Visar videos

Såg filmklippet från borgafjäll Hanna W lagt upp på sin blogg och blev då lite taggad på att se fler videos. Så nu har jag kikat på lite gamla goda youtubefilmer jag lagt upp förut. Nu lägger jag upp min mest sedda samt mina favoriter.

Nr1: Storsjöyran08
Antal visningar: 453



Nr3: Isbergs vattenfall och vackra ö
Antal visningar: 334



Nr 5: Jag och min upphittade champagneflaska från ballroom som några brats hade kastat under bordet
Antal visningar: 193



Nr 18: Linn på halloweenbesök i oslo
Antal visningar: 70




Man brukar säga att en bild kan säga mer än tusen ord men då kan en video säga mer än en bild! Så jäkla mycket härliga saker dessa videos förmedlar. Jag blev alldeles glad i själen när jag såg dom.

Bohem chic



Idag har jag på mig en snodd klänning från mor som hon har köpt på lindex. Jag såg den imorse hänga på galjen till hennes garderob och den var så fin att jag var tvungen att ta på mig den! Prislappen hänger kvar så hon har inte ens hunnit använt den själv, vågar jag ha den idag? Men visst var den fin, för er som inte ser så bra är den svart med orange blommor och en svart spetskant nertill, visserligen lite lång men det tycker jag var charmigt. Ska nog ha den ikväll iallafall på carros fika på sandbacka. Måste bara visa hur ful jag kom på mig själv att vara när jag stod här vid datorn i mina skabbglasögon.


Hard work

Som jag skrivit här på bloggen och vissa kanske märkt har det varit rätt mycket sista tiden. Nu börjar allt äntligen kännas lite lugnare. Jag ska jobba på finas 70 % denna vecka och nästa vecka ut. Därefter blir det måndagar, tisdagar och varannan lördag på finas. Sen har jag även fått jobb på ica teg som extra kassapersonal så jag kommer förhoppningsvis vara där en del också närmaste tiden. Härnäst väntar en åreresa med erica för jobbsök och boendeletande samt även förhoppnings vis en tur uppåt i landet till kicki i luleå och brorsan i jokkmokk! Förövrigt ser jag framemot en ledig förmiddag imorgon då jag ska gå på stan och sedan fara på fika till carros nya hem på kvällen. Ska bli kul att träffa alla tjejerna vilket det känns som jag inte träffat på länge.

Borgafjäll weekend


Foto: Hanna Wallin

Har ej hunnit uppdatera något sen jag kom hem i söndags, det har varit rätt mycket som vanligt. Men jag hade iallafall en jättebra helg i borgafjäll med mina sköna bönor till brudvänner. Vi traskade runt i skogen, plockade kantareller (eller fångade som hanna rydis ville säga), åt god mat och fikade, drack lite vin som ledde till en mycket festlig lördagkväll med dans, skratt och badtunna. Mycket trevligt och roligt alltihopa! Så tack igen tjejer, särskilt Hanna Wallin som körde upp oss snyggt och säkert i saaben och för att vi fick komma till din fina stuga.

Borgafjäll here i come

Sist jag var i borgafjäll var i nian med carro och pontes, nej nu ljög jag. Var faktiskt där med spanjorerna i ettan på gymnasiet. Aja, nu ska jag dit imorgon med hanna wallin som har stuga där samt erica och kanske hanna rydis. Det ska i vilket fall bli trevligt. Skönt att komma till fjälltrakter! Jag längtar till åre.


Jag bjuder på lite skojjsiga maltabilder




jag hade bara booban och hanna försökte dölja det

jag blev lite för full en kväll så hanna & carro fick släpa hem mig från sina jobb, hanna passade på..


ett utvik som började med några oskyldiga bilder som sedan spårade lite..


heta hanna


skutt


Linn lång

I miss you darling! Kom hem från usa nu, nu, nu! Och överaska mig på finas nu, nu, nu! Då skulle jag bli jätteglad och tårögd, nu, nu nu!




Saknar dig, igen. Jag lovar att bjuda på gofika om du kommer till mig.

vs Finas gain weight




Såhär kan det gå om man jobbar på konditori för länge. Jag är rädd för att jag ska bli såhär. De två senaste dagarna när jag jobbat själv stängning på finas hembageri har jag typ ätit mig igenom hela sortimentet.

Så nu vet jag iallafall hur det mesta smakar. Så är det något bakverk ni har någon fundering över kan jag säkert svara! Vi har massa goda bullar, bakelser, godbitar och även matbröd. Det är rätt billigt också. Så kom och köp!

Inspiration: min halloweenoutfit 07, förutom att jag hade ett helt svartmålat fejs då och svärtade tänder plus håret täckt i en svart mössa. Om jag hittar någon gammal fin bild på det lovar jag att lägga upp! Påminn mig!

Nike run




Har haft lite bloggtorka sista tiden och det tycker jag typ alla verkar ha förutom ida karlsson som uppdaterar någorlunda! Tänkte liva upp bloggstämningen och berätta att jag numera är sponsrad av nike run till min framtida löparkarriär. Konkurrent till nike run är numera finas hembageri (där jag jobbar) som sponsrar min framtida viktuppgång. Vem tror ni vinner? Personligen hoppas jag på nike. Som ni ser är jag på löpen nu så med det säger jag ciao, eller de e bar å spring!

Mina fina cupcakes

Efter all stress förra veckan med kalas och diverse göromål så blev jag faktiskt nöjd med mina muffins. Här är en snodd bild från hanna wallin på mina blåbärhallon med vit chokladkräm och hjärtströssel.
Äntligen går det att blogga som vanligt normalt igen. Det har inte fungerat men nu fixade jag det. Var bara tvungen att lägga upp en snodd bild från hanna wallin från mitt kalas förra veckan. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med mina muffins ändå trots all stress.

Förra veckan var verkligen stressig. Två kalas, nytt jobb, två nya intervjuer, svar från ett annat jobb plus lite mer som jag inte behöver nämna nu. Denna vecka känns iallafall betydligt lugnare och som jag har kontroll över läget, även om det är mycket nu också.

Mycket på samma gång

Idag är det en vecka sedan jag fyllde 20 och kom hem från Malta. Sedan dess har det hänt ganska mycket till skillnad från min vanliga vardagslunk: -Jag har fått jobb -Jag har väntat på svar från ett annat jobb som jag gärna vill ha -Jag kom in på spanska 100 % kurs -Jag har börjat på mitt nya jobb -Jag och mamma har haft födelsedagskalas tillsammans -Jag har haft cupcake-kalas på böleäng för mina vänner -Jag har fått mitt huvud satt i en karusell och mitt hjärta omvridet när en gammal person åter trätt in i mitt liv -Jag ska vara barnvakt -Jag ska planera åresäsongen 09/10 med Erica Var bara tvungen att säga att jag har lite mycket just nu.. SEN HATAR JAG NYA BLOGG.SE!!! VARFÖR FUNKAR DET INTE ATT SKRIVA NORMALT???

Jellyfish sting



Mina manetbett från malta kliar och jag blir lite orolig. Ska det vara så? Allt som allt fick jag fyra bett, de andra noll. Mina vanliga otur. Försökte peka på benet och visa men det syns väldigt dåligt men ni kanske vagt ser några röda prickar, där kliar det iallafall som tusan. Har googlat på jellyfish nu och hittat en massa äckliga bilder, både på maneterna och bett. Så det finns dom som drabbat värre. Jag ska alltså inte klaga. Tror jag ska hoppa in i duschen nu. Har inte duschat sen jag kom hem, äckligt jag vet.

Ungefär såhär såg maneterna ut på malta. Jag snorklade typ hela tiden efter jag blivit stucken första gången så jag såg massor. Ganska obehagliga men relativt långsamma så man behövde inte vara så rädd om man såg någon. Däremot såg vi två bautabauta-maneter på blue lagoon. Dom var riktigt äckliga och snabba dessutom!


 

 


20årig maltababy


Hemkommen och 20 år idag från Malta. Det firar jag med en fet egobild tagen utanför carro & hanna i sliema. Imorgon blir det systemetpremiär! Förresten har jag fått jobb också, grattis till mig.

RSS 2.0