Peace & Love, fler bilder


Lisa och jag i bilen på väg dit, glada och taggade


Ditresan tog längre tid än vi tänkt så vi fick campa i hosjön, typ vid en sjö i skogen..



Kärleksfamiljen vid hosjöidyllen, lägg märke till herrgården i bakgrunden på kullen


Erica och jag goa tillsammans som vanligt


Erica tvättar ansiktet i sjön, visst ser det vackert ut?


Lisa och Linn i tältet


Jonas (random som kastade in en uppblåsbar boll i vårt tält som stötte på Linn), Linn och Emil


Full av fred, kärlek, sol och sprit


Torsdagens outfit första kvällen, orkar inte gå in detaljer men observera mina hela knän!

Stress och less

Idag har jag stressat sönder. Nu såhär i efterhand fattar jag egentligen inte varför. Har inte haft så mycket att göra. Det är en själv som bara stressar upp sig i onödan. Hädanefter ska jag alltid tänka en sak i taget och göra listor!

Härnäst väntar nu att cykla till röbäck för att döma fotboll. Sedan blir det en liten drinkkväll/hejdåkväll för hanna och carro som drar iväg till malta. Jag är inte alls inställd på att festa ikväll men vi får se vad som händer!

En annan sak är peace & love. Vi åker till Borlänge imorn och jag vet inte riktigt om jag fattat det. Har knappt lyssnat in mig på någon artist så jag skäms lite. Men det kommer säkert bli kul iallafall! Far ju dit med gotjejerna. Då kan väl inte så mycket gå snett!


Den här låten har man ju inte missat iallafall. Hörde den första gången i Åre när han var på bygget. Han är en kille som jag verkligen inte skulle kunna tacka nej till. Synd att man inte vågade mer när man var i samma vip-rum, haha!

Bjuder på bilder

Fick håret ännu mer slingat ikv hos cacan. Blev dessutom klippt tidigare idag av hanna, schysst med lite kompisklipp sådär! Känner mig fräsch och fin i håret nu iallafall.

Satt och snodde massa bilder av Carro ikväll och det var riktigt kul att få se allt. Finns så sjukt mycket foton som man själv har glömt bort eller inte har. Därför bjuder jag på några:


Täfteåfestivalen07, hehehe goa brudar (snusläpp hanna rydfjäll?)


Väldigt random i min sörmjöle på stugsista för några år sedan


Visst syns det knappt att det är jag?


Jag och Linn på oschlos gater under halloween


Powerwalk till Röbäck

Vad hände med motionen? Nu har jag snart inte rört mig på en månad förutom de dagliga cykelturerna, men de tycker jag inte räknas. Innan jag blev så sjuk var jag ute och sprang någon gång i veckan iallafall. Iförsig har jag typ varit sjuk 6 möjliga veckor av de 8 jag varit hemma sedan Åre men ändå. Nu jag ingen bra ursäkt längre så det är bara att ge sig ut! Därför promenixar jag nu till Röbäck. Carro ska hjälpa mig med sista touchen på mitt hår. Hoppas det blir bra och att jag äntligen får den färg jag vill ha. Måste ju se redig ut till peace & love. Adjöss!




Dagens heta promenadoutfit: springskor från saucony, aladdinbyxor (nästan harems) från cubus, cerise linne från veromoda, glasögon de vanliga från specsavers och hår en boll. Posén är bredbent med sneställda fötter utåt i halvt sittande ställning. Ansiksuttrycket är det nog ingen som vet, det försvann med den högkvalitativa webbkameran. Cacipalace nästa!



 


Mystiska midsommar


Eller inte. Mmm syrén.

Midsommarafton

Fick en traditionell fin midsommarafton som jag ville!

På dagen var jag i Hörnefors och stugan med familjen.

Vi ser inte så muntra ut men det var muntert vill jag lova, vann bl.a. en liten tävling, haha.



Gulleponk



Härligt grodperspektiv på mamma, hon ser också mycket munter ut. Visst är jag bra på fånga ögonblicket?

Kvällen spenderade jag med dessa härliga tjejer. Som vanligt har inte mina bilder samma fina kvalitet som Carros.




Visst ser dom goa ut? Svar ja. Det är dom verkligen, mina favvisar. Underbart att ha Erica hemma!


Jag har lite choklad i mungiporna tror jag men vad gör väl det när man har en fin krans?


Till stugan med gummistövlar


Gör som blondinbella och far till "lantstället" med gummistövlar, snygga va? Gummistövlar är snyggt! Hade btw en jättetrevlig middag med Linn ikväll och imorn är det midsommar, happy. På återseende gott folk!

Midsommarmenyn

Jag är ett riktigt fan av midsommar, jag anser den vara den bästa svenska högtiden. Därför vill jag ha allting traditionellt och uppstyrt. Vill dansa kring midsommarstången på dagen, umgås med familjen, äta silllunch, gubbröra, tunnbröd, gravad lax och ja ni vet allt den klassiska midsommarmaten. På kvällen vill jag umgås med mina kära vänner, ha det mysigt och sitta ute vid havet någonstans. Det gör ingenting om det regnar, bara jag får vara med de jag tycker om och äta det jag gillar på midsommar. Har varit lite osäker hur det ska bli i år men nu verkar det äntligen lösa sig med det mesta. Vet var vi ska vara, vad vi ska äta har börjat klarna och jag tror jag precis kommit på en jättegod dessert. Det blir en god gammal favorit i repris fast i en liten ny touch. Hoppas det blir bra och att Carro vill bidra med lite av sin goda kaka. Kram och godnatt!

Drinktips

Vi ska ha ett drinkparty som avskedsfest för Hanna och Carro där alla bjuder på en drink. Jag hade tänkt göra en med jordgubbar men har insett att jag inte kommer lyckas få tag på så mycket jordgubbar som jag hade velat till midsommarhelgen. Känner iallafall för att göra något fruktigt och fräscht. Hittade denna drink som såg aningen lockande ut på carolina gynnings nya drinkboks hemsida. SKulle vilja ha den drinkboken, kostar bara 100 spänn och den verkar ha massa vackra bilder och goda drinkar.



Ingen som har något enkelt med gott tips på en fräsch fruktig drink?

Dagens mun 17/6


Mun: full med ettan lös

Dagens tröttis 17/6

Visst ser jag lite hängig ut?


Face: orkar inte gå in på det men hängigt iallafall

Dagens outfit 17/6

Vad tycks?


Kläder: Samma svarta chinos som förra gången, rött bälte second hand (ärvt från mor), svart top med djup rygg från jc
Pose: lite lätt osäker hållning med framåtlutat bäcken och armarna i sidorna med händerna i fickorna
Leende: tillgjort underbett med lite dubbelhaka som extra piff
Glasögon: svarta bågar från specsavers
Hår: fortfarande lite lätt i kycklinggul nyans med slarvig mittbena och rufs

Trötta dagen

Då man är ledig är man trött istället, typiskt. Jobbade förmiddag idag och det gick bra. Kom sen hem och åt, skulle ta en tupplur så resulterade i en sovande eftermiddag. En halvtimme-timme blev fyra timmar. Jag var så sjukt trött att jag verkligen inte kunde ta mig upp ur sängen. Hade dessutom ont i huvudet och nacken vilket säkert bidrog. Imorn ska jag jobba heldag, ett saftigt tiotimmars-pass med jordgubbarna. Får hoppas att jag pallar det och kan få någon tid att knäcka till nacken där emellan.

Vilken dag är det idag?

Det har varit så mycket de senaste dagarna att tänka på att jag nästan glömt bort vilken dag det är. Jag fick verkligen tänka efter för en stund sen om det hade varit onsdag eller skulle bli det. Efter lite research på internet fastställde jag säkert att det var onsdag imorgon. När man inte är van att det händer så mycket kring en blir man helt vimsig när det kommer massa grejer på samma gång. Det är listor och bra planering som gäller för mig nu.

Fick iallafall en trevlig tisdagkväll med Kicki som spenderades lite oplanerat på subway där det var 50 %. Jag skyller på Kicki som lurade i mig nästan tre kakor och två mackor (man fick en två till priset av en). Orkade typ alla kakorna men sparade halva mackan till imorgon eller någon annan dag. Vet dock inte om den är så god då av all den blöta dressingen. Nu ska jag gå och lägga mig med mitt paltkoma. Jobb imorn förmiddag. Godnatt!

Fullt upp med glad

Idag har jag gjort saker och haft fullt upp hela dagen, har totalt sett haft typ två lugna stunder. Nu är jag hemma efter en match jag dömde och ska snart träffa Kicki. Matchen gick riktigt bra så jag var glad och det blev fint väder också!

Åre och Erica

Livet är ju underbart med dig!


Det regnar

Regnet det bara öser ner och det känns typ så inom mig nu också. Det har dykt upp så himla mycket under kort tid som jag inte alls är van vid. Jag är tacksam för de jobb och uppdrag jag får men från att göra typ ingeting till allt på en gång blir en lite häftig omställning. Att dessutom se personer man håller nära vara ledsna gör väldigt ont. Jag blir så känslomässig.

Tankspridd

Plötsligt blev det väldigt mycket att tänka på. Leta flygresa, pussla med jobb, barnvaktsuppdrag, döma fotboll, konfirmation. Saker jag hade glömt och inte glömt! Vill helst bara lägga mig och sova men kan inte.


Dagens ögon

Ögon: fäst blicken snett ner mot näsan och dataskärmen, ögonfärg ärvd från min halvblatte-mor, mascara "boost up" från isadora


Dagens leende och frisyr


Leende: ett  enkelt leende med en smilgrop på höger sida och tänder fixade på tandregleringen i umeå
Frisyr: gammaldags uppsatt tvinnad (tantfrisyr?) med två snurrade slingor fästa bak på huvudet, fixad imorse av mig själv

Dagens outfit, utmaning till Linn

Jag vågar Linn! Gör du?


Småblommig röd jacka och svarta chinos från åhlens, vitt linne från H&M

Helgen

Denna helg har varit riktigt bra måste jag säga, först en mycket lyckad täfeåfestival i fredags sedan personalfest och club fade på tc igår, också mycket roligt! Idag chill hemma hos tjugoåringen Ida i fina växtholm. Hoppas på fest där i logen i sommar! På tal om i sommar så vet jag egentligen inte alls hur den kommer se ut. Ska på intervju imornbitti och har tänkt att det vore väldigt passande att få jobb där då jag har tänkt tillbringa nästan hela sommaren i umeå men nu har jag ikväll även fått jobberbjudande i visby hela sommaren. Måste säga att det känns väldigt lockande. Men jag vet inte hur mycket man kan avvika från sin plan eller om man ska kompromissa. Nu ska jag sova och ladda upp inför intervju imornbitti.


Skål för denna helg och godnatt!

Love is the healing?


Jag tror fan att love is the healing, känner att jag skulle behöva det mycket just nu. Tror iaf det!

Godkväll

Eller godnatt kanske man ska säga! Såhär såg jag ut igårkväll. Hur jag såg ut ikväll på tc vet jag inte om ni får se men jag kan meddela att jag hade kul iallafall!


Jag ser typ rödhårig ut fast det är jag inte


Carro och Frida

Fruktansvärt rastlös

Jag är så rastlös att jag inte vet var jag ska ta vägen. Går av och an i huset hela tiden men gör ingenting, har ingenting att göra och kommer inte på någonting att göra. Har satt igång en tvättmaskin, städat rummet och ringt/smsat alla kompisar jag kan komma på men ingen svarar eller kan leka med mig. Farmor och farfar kom precis hem från ett veteranbil-stadsrallyt. Funderar på att hoppa med dom i bilen och åka runt lite bara för att göra något.

Från en fest till en annan

Täfteåfestivalen igårkväll var som sagt trevlig. Men hallå varför har ingen annan uppdaterat? Är det internet som inte funkar eller är det jag som har lite att göra kanske? Nu ska jag iallafall börja dra mig inåt stan, vill hitta nåt fint att ha på mig ikväll på onlines personalfest på tc. Ska bli trevligt det med!

Täftis festis

Täfteå var trevligt, dock kom vi lite sent för vi skulle handla på ica teg. Väl framme hade vi missat industri royal men istället fick vi sitta på stranden och äta  smält god glass, jordgubbar, dricka vin och ha det allmänt gött. Frida och flera andra trevliga personer kom och joinade oss vilket var kul. Många for efter ett tag men jag stannade och hade en jättetrevlig kväll iallafall. Förhoppningsvis kommer bilder från caci sen!

Täfteåfestivalen

Ursäkta mina bloggfans för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Har varit allmänt otaggad på livet men nu är jag back on track! Ska till täfteåfestivalen ikväll, sitta på standen med lite vin, jordgubbar och trevliga vänner. Kanske lyssnar på industri royal och dansar lite i partytältet om jag blir riktigt taggad. Det ska bli trevligt iallafall dock kommer det vara lite annorlunda att inte vara i Ericas stuga innan, du är saknad raring!



   


Riktigt charmerande bilder från förra sommaren!


Nya blonda jobb-joli



Nu har mitt hår äntligen börjar likna något hyfsat fint som man kan ha utsläppt. Idag har jag fått två nya jobb-erbjudanden, visserligen bara ströjobb men för mig blir allting tillsammans rätt bra. Imorn ska jag först jobba förmiddag (gissa vart ni som inte vet) 8.30-12.30 och sedan luncha i stan ett tag för att cykla vidare till ica kvantum där jag ska sälja jordgubbar 15-21.30. Kommer rycka in extra som jordgubbsjobbare i sommar åt finnerödja. Känns bra  att jag har lite krokar här och där vilket gör att man lättare kan få jobb, iallafall något. Var hos min gamla barnpassarfamilj ikväll på fika där jag ska börja jobba lite igen och fick berätta vad jag gjort under det gångna året sen och då inser man att jag hunnit med en hel del ändå.

Jag ska vara stolt över mig själv att jag redan hunnit göra två relativt stora saker sen studenten. För det första flytta till norge och jobba under hösten samt senare vintersäsonga i åre. Det är mer än vad många har hunnit med. Jag gör det jag vill göra utan sitter inte hemma och rullar tummarna. Jag följer mitt hjärta och gör det som känns bäst. Jag har inte bråttom utan tar allt som det kommer, en månad i taget brukar jag säga. Det känns som ett väldigt skönt och fungerande levnadssätt för mig just nu. Man ska passa på att leva så fritt medan man är ung. Mats & Sussi (barnföräldrarna) sa att de var imponerade över alla mina olika jobb och att jag gör så mycket. Jag har inte alls sett det så positivt förut men det gör jag faktiskt nu och känner mig nöjd över mig själv. Dessutom sa de och det har de även sagt förut, att de tror jag kommer lyckats bra i mitt framtida liv och bli något stort. Det värmde. Vet inte om jag kommer bli något "stort" men jag tror iallafall att jag kommer lyckas i livet och det är en väldigt skön känsla som jag hoppas man ska ta vara på.

Avslutar det lite seriösa inlägget med en till blond bild på mig fast lite mongis. Minns ni killen i idol-uttagningen för något år sedan som sjöng mayahi-låten och dansade såhär med armarna?


Sol och värme

Jobbade mitt andra pass idag, på förmiddagen, helt perfekt då det var sol ute idag och mycket varmare än vad det varit tidigare. Slutade vid lunch och cyklade hem. Sen kom Johanna som jag sedan tillbringade eftermiddagen med gofika, sol och prat. Det var mycket skönt! Nu ska jag gå och skölja ur lite blonderingschampo ur mitt hår och hoppas att det blir mindre gul-orange. Senare ska jag fara till min gamla barnvaktfsamilj för ett litet fikamöte, hoppas det bådar gott!

Blondare och mer täbbt

Nu är jag blondare, eller iallafall mer jämnt blond. Dessutom har jag blivit täppt i näsan igen. Imorn ska jag jobba mitt andra pass. Jobbade första idag och det gick så jäkla bra. Jag blev väldigt nöjd och fick en självförtroendekick, ett bra kvitto på att jag är en bra försäljare! Hoppas det går lika bra imorn.

Miljön

Igår röstade jag på miljöpartiet i eu-valet. För när allt kommer omkring tycker jag att miljön är viktigast. Många unga valde att rösta på piratpariet för att de satsar på integritetsfrågor och jag håller med om att det är viktigt. Dock är inte piratpartiet ett seriöst eller speciellt etablerat parti så jag tycker inte att man bör rösta på dom. De enda frågor de har åsikter om handlar om integritet, de andra frågorna lämnar de åt dom andra partierna. Detta tycker jag starkt visar på att de inte är ett hållbart parti. Bra att de lyfter fram dessa frågor men fel att de inte har åsikter om något annat. Därför säger jag till alla ungdomar och vuxna till nästa års val, rösta inte på piratpartiet utan ett seriöst parti! Vi vet inte vad som kommer hända om de får mer makt.

Mijöpartiet gjorde igår ett rekordval och fördubblade nästan sitt resultat jämfört med tidigare val. Det visar på att fler har insett miljöarbetes betydelse och jag tycker det känns jättekul.Varför jag tycker miljön är viktigast är för att det är den som handlar om vårt liv, hur vi lever, får leva och ska leva i framtiden. Jag vill att mina framtida barn ska få uppleva riktig vinter och snö. Självklart tycker jag arbete, integritet och jämtställdhet också är viktigt men inte det mest betydande. De senaste tio åren har jag märkt stora skillnader i klimatet jämfört med när jag var ett litet barn. Numera vet man aldrig vad man får för vinter eller sommar och vädret kan svikta enormt. För att inte tala om bara Sverige, polarisarna håller på att smälta bort och u-länderna drabbas först och värst av vår klimatförändring. Så ifall du inte tycker att det hänt något i Sverige med klimatet kan jag lova att det har det i fjärran land.

Jag önskar att fler började bry sig mer om miljön och insåg vad små grejer kan betyda. Grejer som att källsortera, förbruka mindre el-energi, bensin, och köpa ekologiskt ! För det gör skillnad. Ju fler som tänker så, desto bättre och ifall en person börjar handla på ett visst sätt tar fler personer efter det beteendet. Så jag uppmanar er alla som läser detta, försök tänk lite mer på miljön. Köp något ekologiskt nästa gång du är och handlar (det behöver inte vara mycket dyrare än det andra), källsortera (iallafall lite grann), samåk, ta bussen osv. Det lilla märks!

Mitt nyårslöfte i år var att bli mer miljövänlig och handla mer ekologiskt. Jag hade massa fördomar innan om att det skulle bli svårt och dyrt. Men det har varit tvärtemot. Inte alls speciellt svårt och inte heller dyrt. Idag finns det många ekologiska och krav-märkta varor, så det finns mycket att välja på och priserna har gått ner en aning. Ofta kan det bara skilja någon krona och då tycker jag att det är värt att lägga dom på den ekologiska varan. Ibland kan till och med det ekologiska kosta lika mycket eller mindre då är det ju ännu bättre! Några ekologiska saker som jag köpt i år har varit: kakao, musli, choklad, vitvinsbox, bananer, apelsiner, sallad, tomater m.m. Något som är bra med den ekologiska maten är att den oftast smakar bättre och "renare", t.ex. så har apelsinerna en mer klar apelsinsmak. Dessuotm får man i sig mindre besprutningsmedel och gifter vilket är hälsosammare.

I och med att Bingo Rimér har blivit tillsammans med Katrin Zytomierska (f.d. Schulman) har jag börjat läsa hans blogg. Jag hade massa fördomar om han tidigare och tänkte att han var någon knäppskalle som fotade halvnakna tjejer. Visst kan jag fortfarande ha lite svårt för det där men han är en ganska bra kille har jag kommit fram till nu. Och det som förvånade och gladde mig mest var nu idag när jag läste att han hade röstat på miljöpartiet igår. Han hade varit en moderat och stark höger i alla år men nu hade han insett att miljön faktiskt är det mest avgörande i våra liv och hans barns framtid. Så därför röstade han på mp. Mycket bra gjort av han och att han stod för det på sin blogg, jag hoppas fler kändisar kan ta efter detta och även alla läsare.


Ica har en egen serie ekologiska varor som jag tycker är bra. De har bland annat ett jättegott te med smak av havtorn och skogsbär som jag varmt kan rekomendera, dessutom kostar det lika mycket som liptons te, då är det lika bra att köpa det ekologiska! Ekologiska bananer är inte många kronor dyrare kilot än de icke ekologiska, köp! Nu ska jag gå och göra lite banankaka till mig och Carro, som ska komma och slinga mitt hår. Tyvärr är inte bananerna farmor och farfar köper ekologiska, men jag ska peppa dom att köpa det nästa gång. Gör det du också!

Nyhet

För er som ej redan sett är jag inte brunhårig längre utan blond.


Bild snodd från Hanna Wallin

Lördag och söndag

Ursäkta dålig uppdatering igår och idag. Men igår vad jag i full rulle hela dagen med att gå på stan med ferm, välja kläder till kvällen, äta middag och fara på fest. Det var en trevlig gårdag både på dagen med ferm och senare på kvällen och natten med shape up samt fabriken. Shape up var bra men fabriken sög då det var lite folk och vinterkallt ute.

Idag råkade jag sova till klockan två och kände mig fortfarande trött och sliten när jag gick upp. Åt en billys till frukost och drack ett glas gammal oboy. Senare fick jag åka till röbäck i gamm-saaben med farmor och farfar för att kunna rösta. Så nu ska jag gå iväg till min gamla skola och göra det. Hoppas fler gör detsamma! Jag röstar för vår miljös skull i eu.

En fin bild jag lånade från caci från igårkväll hos erik på mig och is:


Jag vill ha på min balklänning igen!

Har hittat och kollat på lite gamla bilder från balen och åh, vad jag gärna skulle vilja sätta på mig den igen. Jag har inte haft på mig den sen balen tror jag ganska så bestämt.





Skulle jag vara balklädd igen så skulle jag behålla klänningen, skorna (dock gärna lite högre klack), ha ett annat diadem och inga handskar (lånade av kim westin). Någon som är sugen på en balklänningsafton snart?

El internett

Internet har inte funkat så bra här på böleäng de senaste dagarna men nu fick jag äntligen igång det. Har inte heller varit så datasugen när jag mest varit sängliggandes. Igår var en bra dag, då kände jag mig mycket piggare och gladare men idag känner jag mig sämre. Känns inte kul, särskilt när det vankas partaj på fabriken imorgon. Jag vill inte vara sjuk!

Och festival 2009

Har inte sagt här att det blir peace & love i år också. Dock med annat folk i år än ifjol och även andra artister, såklart. Dom jag vill se i borlänge är:

-A camp
-Håkan Hellström
-Hello Saferide
-Kleerup
-Mando Diao
-Moneybrother
-SMK
-Soundtrack of our lifes
-Thomas Di Leva

Därmed bjuder jag på en ganska fin bild från peace & love ifjol, för det var fred och kärlek.



Storsjöyran i år är däremot inte bestämt än och lite osäkert hur det blir. Jag vill dit men ändå inte. Börjar känna mig lite gammal när jag nu varit där snart fyra år i rad. I för sig har jag fått erbjudande om att åka husbil dit och bo på husvagns/bil-campingen och då behöver det ju inte vara så mycket småfjortisar utan mer vuxna, som oss. Sjukt att man typ är vuxen nu!


Dragplåstret på storsjö i år är Lady Gaga, vore ändå najs att se!

Annars i sommar lär det bli en traditionell trip till uppsala och jämtland för att hälsa på släkt, men jag skulle även vilja fara till åre för att fjällvandra lite och pröva byn på sommaren. Skulle även vilja hinna med en tur till huvudstaden vilket var två år sedan sist, gå på allsång och gärna pridefestivalen. Problemet bara är att pride krockar med storsjö och jag vet inte vad jag ska välja! Skulle vilja gå på pride för jag aldrig varit på det förut men samtidigt kanske i år är sista chansen till storjöyran! Pride känns som att det kan bli aktuellt någon annan sommar. Men det är jobbigt att vilja så mycket på samma gång och inte kunna bestämma sig.


Pride-festivalen i stockholm

Festival 2008


Titta vilken bild jag hittade från täfteåfestivalens förstasida för bildgalleriet från 2008. Jag är lite ugly men måste säga att jag ändå diggar bilden och tycker den är mysig. Lite kul med känt folk i bakgrunden också!

Sjukling

Jag är en sjukling och kommer alltid att vara. Ibland känns det så. För jag är väldigt ofta sjuk, är det inte det ena så är det, det andra. Och nej, jag är ingen hypokondriker som inbillar mig en massa utan jag är sjuk på riktigt. När andra gnäller över lite halsont eller slem i halsen så tänker jag stackars dig men det är vardag och varje dag för mig. Nu ska jag dricka lite rött uppiggande roibos-te med vilda körsbär-smak från schmäck och se sista timmen av slumdog millionaire. Jag kan meddela att jag har sett väldigt mycket filmer de senaste dagarna.

RSS 2.0