Livsglädje

Jag ångrar som sagt att jag läst bloggarna jag skrev om i föregående inlägg och jag ångrar lite att jag skrev om dödsångest. Men jag tänkte kompensera det med lite bilder på livsglädje:









Blir riktigt glad när jag ser dessa bilder. Alla innehåller verkligen äkta glädje. Har egentligen så mycket mer härliga glädjefyllda bilder men nu börjar mina ögon säga ifrån. Linserna är torra, mascaran har runnit och det kliar i ansiktet. Borde ha lagt mig för två timmar sen. Men det känns mer okej nu. Godnatt!




Hej dödsångest, hejdå livet

Då säger jag återigen hej till min dödsångest som har varit borta ett tag. Att uppskatta det man har var det. Det gör ju det hela ännu mer ångestfyllt!

Nyfikna kan läsa http://www.annasanatomi.blogspot.com/ och http://lifeofgurrag.blogspot.com/ (men jag varnar er, det är på egen risk!) Jag ångrar redan att jag gick in på den.

Hipphipp ohrey

Ikväll var det tänkt att det skulle bli utgång och lite party i härliga byn. Men jag fick nöja mig med något glas vin hemma till maten och en klunk i bilen. Sen spack sällskapet lite och vi drog vidare en liten barsväng. Först gick jag och erica till nova (mitt jobbs bar) och pratade med trevliga australienska hanna samt blev bjudna på kaffe. Senare gick vi vidare till beefalo en sväng (samma ägare som mitt jobb) och sa hej till en full jobbarkompis med sällskap! Tillsist tog jag 23.10 bussen hem och erica gick till maxpolare och sedan jobbet. Jag är nöjd med kvällen trots att den inte blev som jag hade tänkt. Och idag var vi i backen glömde jag berätta! Vi åkte bara två timmar men det var härligt ändå, sen for vi hem och åt goda mozarellamackor samt ihophöftad chokladkaka made by me. Känner mig allmänt glad och nöjd med livet nu. Var lite hängig för någon dag sen men nu känns det bättre, hoppas det håller i sig!






Har suttit med min fina kvälloutfit framför webcamizen och posat lite nu när hanna sover och erica är på jobbet. Hanna fyller förresten år idag så kom ihåg att gratta henne, hipphipp!

Sjukt fin låt och video


3e månaden


Onsdag den 27e januari och jag går in i månad tre av graviditeten. Eller så blir jag bara påmind om att stark thai-mat kanske inte är min grej! Nu ska jag se män som hatar kvinnor! Jag är efter jag vet.

Less på Bettan men nöjd på Umeå



Gjorde mig i ordning för en utekväll på bygget men sen blev jag precis såhär taggad och stannade hemma i sängen istället. Är iallafall hemkommen sedan några timmar tillbaka och jag är sjukt trött så det blir ett fåordigt uppdateringsinlägg. Jag och erica kom tillbaka till åre helskinnade med bettan men jag måste få säga att jag är lagom less på att åka volvo 240 nu. Umeå var iallafall väldigt bra. Hann träffa fler personer än jag trodde jag skulle hinna, nästan alla jag ville. Fick spendera finfin tid med en speciell person som jag är glad över. Godnatt!

Chokladhög



Hanna och jag har storshoppat på chokadfabriken och är höga på choklad, ser det ut som..men så är inte fallet. Jag var på chokladfabriken imorse med ylva och vidar som varit här tillfälligt på besök. Handlade lite passionstryffel till finas som jag ska ge i försenad hejdåpresent. Fick dock knäcktryffel på köpet. Jag och montana provsmakade nyss men den var inte så god som jag hade hoppats på. Trodde den skulle vara knäckig men det var bara en chokladgeggssörja. Synd! Jag mår allmänt konstigt och illa just nu. Vet inte vad det är med mig men det känns iallafall jättekul att komma hem nästa helg. Dock tror jag det kommer bli lite tajt om tid att hinna träffa "alla". Nu tvingar hanna mig att se på paradise hotel, hejdå.


Umeyo

Nu är det så gott som klappat och klart, jag och Erica kommer hem till u med å helgen 22/23 januari! Det känns konstigt men väldigt kul. Vi ses!


Ohrey


Bjuder på en liten ohrey-report från bygget i tisdags. Vi busade inne på toaletten med vår vinpåse och smög för vakterna. Jättekul tyckte vi då, fortfarande kul när man kollar på bilden (snodd från ida och girlsoftheåremansion-bloggen). Igår var vi på bygget igen och såg hoffmaestro, det var inte lika kul som i tisdags men rätt röjigt ändå. Nu har vi blivit bjudna på jäger-shots och ska käka tacos. På återseende!

Kallt


Just nu är det minus 28 grader i åre och Ida är här. Men vi har det bra iallafall! Vi hade en jättekul spontankväll på bygget igår. Imorn ska vi dit igen och lyssna till hoffmaestro!

En årehälsning

Hej! Ikväll lyssnar jag, erica och ida på hoffmaestro och laddar eg för torsdagens kväll på bygget. Jag mår bra, men det är väldigt kallt. Tror det var minus 30 idag och det ryktades på jobbet att det skulle bli minus 40 imorn! Hoppas det inte stämmer för jag är ledig imorn och vi hade tänkt fara ut i backen och göra premiäråket. Bjuder på två egobilder också.


Denna togs då en viss person hörde av sig på julafton och jag blir fortfarande glad då jag hör av eller tänker på honom.



Bild från åreskutan i lördags, dvs högsta fjälltoppen i åre. Tog kabinbanan upp med ferm och det var jättefint, kallt men härligt.

Skulle eg bjuda på mer bilder men det får bli en annan gång!


Gott nytt 2010








RSS 2.0