Tiotusen röda rosor vill jag skänka dig

Hej gott folk.  Just nu sitter jag på vår mysiga balkong och ser ut över vår fantastiskt fina utsikt över Åre by. Dricker en kaffe och smaskar på en riesen. Japp ni hörde rätt, en riesen, måste äta en bit choklad varje dag annars mår jag inte bra. När jag kom hem från jobbet i torsdags möttes jag av en bukett blandade rosor och ett hjärta av riesen.  

Jag tänker tillbaka på senaste tiden och allt fint, bl.a. vår semester som jag inte hunnit blogga om. Vi hade det jätteskönt i stugan och bara var. Precis så som jag ville ha det. Det enda var väl att man inte hann umgås så mycket med några personer som man hade hoppats på. Men jag hann träffa alla iallafall och lite fler därtill!

Jag tänker på hur lyckligt lottad jag är som får bo och leva i Åre med min lilla familj och vilka vänner jag är omsluten av. Peter är den absolut bästa människan jag kan tänka mig att leva med, min bästa vän och kille. Men jag saknar såklart min vänner hemma i Umeå och att inte ha de närmare samt att de hälsar på oftare.


Bjuder på en gammal bild före semestern där jag posar med en bukett halvvissna rosor som jag fått av min fina klasskompis Lisa.

Skynda att älska

Hej hopp gummisnopp! Idag är en sån där härlig dag där jag är glad för livet och känner mig tacksam för allt i min närhet. Jag är tacksam för naturen, för kärleken, för Peter, Jack, min familj och mina vänner. Det är inte alla dagar jag känner mig så euforisk men de här dagarna är verkligen fantastiska. Likaså hemska de andra dagarna är. Hoppas mina sånna här underbara dagar kan fortsätta och få vara fler i framtiden.


Kanske konstig bild, ser lite ut som ett förväxt dagisbarn som precis fått glass. Sanningen är att jag precis hade ätit vaniljyogurt med jordgubbar, banan och valnötter vilket var väldigt gott! Jag hade också varit ute på skön promenad i väldigt vackra sommarljuva Åre.


Sicilien del 3











Sicilien del två












RSS 2.0