. Jag ser framemot att se alla plagg och välja ut ett snyggt linne! Men det kommer väl snart :)

Nu ska jag dra till Cacan och hänga med mina favvoflickor ikväll, se teve, let's dance/så ska det låta samt peter magnussons humorprogram, vad det nu heter.Hon bjuder på den efterlängtade kladdkakan, som jag pratade om tidigare. Carro gör typ den godaste kladdkakan man kan göra, har nog inte ätit någon så god förutom Mekkas då. Den är svårslagen.

Ska visa en bild på mina nya läckra skor sen. De gröna sköna kommer bli snygga till svarta jeans och en vit t-shirt men likaså mina framtida coola rosa jeans. Erica tipsade mig igår om att H&M hade rosa jeans för halva priset då, men jag såg smset försent tyvärr. Hade varit najs annars. Får se om jag lyckas fynda snart.

Jag vill shoppa mer! Fick värsta mersmaken idag ju..farligt

Chokladtomte och sötmandel

Snart ska jag fara till skolan, har precis käkat brunch med banan-choklad smothie och goda rostade mackor. Som pricken över i:et åt jag lite sötmandlar och lite gammal chokladtomte som jag snodde av brorsan, han kommer bli happy. Men han tvingar mig halvt att göra vissa saker så då tycker jag att jag förtjänar att få ta lite av gammal tomte och äta. Den var inte heller så jättegod men. Jag måste verkligen rycka upp mig när det gäller att vara nyttig nu. Har blivit riktigt slapp och slarvig. Det suger. För så svårt är det egentligen inte.

Nu ska jag alldeles snart dra till skolan och få se världens bästa härligaste Linn. Hon är typ min kvinnliga förebild! Jag inser typ mer och mer för varje dag hur underbar hon är och verkligen en av mina bästa vänner. Det är skönt, att man känner så med vissa personer. Jag befinner mig just nu i en sådan skön stämning där allt bara är och får vara som det är. Befinner mig just nu i någon göra-ingenting-bra fas men ändå så låter jag det bara va och det känns härligt. Att jag inte behöver bry mig så hårt, för vad gör det ändå om hundra år.

Lyssnar på lite skön musik också som man blir glad av:

The way you move - Outkast feat Sleepy Brown
Upp och hoppa - Frida feat Headline
You are my angel - Kalle Bah

image68

Så här fula och söta blir jag och Linn tillsammas, vi har väldigt kul!

Cacahäng

Ikväll ska jag ha en lugn slapp tevekväll för första gången den här veckan. Ska dra till Cacan och hänga lite, har jag tur bjuds det på kaka,.jag är sugen på kladdkaka! Hon gav mig faktiskt en kladdkake-kväll i födelsedagspresent när jag fyllde 18 i september och har inte utnyttjat den än, så man kanske skulle passa på nu. Haha, har varit sugen på kladdkaka ett tag nu för det var längesen sist men jag tror att jag ska vänta ytterligare ett tag så att jag är riktigt sugen och då infinner det rätta tillfället. Jag och Björn kanske ska göra våra special-brownies med marabou mintchoklad i, det är verkligen hur gott som helst! Nog med gottesnack, för nu lät jag som värsta gottegrisen, vilket jag kanske också är,..ska jag iaf dra iväg till Carro, min kära vän.

Här är en bild på min sköna:

image67

Hon kommer att bli glad för den här bilden, det vet jag. :)

(Skrev det här inlägget 28 feb kl. 20 men glömde att publicera det då så därför är datumet lite konstigt här nedanför)

Fejksol och äkta sol

Jag kom precis in från att ha varit ute i solariet på Björns område. Hör ni, jag har solat solarium för första gången i mitt liv! Det är sjukt, kändes också sjukt och jag tycktes känna hur de ultravioletta strålarna trängde sig in i mina hudceller och startade värsta malingt melanom-processen.Malignt melanom (hudcancer) - är en av de största anledningarna till att jag aldrig tidigare solat solarium. Jag vill verkligen inte få någon hudsjukdom och särskilt inte cancer. Jag är rädd alltså. och jag var också rädd. Så fort jag klev in i rummet och såg solariet höjdes min spänning- och nervositetsnivå, kände hur skräcken på riktigt började komma. Men jag la mig där tillsist, skrajjsen av det äckliga ultravioletta ljuset och den högt surrande fläkten. Jag blev liggandes i solariet i 13 minuter, sen kände jag att det blev för mycket. Tycktes känna hur hudcellerna började få sitt och sakta bli torterade. Förstår inte varför jag är så himla skräckslagen, det känns fortfarande obehagligt och jag känner rädsla för att gå dit igen. Fast jag ska ändå göra det nästa vecka då Björn kommer hem. Ska försöka sola bort mina vita pigmentfläckar. Så det är inte av största wannabe-brownie-hets jag gör det, utan av mer medicinska skäl. Men jag måste erkänna att jag på senaste tiden bliivit mer sugen på att få en fejk-bränna. Jag börjar se lite väl vinterblek ut nu.

På tal om fejkbräna så hade man iallafall äkta bränna och riktig sol i Turkiet, när vi var där i höstas. Åh så skönt det var och åh så skönt det skulle vara att fara igen, typ på sportlovet. Ge mig pengar och resa så!

Bilder från underbaraste Turkiet 07 med Björn

image49





Jag vill resa igen!

Önskade resemål: Barcelona, Paris, London, Bulgarien, Mexico, USA

Lilla lillebror åtta år

Idag fyller min minsta lillebror Mattias, "Mattis, Matte-ponk, Ponken, Ponk, Tisse, Gabbe, Harry, " 8 år, ja kärt barn har många namn. 

Mattias är bland det absolut sötaste jag vet. När vi imorse skulle väcka och gratta han med födelsedagssång så vaknade lååångsamt till, kisade väldigt trött med ögonen och såg förvånad ut. Han verkade först inte förstå vad det var frågan om och det tog ett tag innan han riktigt vaknade till. Jag som tänkte att Ponk redan skulle vara vaken när vi gick in i hans rum, som små barn brukar vara. Men han fick då ett skönt uppvaknade till fin sång av endast mig och pappa, Erik stod motvilligt tyst brevid och Mamma var på jobbet redan. Sedan fick han två presenter, en med ett par blåa fejk-crocs som han blev mycket glad för och två stycken cd-singlar vilka han såg lite mer förundrad ut över. Vad är det med Markoolio och EMD?  När vi sedan åt frukost och märkte i tidningen att  Harry var med där blev han ännu mer förundrad tror jag, lite oförberedd på att vara med i VK, den linslusen.

Nu ikväll så har vi ätit han önskningsrätt stuvade makaroner med falukorv och köttbullar, samt marängsviss till efterrätt. Swisch sa det så var allt nere i magen och vi alla mätta som plättar. Presenterna öppnade Mattias i ett nafs, och han slängde nochalant ner allt på golvet brevid sig, försöker vara en riktig cooling alltså. I mina ögon är han fortfarande lilla lillebror som är så söt fast nu vid redan 8 års ålder försöker han vara stor och tuff, han verkar se upp till sina storasyskon, det bekymrar mig något. Men i slutet av presentöppningen blev han en liten pojke igen och jag förstod jag hans brådska av att öppna paketern då han frågade när legot skulle komma. När mamma sa att det inte fanns något lego såg man hur en besvikelse dök upp i hans ansikte med bruna hundvalpsögon och en mun som blev sur. Då vi tidigare frågat honom gång efter gång vad han önskar sig är det enda han sagt ett bälte. Och nu när vi ger honom alla presenterna berättar Ponk vad han verkligen vill ha. Lillgubben, det är inte lätt att vara liten alltså. Spännings- och stämningsnivån i vårt mysiga fina pyntade kök sjönk där till noll, Erik gick ifrån bordet och kort därefter jag med. Sedan hör jag Mattias besvikelseprat med mamma och pappa. Nu är han ledsen.

image48

Lilla söta lillebror

8 år sedan du kom idag. Jag minns hur glad och stolt jag var över att få ett nytt litet syskon. Än idag är jag fortfarande jätteglad och stolt över att få ha en lillebror som du. Du gör mig lycklig och jag blir alltid glad och få en "feel-good" känsla inuti mig när jag ser på dig.

Nu är du helt plötsligt inte så liten längre. Idag ska du välja dina kläder själv, de ska vara coola och tuffa, inte för mesiga. Det är viktigt för dig att se bra ut och du gillar inte att se mesig ut på bild. Fast på bilden ovan lyckades jag fånga dig naturlig, precis sådär naturligt söt som du är. Annars gör du gärna till dig och försöker se ball ut, som de stora gör. När du inte tänker så mycket på det blir du den lilla Mattias igen, och det gillar jag. Du ska vara den du är och inte bli stor för fort. Hoppas du når välgång i livet,  får vara frisk och lycklig, kan och våga göra det du vill, utan att påverkas av grupptryck eller pengar. Jag önskar dig det allra bästa, för det är en av de absolut bästa jag vet. Min älskade Mattias.

Lovemeeting

Nu har jag precis sett klart filmen A walk to remember och min älskling är på väg till mig. Kvällen har varit över förväntan trots allt. Mitt under den vackra men sorgliga filmen kommer halvdesperata Pontes och Hanna till mig, vi sitter i mitt trapphus. Det gamla goda trapphuset, med snicksnack och fniss. Haha, men det var trevligt! Gillar mina tjejer.

A walk to remember var en fin film fast inte den bästa jag sätt, men nog en av de bättre iallafall. Den handlade om skolans coolaste kille som blir kär i en av skolans riktigaste töntar (klassiskt?), det låter lite fånigt men den var bra.The notebook slår det mesta tror jag. Den har jag också här hemma på datorn. Kanske ska ta och se den nån dag! Jag tycker om romantiska men lite sorgliga kärleksfilmer, fast det kan bli lite jobbigt ifall det blir för mycket tårar. Nu vill jag ha min bästa mysigaste Björn här och bara kramas, kom!

Kvällens låt: Lykke Li- A little bit

Lovely storsjöyran

image47

Storsjöyran07! Hur bra som helst, liksom storsjö06. Nu väntas bara yran 08. Kika artisterna!

http://www.storsjoyran.se/

Utflykt, Mello, Håkan och Säkert!

Jag har varit sjukt sjuk på senaste tiden och jag är fortfarande sjuk. Blir lagom less på mig själv och min kropp men jag har nu valt att försöka fokusera på det positiva. Då mår man nog lite bättre!

Idag var jag, Mamma, Mattias & Björn i bräntisbacken och åkte skrana. Det var kul! Skönt att vistas ute och sen också fika lite. Sånt borde man göra oftare. Får satsa på nästa helg att göra någon liknande utflykt också. Fast då är det sportlov kom jag på nu och då kan man göra sånt när man vill, inte bara på helgen. Å så skönt. Men jag kommer behöva plugga på lovet, fast det ska jag inte tänka på nu.

Annars idag har jag sovit eftersom jag blev tvärsjuk (igen) och sedan vaknat lagom till melodifestivalen. Ikväll tror jag nästan det var bästa mello-delfinalen. Jag älskade Frida och Headline med deras låt Upp och hoppa. En sån sköniz man kan dansa och skriksjunga sig lycklig till. Medan jag satt och läste i metro-tidnigen på musikdelen där det stod om mello så såg jag en liten notis om Håkan Hellström. Det stod att han skulle till storsjöyran 08. Så himla underbart! Nu gick jag in på yrans hemsida och såg att även min favvo Säkert! skulle dit, perfekt. Jag diggar svenska artister med sköna vardagliga låtar och texter. Fler artister som skulle till dit är Adam Tensta, Winnerbäck och Miss Li. Jag lovar att det kommer fler superbra också. Det gör det alltid.

Nu tror jag att jag ska se på filmen A walk to remember. En film som jag länge tänkt se som vi haft på datorn och nu ska jag passa på.

Lite synd ikväll att jag inte fick träffa några av mina älsklingtjejer. Jag saknar er!

Vad gör man

När orken tryter och man knappt har någon energi kvar
När ens nästan enda kraft går åt till att bli frisk

Just nu hatar jag mitt liv

Du vet väl om att du är värdelös

Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du...

Just det, känner mig helt värdelös just nu. Ingen städning gjord än, inget pluggande, ingenting! Och klockan är snart 20.30. Jag är sämst, blir så less på mig själv. Det är nu jag borde ha städat och pluggat klart så att jag får slappa..men ack! Slappandet först och det viktiga sen, rätt?

Det är så svårt att rycka upp sig. Och jag vill bara vara med dig. Kom nu! För just nu är det bara du som surrar runt i mitt huvud och det enda jag vill ha är dig.

Pink hink

Rosa afton i Hemavan08, galnaste kvällen ever, hur kul som helst! Älskar bilden. Carros vackra verk som jag snodde av henne, hoppas hon inte blir sur.

image46

Tagit från http://socaci.blogg.se/
(originalet finns där)

Gotis

(Rubriken döpt efter att jag ätit en god brunch idag, en god middag igår och lite göttes, jag vet sötlöftet..)

Gårdagkvällen hos Kicki blev riktigt lyckad. Vi åt god mat tacos, lite efterrätt och spelade spel. Med schysst sällskap kunde det inte blivit trevligare tror jag! Jag insåg eller blev påmind omhur roliga alla friskisar (särskilt vissa) är och att vi måste umgås oftare. Nästa helg så styr vi utekväll.

Nu slår klockan vilken minut som helst 13 och jag mår gött. Har nydruckit upp en kaffekopp och ätit en god brunch. Jag avnjöt  jättegoda kycklingmackor som jag hade gjort. Tog kycklingbitar från gårdagens middag och la på en pestosmörad rostad macka, sedan lite hackade soltorkade tomater och smulad fetaost. Det var hur gott som helst! Kan verkligen rekomendera att göra.

Tror snart jag ska dra ner på staden med min vän Cacan.  Jag vill promenera ner, få lite luft och motion. Sen vill jag kolla på snöskulpturerna, titta på baltyger och bara strosa runt. Då jag var på stan igår hittade jag några intressanta baltyger som jag vill visa Carro. Så nu börjar jag bli lite taggad och sugen på balen!

Ikväll blir det mello med kära vänner, med vilka vet jag inte än. Tror det blir bra hursomhelst iallafall.

Alla hjärtans och fredagkväll!

Alla hjärtans dag igår blev inte så ensam. Såg först på MTV hemma på kvällen med massa bra kärleksmusik, både positiva och negativa låtar.  Sedan for jag och träffade tjejorna hos Ida på Mariehem i den jättefina mysiga lägenheten. Senare så träffades vi, du och jag. Det blev en hjärtefylld och mysig Valentinsdag. Frågan är vad vi känner nu och vad som händer nu. Det får tiden visa antar jag.

Ikväll blir det förhoppningsvis mysig och trevlig tjejkväll hos goaste Kicki Lindh! Hon fyller 19 imorn och bjuder på kalas ikväll. Skönt det ska bli med en alkoholfrikväll! Tror det behövs mycket mer än vad man tror. Det tär otroligt på kroppen. Läste något om alkohol och fettförbränning idag, aj aj, jag ligger inte bra till.

Nu blir det att stressa iväg! Tjos

(Jag är sämst på att utnyttja min tid till vettiga saker, göra det viktiga först och oviktiga sen..)

Luspank

Jag är nästan alltid pank. Lyckas alltid på något sätt använda upp alla mina pengar. Den här månaden har jag till och med överskridit det. Igår tog jag en hundring från mina körkortspengar till att köpa trosor för.

"Dom har ju så himla bra rea och massa fina bra grejer, så det är lika bra att passa på", sa en viss Fröken Lind. Eller? Åå, vad jag ogillar detta. Fast jag gillar samtidigt att jag är en fyndare. Fem trosor vart det igår, för en hundring. Värt eller inte, svårt att avgöra. Nu är jag pank som sagt.

Nästa månad ska jag vara ekonomisk. Önska mig lycka till eller ge mig något tips.



Glad

Måste bara säga att jag känner mig glad igen, rätt så iallfall. Det känns bra!

image45

En glad Johanna. Typ som jag känner mig nu.
Jag ska nu stiga upp om sex timmar, men jag är lika glad ändå, vad gör det om hundra år!
Tack världens bästa Linn (som kommenterade snällt uppmuntrande) och andra underbaringar som peppar en till att leva livet. Ni gör mig glada och lyckliga.

Godnatt!

Ljuva toner

Sitter uppe alldeles försent nu. Har beslutat mig för att fara till skolan imorn och vad gör man? Inte går man och lägger sig i tid iallafall! Skämmes på mig. Fast jag orkar inte bry mig så mycket. Det är härligt att sitta uppe vid datorn såhär sent och lyssna på lite skön musik. Har ikväll fixat hem Lykke Lis album "Youth Novels". Låter lite annorlunda än vad jag är van vid men jag gillar det än så länge.

Andra ljuva toner jag lyssnat till idag är soundtrack från Så som i himmelen. Det ska jag ta och lyssna lite på nu innan jag går och lägger mig.

Värdelös

Jag sov förut i eftermiddag en och en halv timme, som en stock. Förstår inte. Somnade nästan med bums jag la mig och hann knappt höra något av låtarna av Så som i himmelen. Datorn laggar sönder nu när jag har flera saker uppe så jag kan itne lyssna nu heller. Känner mig jätteless just nu, hur less som helst. Allt känns typ negativt.

Här hemma är det bara drygt att vara. Det enda mamma och pappa gör att gå omkring här hemma, vara ivägen för mig och vad jag vill göra och tjata! Kan dom hitta på något annat? Blir så less. Allt känns hopplöst. Alla hjärtans dag imorn kan typ ta sig, vill inte göra nånting. Och helgen kan också ta sig.

Jag vill bara fara bort. Komma ifrån allting och göra något helt annat. Få ett miljöombyte. Träffa nya människor och se andra saker. Tänk att åka iväg till någon tropisk ö mitt ute i något härligt hav och bara leva där ett tag. Sola, bada, snorkla, äta gott och bara njuta av livet! Just nu känns verkligen något sånt mer lockande än det här livet.

Ibland trivs jag faktiskt med livet här i Umeå. Tycker det funkar rätt bra och att jag har en schysst vardag och fritid men nu kan allt bara ta sig. Å, jag orkar inte känna såhär negativt.

Klockan har slagit tolv

Klockan har slagit tolv och det har gått tolv timmar av onsdag den 13 februari, alltså halva dygnet. Ett halvt dygn där jag har:

 *Pratat med B i telefon, en och en halv timme, kanske lite för länge?
* Vaknat kl.7 och bestämde mig efter viss tveksamhet att jag inte skulle fara på naturkunskapen.
* Vaknat kl.9 och gått upp, ätit frukost som jag inte ens var sugen på eller speciellt god
* Sprungit med för dåliga kläder till bussen i halkan. Fått hosta och vänt om hem igen.

Jag känner mig som en dålig människa. Sjuk hela tiden och borta från skolan, dessutom sjukanmäler jag mig aldrig. Det känns liksom som att inte det spelar någon stor roll, har jag fått för mig. Borta som borta, eller? Men jag vill inte se ut som värsta skolkisen heller. Och det gör jag typ.

Nyss åt jag lunch med min mamma som är hemma och sjukskriven. Hon har gjort illa nacken tack vare min dumrackare till lillebror. Min pappa är också hemma och sjukskriven för nacksskada, tack vare en dum trafikidot för  flera år sedan. Nu blev jag typ arg. Att livet ska vara så orättvist ibland. Vissa drabbas hårdare än andra, oftast de svaga. Jag ogillar starkt våran nuvarande regering som bara gör det sämre för dom svaga. De tror att de ska kunna rycka upp dem ur träsket och göra det bättre för dom men ack. Tro dom bäst dom vill. 

Nu lät hela jag som värsta tragiska personen och min familj också. Det vill jag understryka att vi inte är. Jag vill säga att vi är en ung driftig familj som är aktiva och gör mycket saker. Haha men nog om det. Nu måste jag göra det här inlägget lite trevligt också. Eller nej, för jag känner mig inte så trevlig just nu. Kan berätta att jag var inne och läste på Linda Danielssons blogg där hon hade länkat youtube "Gabriellas sång". Jag lyssnade på den och det är en fin sång men jag vart även påmind om min morfars begravning. Då spelades låtar ur Så som i himmelen vilka var två vackra men sorgliga låtar. Jag vet inte hur många tårar jag grät under den begravningen, efteråt på minnesstunden och under jordfästningen, men få var dom då inte.

Jag laddade hem albumet med soundtrack från Så som i himmelen och jag tror jag hitttat låtarna som spelades på morfars begravning. De påminner iallafall om dom och låter sådär sorgligt vackra. Nu ska jag lägga mig ner och vila ett tag, lyssna på låtarna och bli påmind, kanske fälla en tår. Hoppas jag kan bli friskare snart.

Kära blogg

Jag har inte bloggat på en vecka. Jag är ledsen, men det har inte blivit. Sug. Jag är sjuk, snorig och trött. Orkar itne just nu. Har varit i skolan idag mot min kropps vilja, skrivit prov och gjort sämsta småföretagande som aldrig går framåt. Jag är lite less ja. Skriver mer sen. Nu ska jag vila och lyssna lite på Håkan.

Bjuder på en bild så länge:

image44

Såsom mitt ansiktsuttryck på bilden känner jag ungefär nu, (lite komisk bild förövrigt).


Hemavan, bland dom bästa platserna på jorden

Hemavan var helt underbart! Tror aldrig jag mått så bra och känt mig så lycklig som då. Jag har nog inte heller skrattat så mycket under den helgen som någon gång tidigare. Finner inte ord för resan. Lägger upp lite bilder som kanske kan förklara en del istället. Man brukar ju säga att en bild säger mer än tusen ord.

I backen:
     
    
Helt underbart ute i backen, perfekt väder, lagom kallt, bra snö och sol.

Partiii:
      

       
Sjuk förfest innan högfjällshotellet.

Kvällspromenad i -25:
     
Det är den kallaste och vackraste kvällen vi upplevt denna vinter, det var stjärnklart och norrsken!

Hemresa:
   
    
Vi hade det lika mysigt, pratsamt och roligt på hemresan som ditresan!

För att sammanfatta vår weekend:
* Flamsig humor och låga skämt som framkallat otroliga skratt (skriver några längre ner).
* Fantastiskt väder och mycket härlig åkning i backen. Lagom kallt och blåsigt med solsken.
* God mat och gott sällskap
* Riktigt roliga och taggade kvällar med sjuka förfester hemma i stugan och sedan Högfjällshotellet där det hände ett och annat (drinkbjudning, dans, toalettbesök på killarnas)
* Speciella människor man mött,på både positivt och negativt sätt (fulla drygarsel, trevliga snyggingar, otippade bögar, skummibrother osv.)
* Mycket mysiga, trevliga och roliga bussresor dit och hem. Billigt också (endast 178 kr) fram och tillbaka!
* Snälla Hemavanbor som skjutsar tjejer med tunga grejer

Skrattframkallande:
* Tanken att inte ha något boende i Hemavan utan satsa på att få plats i den mobila fyllecellen som var ett garage
* Läbba sig mot någon tjej och slicka mellan fingrana för att se reaktionen
* Gestikulera genom hand- och fingerrörelser för att locka på en kille
* Lämna tillbaka pulkan för i helvete!!
* Matjo (macho?) taxi
* Det är dill (chill).
* Kycklingnyp!

Spänt för resa

Här sitter jag och tänker på bussen som om 6 1/2 h ska ta oss till hemavan. Oj oj. Det känns sjukt. Har inte riktigt fattat det än, det är nu när jag suttit och packat ihop allt ikväll det går upp för en. Tror iaf att jag har allt nu. Ska göra en extra check nu innan jag går och lägger mig. Nu börjar det verkligen bli dags. Hoppas allt går bra, att vi får kul och alla håller sig friska/skadefria.

Kul idag med pengar igen på kontot, och fort rök en del. På en timme hade jag köpt 3 trosor, strumpor och strumpbyxor. Det går (tyvärr) ofta fort när jag är i farten med pengar. Roligt ikväll också på modevisningen på draggen, riktigt spännande var det. Carros modeller var såklart bland de absolut snyggaste, vart riktigt stolt! Men jag var så exalterad under själva modevisningen att jag helt glömde bort att ta bilder eller filma som jag lovat. Aja, hoppas någon annan kan föreviga något fint. Nu hoppas jag på att allt ska vara färdigt och på lite skön sömn.

Hemavan here we coooome! ;)
Markoolio - Vi drar till fjällen


RSS 2.0