Festival



Typ såhär taggad är jag nu. Hårdbrödet och partymuggen är med!
Dessutom en massa snygga knalliga festivaloutfits, haha visst Kakan?
Imornbitti åker jag själv på bussen till Ösund. Väl där lär jag bli upp-pickade
av käraste Isa & Erica. Sedan går vi till Saras centrumlägenhet och taggar upp,
pyser ner till krogstråket på kvällen och käkar. Sen blir allt bara sådär storsjö-perf!

Lycklig


Här var jag lycklig.
Nu är jag också lycklig.

Party

Jag vill dansa och vara på festival.


För en och en halv timme sen

Skulle jag sätta mig här och skriva ett fint inlägg. Jag gick hit till datorn, satte mig och och gick. Istället la jag mig och sov, bara sådär. Igår hände samma sak, och det är bara tur jag har folk som väcker mig. Jag känner mig helt knäckt, har inte mycket energi, helt slut. Nu måste jag rycka upp mig. Hur ska storsjöyran gå annars?

Kalas

Släktkalaset igår med farmors 75års-firande var trevligt, mycket mer folk än vad jag trodde så det var kul. Synd bara att allt blev försenat och jag fick fara tidigare än de andra för att fara till ett bröllopsjobb där det inte fanns något att göra förän en halvtimme senare. Men bröllopsjobbet var kul iallafall, som vanligt, särskilt när man har en Linda Ferm med sig. Och särskilt när man har en "typ" kommunanställd arbetare som säger sig vara funnen av Anna "bland slöddren på returmarknaden" som pratar med inhemsk inlandsmål och bondska. Ibland kunde vi faktiskt inte hålla oss.

Fick med mig en flaska champagne hem av Anna vilket jag tänkte avnjuta sedan på kvällen med lite jordgubbar. Dock gick inte en person med på det så det får bli ikväll istället för att "fira". Nu ska jag tillbaka till stugan igen för att fira en annan liten krabat, nämligen min kusin Maja som fyller ett år. Så nu blir det mer fika och släktsamling. Trevligt, eftersom jag idag inte har någon tid att fara iväg och passa.

Pusshej förgätmigej!

Farmor 75

Idag den 26 juli fyller min kära farmor 75 år. Det ska vi fira med ett fett kalas i stugan med släkten, något som jag ser framemot. Jag har inte träffat alla på jättelänge, typ sen studenten. Helt sjukt, men nu äntligen.

På eftermiddagen/kvällen blir det att bröllopsjobba i Stöcke för Anna. Det är dessutom mammas jobbarkompis bröllopsfest så det ska bli roligt!

Tack för att du fortfarande finns. Godnatt

Slut

Det blev inget vattenskoter till holmön ikväll. Jag vågade inte och tog färjan istället medan Hanna & Martina körde vattenskoter. Färjeturen blev en ganska dryg och jobbig sådan, satt där alldeles själv i typ 40 minuter och kände mig rätt ensam.

På holmön var det mysigt och fint som jag hade väntat mig, med uteserveringar i det fria och vid havet, musikunderhållning i form av bästa Annika Norlin. Men det var lite tungt också, på vägen hem i båten blev mina kinder lite våta, och det var inte från havet.

Ikväll har jag tyckt att alla människor har varit ego. Och ja, jag erkänner, jag är också ego. Men jag kan ändå inte låta bli att tycka lite synd om mig själv. Jag blir less när folk är obrydda och/eller fulla.

Nu är jag slut. Min kropp är slut. Mitt huvud är slut. Vi är slut.












Snabba ryck

Inatt sov jag fyra timmar. Idag har jag jobbat nästan 8. Ikväll ska jag till holmön. Vila får jag göra till veckan. Då blir det sörmjöleliv.

Jag ska åka vattenskoter till holmön med Hanna vilket jag bävar mig för något. Väl på ön ska vi äta gott, mysa och se Säkert!

Summerlove


Me and my favorite girls, Täfteå 08.

.


Frågetecken? Utropstecken! Punkt.



Förvånad

Jag måste bara skryta lite och säga att jag är positivt överraskad. 32 unika sidvisningar idag (torsdag och då har jag inte ens "skyltat" om in blogg någonstans, typ apberget, som när jag annars brukar nå liknande siifror. Vilka är alla läsare? Ni bara ökar..

Stark och fri

Cyklade hem från Erica för ett tag sen. Hängde med hon och Ella i stan som ett mellanstopp på cykelfärden från Röbäck till Mariedal. Det var trevligt och vi pratade om allt möjligt. Efter ett tag drog sig Ell hemåt för jobbet som kallade till morgondagen medan jag och Erica trotsade och satt kvar i soffan.

Vi pratade och umgicks sådär som bara vi kan. Det är en speciell känsla. Jag insåg ikväll att jag saknat den. Hädanefter då jag jobbar mindre och inte vistas lika mycket här uppe ska jag tillbringa mer tid med mina kära vänner. När jag cyklade hem från Erica ikväll kände jag mig fri och stark, med en speciell känsla inombords. Jag tror aldrig ök gått så lätt förut.

Dumpa mig

Solen var inte så stark som jag hade hoppats på så det har blivit en innesittardag istället. Rätt skönt det med måste jag säga. Den "hemliga" grejen jag höll på med förut var en youtube-användare jag skapade. La upp lite videosar en såhär i efterhand ångrar jag nästan några för att dom är lite för pinsamma. Så ni får reda på vad jag heter och min användare senare när jag är klar och inte tycker det är pinsamt längre, haha.

 Nu ska jag ner på stan en sväng och lämna in min balklänning på kemtvätt. Jag hoppas fläckarna från balen går att få bort. Jag vill få använda min balklänning igen! Efter stan ska jag hem där mor, far och Mattias nu befinner sig. Dom kom hem kl.5 imorse. Det ska bli roligt att träffa dom men jag tror ändå att jag kommer lessna snabbt och vilja vara "ensam igen". Imorgon ska jag tillbaka hit till Mariedal och Ersboda för att göra mitt sista jordgubbsjobbpass. Sen ska jag hämta alla mina grejer.

Veronica Maggio - Dumpa mig
Veronica Maggio - Nöjd

Sol och jordgubbar

Idag känns som en riktig sommardag, jag har sovit ut länge, solen sken in i sovrummet när jag vaknade och nu äter jag fil med jordgubbar och banan. Snart ska jag gå ut och lägga mig i solen på gräsmattan, men först ska jag bara göra klart en sak, en lite hemlig grej.

Mycket vilja

Det är så mycket jag vill göra men som jag inte hinner göra. Det är så mycket jag vill göra i framtiden som jag är rädd för att inte hinna (!?) göra.

Nu vill jag:
* Fara till Övik, till Björn och hans gulliga mamma (hade kunnat bli av om det inte vore för mitt dryga jobb)
* Fara till Sörmjöle till min kära familj, släkt och vänner (blir av i helgen)
* Festa, gå ut, mysa (blir troligtvis av på fredag på holmön och visfestivalen)
* Lyssna på massa bra musik (ja, här framöver)
* Träffa gamla kompisar jag inte träffat på länge (acke, tina, ylva, diverse f.d. friskisar)
* Fara på storsjö, se bra artister och lyssna på skön musik, supa och festa jävel (blir säkert av så fort jag köpt biljetten och bokat tältplats)
* Shoppa mera (blir av :)
* Laga och äta god mat (ska jag göra på min lediga tid)

I framtiden vill jag:
* Åka till Norge och jobba (så gott som bokat till hösten)
* Resa till Thailand eller andra asiatländer (kanske efter norge?)
* Säsongsarbeta i Åre (efter thai?)
* Vara au pair i Usa (under ett halvår efter åre)
* Tågluffa i Europa (efter att jag varit i usa och blivit bra på engelska)
* Resa, studera och jobba i Spanien (efter tågluffen)
* Volontärarbeta i Afrika (någon gång)
* Resa till massa, massa andra ställen och upptäcka (hela livet)

Jag tror att jag tror att livet går ut på att upptäcka, lära och älska


Sluttampen

Idag hade jag mitt näst sista jordgubbsjobbpass. PÅ fredag har jag mitt absolut sista. Vad skönt det ska bli att slippa stå där och slita. Till veckan ska jag vara ledig och även under veckan därpå. Sen ska jag jobba på Online en hel (!) vecka plus att jag ska jobba lite då och då hos annas fest och mat plus även lite extratillfällen med telefonförsäljningen. Jag hoppas det ska inbringa mycket pengar. Jag behöver mycket pengar.

Jag har ont i i min axlar och min känsliga nacke, jag är less på det.

Säg det med lite bilder


Har ibland varit dålig på att bildblogga, nu ska jag lägga upp lite förlorade bilder till bloggen från i våras/somras:

Brännbollyran 08





Endast matchbilder från matchen mot det sämsta och fullaste laget vi mötte i yran, barbapapporna. Jag minns inte slutpoängen men jag tror vi hade nära tresiffrigt och de ynka 5 poäng, som var tagna på att vi genade förbi konerna.

1. Munken och superfyllot som gav oss många goda skratt
2. En annan stilig barbapappa
3. Slappt på planen
4. Hemfärd med älsklingen
5. Lite festis
6. Kväll på kolbäcksbron på väg från ön mot fysikgränd
7. Träffade tre söta tjejer på fysik vid namn Ylva, Kim & Tina.
8. Vackert på natten

Sörmjöle en sen vårsommarkväll

Jag längtade efter havet och Sörmjöle en tidig junikväll och vi for ut

1. Björn spatserar ner mot vår strand
2. Jag harmonisk vid vattnet (?)
3. Den nya stenpiren på brännäset

Picknick

Typ den första riktigt varma dagen i sommar, utnyttjade vi iallafall med att vistas ute i solen

1. Mina fina picknickgrejer, jordgubbar såklart
2. Mackisar
3. Partymuggen på picknick
4. Min jättefina jordgubbsfrisbee vi kastade med

Skolavslutning Linneaskolan

Min käre broder gick ut nian och jag kände stolteten över honom. Jag känner på mig att han kommer lyckas. Redan nu är han en väldigt redig en karl och kanske bland de stiligaste 92:orna i Umeå?

1. Betygsutdelning av rektorn
2. Nöjd?
3. Stilig pöjk

Klassens sista måltid


Jag tog fler bilder under den mycket trevliga klasskvällen med fv3b men de verkar ha försvunnit och kvar blev endast en bild, en lite halvkass sådan.

Studenten

Vissa dagar har jag svårt att bli bra på bild och detta var en sådan dag. Men jag var lycklig iallafall och hoppas det syns på bilden.

Midsommardagen

En småmysigdag i Sörmjöle med Mattias & Björn utan fiske





Love confused

I'm leaving you for the last time baby 
You think you're loving
But you don't love me
I've been confused
Outta my mind lately
You think you're loving
But I want to be free
Baby you’ve hurt me

All the days spent together
I wish for better
But I didn't want the train to come
Now it's departed, I'm broken hearted
Seems like we never started
All those days spent together
When I wished for better
And I didn't want the train to come
No, no

You think you're loving
But you don't love me
I want to be free
Baby you've hurt me
You don't love me
I want to be free
Baby you've hurt me

Utdrag ur: Duffy - Warwick Avenue


Saknar

Jag saknar Sörmjöle, Carro, min familj och mina kusiner!  Vill träffa alla
Bild i sörmjöle tagen från cacis blogg



Ikväll har jag sett på Morden i Midsummer, precis som vi brukar göra i Sörmjöle om somrarna. Jag har kurat med en filt framför teven och ätit glass. Dock ensam och i en tråkig lägenhet i stan. Men jag deppar inte sönder över det, dessutom fick ag fick trevligt sällskap i slutet av filmen, i form av ett Isberg. Och snart får jag komma ut till stugan. Äntligen, till friheten.

Nytt jobberbjudande

Jag blir glad när jag verkar göra gott intryck på mina kunder i försäljningen. Idag när jag jobbade på online och sålde Tara tyckte en av 40+ kvinnorna jag ringde till att jag var så trevlig att hon undrade om inte jag ville börja jobba åt henne. Jag svarade glatt intresserad och undrade vad det var och hon nämnde ett världsledande företag inom hälsobranshen.
Vi bestämde för att pratas vid senare under dagen när jag inte jobbade så att hon kunde berätta mer. 

Kvinnan ringde mig sedan i eftermiddag, som vi bestämt och hon talade mer om för mig vad det gick ut på. Det lät bra men jag är ändå lite tveksam. Imorgon förmiddag ska hon ringa mig igen och fråga hur jag vill göra. Tills dess ska jag ha läst på hennes hemsida http://myaloevera.se/tintin. Det känns lite nervöst faktiskt. Som förra gången en man frågade om jag ville jobba på hans företag och jag blev helt ställd.

Fetshoppat

Idag fick äntligen fått shoppa loss ordentligt. Min stanrunda resulterade i ett par tights, en röd kofta, ett marinblått fodral, en svart midjekjol, ett par svarta jeans, ett korallfärgat linne och ett örngott till farmor rikare. Så skönt!

Jag glömde säga att allt utom jeansen och tightsen var på rea, men de var billiga ändå.


Favorit

Har lyssnat lite Duffy och hennes album igår och nu på morgonen. Jag tror hon är min nya favorit! Grymt skön skiva.

Skrivstörning

Sitter och äter frukost vid datorn innan jobbet (online). Ska gå på stan efteråt så jag måste föra över lite pengar till mitt kort. Jag läser lite på min blogg. Vad har hänt med min skrivandeförmåga? Ibland tror jag nästan att jag har något skrivningsfel när jag läser mina föregående och gamla inlägg. Jag tycker inte att det ser bra ut så nu är det verkligen dags för förbättring!


Ingen vanlig Johannadag

Idag är det som sagt Johannadagen, men det har inte varit en vanlig Johannadag. Jag jobbade och det regnade. När jag kom hem från jobbet och försökte styra upp stugan ikväll så gick det inget vidare. Alltid brukar det finnas någon man kan ta sig ut till sörmjöle med, men ack idag. Ingen fanns till bils och ingen kunde skjutsa ut mig. När jag väl bestämde mig för att ta mig ut med bussen, och cykla till den ner på stan, tappar jag mobilen två gånger efter vägen rakt i två (olika!) vattenpölar. Andra gången faller mobilen isär och när jag försöker göra något med den går det inte för det står "inget simkort". Jag skiter i det och stoppar ner den i fickan igen och cyklar vidare för jag vill hinna med min buss. Regnet bara öser ner och jag blir dyngblöt, min mobil likaså.

När jag väl kommer fram till busstationen och ser att klockan är 18.13 (likamed att min buss går om två min) springer jag till linje 11 där jag tror den ska gå ifrån, men när jag väl kommer fram till "11an" och inte ser någon buss där växer oron inom mig. Jag springer till närmsta buss jag ser och frågar vart nordmalingsbussen är och chaffisen säger att den är längst bort, precis i början av terminalen. Alltså har jag helt sprungit förbi och missat den. Men jag springer tillbaka mot början och mot min buss. Precis då ser jag att den backar ut och kör därifrån. Jag springer då ut till min cykel igen med min feta packpåse och as-trampar vidare mot vasagatan där jag får höra att den också går förbi tre minuter senare. När jag kommer fram till vasagatan och springer mot min buss får jag tilkänna att det är vindeln-bussen och att jag har missat min buss till Sörmjöle.

Där brast det för mig. Livet kändes så hopplöst. Ensam stod jag ute i regnet, dyngsur och ledsen. Jag skulle inte få en sådan traditionell namnsdag som jag brukar och ville ha. Känslan var som att jag kunde sjunka igenom marken och där stod jag ute för mig själv och snyftade. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Ett tomt ensamt men varmt trapphus och två kära mobilsamtal senare bestämde jag mig att fara tillbaka till min käresta, med bussen. Cykeln var jag less på och lämnade i staden och får hämtas en annan gladare dag.

Dock kan jag säga att denna Johannadag som inte verkade vara min dag ändå slutade glatt. Jag & Björn fick fikabesök av Linda & Emil + Hanna. Vi åt kladdkaka bakad av Björn, maräng-vaniljblåbärskräm och jordgubbstårta fixad av mig vilket allt smakade bara bra. Det blev, trots allt, en riktigt fin Johannadag. Detta tycker jag visar att man alltid kan fånga dagen. Bara man vill.


Mobilen mår bra nu också
Carpe diem!


Johannadagen

Idag är det min namnsdag. Då brukar det alltid vara soligt, fint väder och jag befinna mig ute i min stuga. Nu är jag istället i stan, det regnar och jag ska precis fara och jobba. Det känns inte kul. Jag vill vara i sörmjöle, fika namnsdagsfika och umgås med min släkt/famij. Jag har inte träffat någon av dom på jättelänge. Om jag har tur kanske farmor och farfar vill fara ut till sörmjöle med mig ikväll, om de är så snälla som de brukar vara. Och på lördag blir det lite släktkalas. Det längtar jag til.

Mamma & Pappa

Idag fick jag ett mms från pappa med en bild på mamma. De är allt gulliga!


Min kära mor, hon är söt.

Nu är dom i Linköping tror jag, eller Uppsala. Jag har inte så bra koll. De är och bilar runt med Mattias iallafall, varken jag eller Erik är med så det är lite udda men känns okej. Men jag saknar dem ändå lite måste jag säga.

Ny mobil

Jag måste köpa en ny mobil och det har jag måstat länge, sämst att jag inte tagit tag i det än. Idag höll typ Emelie på att dö under jobbet och hon fick inte tag i mig för min cp-mobil. Jag har länge tänkt köpa Sony Ericsson K550i men Björn har nästan lika länge varit emot att jag ska köpa den, så nu har han hittat en annan, i nästa samma pris, med samma funktioner fast bättre kamera med högre mpxl och blixt dessutom. Sony Ericsson K nånting heter den. Den är inte jättesnygg men ändå rätt stilren.



Till vänster den förra jag tänkte köpa och till höger den jag troligtvis tänker köpa nu

Lite tråkigt att den inte finns i någon roligare färg, men ytan är ju inte allt (eller)!

Vimligt vimmel


Haha, carro hittade vimmelbilden på oss från täfteåfestivalen. Vackert!
Från vimligt.se

Slitit

Just nu är jag inne i en sjukt sliten period. Jag känner mig trött, hängig och less hela tiden. Det är slitigt med jordgubbsjobbet och jaa åller på at totallessna på det. Online var kul senast men nu orkar jag inte ens ta mig dit, så jag avbokade mitt pass där ikväll.

Ska försöka boka in ett pass imorgon förmiddag istället och visa mig mer duktig. Så ikväll ska jag vila och försöka återhämta mig lite. Jag tror det behövs. Nu ska jag duscha och sova en stund innan Björn kommer hem. Han får nog laga middag ikväll.

Musik

Lyssnar på Lykke Li, gungande skön musik, lite bra sova-gott musik faktiskt. Jag ser framemot att se henne på storsjöyran, det ska bli spännande. Nu närmar det sig.

Nöjd

Min bloggstatistik är uppe igen på det "normala" =det vanliga för min del. Det känns bra. Känns lite tråkigt när man tappar läsare, nog för att det kan ha sina förklaringar, men nu är jag back on track, och jag ska bli ännu bättre. Jag är så slarvig ibland när jag skriver, vissa kan säkert tro att jag har dyslexi eller något. Så skärpning för mig hädan efter.
 
Nu måste jag verkligen ta tag i mig själv och släpa mig till sängs, jag ska gå upp tidigt imorgon. Det kommer bli en lång dag, först jordgubbsjobb 8.00-15.30 och sedan online 17.00-21.00. Frågan är om jag kommer pallla? Jag är redan dötrött och less.

Shopaholic

Var på stan idag med mina väninnor och jag kände mig lite av en fejk-shopaholic. Just nu är jag i väldigt stort klädbehov och jag vill passa på när man fått lite ny kosing. Jag ville vara shoppinggalen som jag brukar kunna vara och köpa saker men jag kunde inte, lusten och glädjen fanns inte där. Det fanns ingenting jag ville ha, så typiskt när man verkligen behöver det. Tillslut på en av de absolut sista affärerna jag var på bestämde jag mig för att köpa en klänning, bara för att jag ville ha med mig något nytt hem och känna mig nöjd. När jag väl bestämt mig för klänningen fick jag också syn på ett bar skrubbhandskar som jag absolut behövde (har inte bytt mina gamla på över ett år) och sen fick jag också upp ögonen för ett mineralpuder från loreal. Såklart ville jag ha allt men i slutändan bestämde jag mig för att vara kall och nöja mig med klänningen och skrubbhandskarna, som jag verkligen behövde.

Efter det fortsatte turen vidare till rut för att växla några ord med linn, och sedan till indiska bara för att kolla. När jag gick in där med Isan så skämtade jag om det Hanna en gång sa till mig där, "inga tallrikar eller nåt sånt nu Johanna". Så sagt som gjort, självklart drogs jag till inredningsdelen fast det egentligen var kläder jag var ute efter. Det hela slutade med tre jättefina ljuslyktor och en kudde, på rea (nästan såklart). Så fint det ska bli på mitt rum! Därefter var nog jag och fröken is så trötta och less man kan bli och cyklade tappert hem till redcreek och mitt kök där det inte fanns tillräckligt med mat. Tappra kämpade vi vidare till ica tillsammans (vi cykeltävlade) för att slippa unge herr p ensam och inhandla lite bristvaror. Jag & Is fick oss sedan en god festmåltid som vi lätt hade kunnat rulla ifrån. Den goda dagen slutade på ca minus 450 kronor för min del men det har det baskemig varit värt. En trevlig dag trots all lesshet, och det tackar jag mina fina vänner för.

Ta fram det bästa humör du har

Godmorgon! Jag är ganska nyvaken och har färdig lasange att äta till frukost/lunch. Farmor väckte mig imorse, jag tror både hon och jag blev lika förvånad över att se varandra. Jag har en härlig känsla kvar sen igårkväll/natt. Nu ska jag ta vara på den, ta vara på dagen, ta vara på mina vänner och allt jag har och kan få. Det ska alla göra!

Segertåget

Kvällens kväll var ikväll med Linda Pontes som världens starkaste kvinna. Kvällens sergermåltid var ris och tomatsås. Kvällens låt är och var segertåget!


Bilder

Hittade lite gamla bilder på Ericas dator, bl.a. från balen:





Och från midsommar:






Två av mina absolut bästa vänninor


Hos Jansson

Vi är hos Jansson i stan. Jag och norgetjejerna har kollat igenom massa detaljer inför resan och planerat. Det känns bra även om norskan är lite svårbegriplig. Denna norgeresa ska bli spännande! Och lycklig portugalresa till Pontes.

Chorizo och morot

Jag sitter och knaprar på morot och äter lite chorizo mellan tuggorna Köpte morötter idag på coop för 1:- påsen. Superbilligt, supergott och supernyttigt! Nu ska jag och Björn äta en god mysig middag. Idag firar vi ett litet jubileum och imorn kanske vi ska gå ut och äta. Jag gillar kärlekslivet. Puss och adjö!

Täfteåfestivalen

Det har varit en lång och trevlig helg, med mycket dricka, lite fylla, lite mat, trevligt sällskap och härlig sång/dans.


Typ min enda bild från första kvällen. Det var stek iallafall.

Andra kvällen stekte vi i bastun istället. Det var mysigt!




Studenten

Har suttit och pratat med Anne nu på förmiddagen om livet efter studenten, friskvård och så vidare. Jag har insett på senaste tiden att jag faktiskt saknar klassen en del ändå och att det känns lite tomt att man aldrig ska gå i samma klass igen. Vi pratade om att vi friskisar måste styra upp och ses snart igen, hoppas fler känner detsamma. Det skulle vara kul om en klassfest kunde bli av också i slutet av sommaren.

Fick lite fina studentbilder av Anne också, tagna med hennes "proffs-kamera". Lägger upp några fina så får jag se vad ni tycker om dom.


Jag och min favoritfriskis, Linn.




"Tack för uppvaktningen på min student.."

Är inte supernöjd men jag tror det får bli den!

Cookie Dough


Godmorgon! Jag har precis smällt i mig nästan ett helt paket Ben & Jerrys Cookie Dough. Hoppsan, det slank bara ner. Björn tyckte inte om den så då kunde typ jag ändå äta upp allt? Ja verkar så..Nu har jag typ iallafall fått i mig nästan dagens kaloribehov så jag kan ju vara lugn. Eller inte. Socker är farligt, och jag måste se upp, men det kan jag inte riktigt. Det är lite läskigt.

Igårkväll var riktigt trevlig med god middag i sällskap av Björn, Carro & Hanna. Trots att en kille var med vart det nog lite mycket tjejsnack emellanåt, men det kan nog inte hjälpas tyvärr. Stackars Björn. Vi åt enkelt men delikat kräftstjärtar, baguette, aioli, pasta och en fräsh melon, tomat och grönsallad. Efteråt väntade jordgubbar och schwarswaldtårta, lagom till det kom Erica & Isa så sällskapet utökades och blev ännu trevligare. Vi diskuterade Norge, morgondagens Täfteåfestival och allt möjligt. Nu ser jag framemot framtiden.!

Härnäst ska jag bränna en partyskiva till ikväll ,"jojjos summerparty" heter den som spelningslista i wmp. Vi får se vad vi kallar skivan ikväll. Det blir nog bra iallafall. Jag hoppas Arvids hallonsprit blandning från peace & love stått sig lika bra även om lillebror Mattias inte tyckte att den smakade vanlig saft när han råkade få sig ett glas av det för ett tag sen då han hittade det i kylskåpet. Pappa tyckte inte heller det när han provsmakade och kallade den "spetsad". Pappa tyckte att jag kunde ha sattit en varningstext på flaskan med "SPETSAD". Jag hade tänkt tanken innan men tyckte mest att det skulle bli pinsamt. Det kanske hade varit en bra idé ändå med tanke på min 8åriga lillebror och hans födärvliga alkoholintag.

Hejhopp

Jag glömde berätta att när jag var hos sjukgymnasten igår så satt jag i en ny massagestol som hon hade införskaffat. Hur skönt som helst. Den kom från OBH Nordica och kostade inte mer än 1500 kr. En sån ska jag typ införskaffa mig när jag blir rik. Massage är guld värt,. jag saknar friskvårdsprogrammet ibland. Nu sitter jag här färdigjobbad för idag med en ond och spänd rygg, vill bara att någon ska knåda om den ordentligt och knäcka till den lite. Men tyvärr har jag inte någon sådan duktig eller snäll person här. Friskvårdsträff snart? Ja tack!

Istället ska jag nu fixa till lite inför ikväll då Hanna & Carro kommer hit på middag. Jag & Björn har fortfarande inte bestämt middagsmat eller städat. Så nu ska jag göra klart det. Hoppas vi hinner och på en trevlig kväll. Det blir det säkert. Gårdagkvällen var väldigt trevlig med satc-filmen, jag vill se den igen! Jag skrattade och grät om vart annat. Åh så underbar. Jag blev väldigt känslosam, och jag har kvar känslorna än. Men nu börjar den rätta magkänslan infinna sig tror jag.

Ingen jordgubbsjobbare

Världens kaos nyss med jobbet, ingen stod på coop och sålde. Vem skulle vara där? Inte var det väl jag för jag skulle ju vara ledig idag,..eller!? Oj vad nervös jag blir av sånna här grejer. Men det löste sig tillsist iallfall och jag var som tur var inte "skyldig".

Jag for direkt hem tillbaka till Björn efter sjukgynasten för att vara redo att rycka in. Nu är jag fast här hos för han är mysig, det regnar ute och jag har inga regnkläder. Och jag måste cykla ända till Röbäck.Ska ju träffa kakan och kanske portugusian. Ikväll blir det äntligen av att se satc-filmen, med satc-tjejerna dessutom! Det ser jag framemot.

Varför går det inte att enbart klicka upp p & l inlägget med bilderna?

Nacka

Idag är jag ledig för första gången på en vecka. Jag har fått tid för att nacka mig. Inte riktigt, men nästan, jag ska fara och knäcka till min nacke hos sjukgymnasten. Det har jag sett framemot att få göra länge. Äntligen. Befrielsekänslan efteråt är svår att sätta ord på.


Peace & love bilder, bättre sent än aldrig

Äntligen kommer bilderna!


Love, verkligen















Fred

Jobbskift

Imorse jobb på Online, det gick bättre än bäst. Satt i samma rum som min käre pojkvän, vilkens bögiga telefonförsäljarröst inte var så ljuv (i jämförelse med den vanliga). Jag fick iväg 39 Tara och gränsen var 18 så det kändes kanon att få iväg 20 fler än man skulle. Skönt att äntligen tjäna något där. Jag har också varit duktig i eftermiddag med att städa ur Björns kök lite. Nu firar jag med lite nybakade kladdiga chokladmuffins, vaniljglass och jordgubbar. Sen väntar jordgubbsjobb på Coop. See you there. Jag bjuder!

P.S. Ikväll kommer p & l bilder upp. Håll utkik

Kärleksviken





Mysig och trevlig kväll

Avskedsfest

Jag och min kära har precis ätit en god middag och städat ur lite av den röriga lägenheten. Nu börjar det likna något! Dock har vi kvar grovstädning av kök och kylskåp (rensa skåpen på gammskit), klädkammaren (he in allt i garderoben och hänga upp på galjar) och fräscha till barnrummet ordentligt. Det är nästan kul att städa, särskilt när man ser resultat, vilket är lätt att göra i denna lägenhet.

Nu om en timme ska vi på avskedskalas för Sofia som ska till Frankrike ett år som au pair. Vi ses i kärleksviken. Hiho.

Barnvaktsbröllop

Ikväll har jag och Fermie varit barnvakter på ett bröllop i Skeppsvik. Det var trevligt, gick bra och var väldigt fint där ute. Skickliga kockar hade dom också. Och vi fick bra betalt.

Gaba pratade finska med vissa av barnen och jag tog mer hand om de svensktalande. Sjukt vad finskan är olik svenskan, man förstår verkligen ingenting. Det enda ord jag reagerade på var som de sa ofta, mutta =men. Haha. En rolig kväll med Gaba.

En annan kul grej som hände eller kunde  ha hänt, kanske man ska säga, var när vi fipplade med dvdspelaren med musik och sa med invandrarröst i mikrofonen "allåå, alåå" och sen märkte vi att högtalarna fanns utanför vårt lekrum riktade rakt mot bröllopsgästerna. Det hade kunnat bli rätt pinsamt.

Sen ikväll tänkte jag som vanligt att jag skulle gå och lägga mig tidigt, för en gångs skull,..men tror ni jag lyckas, såklart nej. Björnen ligger i sängen sen en halvtimme tillbaka så nu äre bara att jag lägger på en rem. Stackars han.
Duffy-Mercy nu.

Hahaha



Peace!

Löning

Förresten, imorse fick jag lön för mina två förses för längesen jata jordgubbsjobb-veckor. Det var inte överraskande mycket, men ändå pengar. Pengar som kommer komma väl till användning till framtida utgifter, stora och små.

 Sjukt vad utgifter man har haft på senaste tiden och vad mer man kommer att ha. Det tar aldrig slut känns det som, tvärtom mer, utgifterna bara ökar. Ändå tror jag att jag unna mig lite klädshopping snart, det var alldelg köpte något nytt till mig själv.

God dag

Idag lekte jordgubbsjobbet då jag fick trevligt sällskap i form av Mia och i slutet av passet världens vackraste jordgubbar. Det har blivit mycket jordgubbsjobb denna vecka, dock ledig ikväll då det blir att hänga med finaste Linn och äta middag. Jag är ltie sugen på sommardroskan också men jag vet inte om det blir något av, tveksamt. Imorn ska jag jag jobba igen kl8 sedan blir det förhoppningsvis på kvällen skönt häng med mina favvobrudar i Ericas stuga.

Nu måste jag fräscha till mig efter det slitna jobbet, armhålorna stinker sverre och jag känner mig inte så gosig. Så det blir dusch och smink på det sen ska jag försöka hinna städa lägenheten lite innan Björn kommer hem. Pusshej på allt och alla, det är en bra dag idag.

Tjockholmen nästa?

Student 2008, lycklig och nygråten.



Men kanske dags att börja tänka på beach 08 och 09 kanske?

Lämna?

Jag är rädd. Rädd för att lämna min trygga vardag med allt vad den innbär för en ny stor stad, ett nytt land, nya människor och nya jobb. När allvaret börjar smyga sig på och komma på riktigt backar jag. Vad kärleken är jobbig. Och underbar.

Peace & Love Festivalen

Måste sammanfatta helgen nu något kort med:

* Skön ned- och hemresa med bra bil samt trevligt folk
* Lugn tältplats med lite stök och bök
* Många värda artister och ny bra musik
* Härligt kärleksfullt och fredligt folk
* Överraskande bra looptroop rockers
* Ej förvånade underbaraste bästa Håkan!!


RSS 2.0