Som en skummiboll kommer jag tillbaks till dig

Nu har jag kommit lite efter igen med uppdateringar, men skit samma det får vara så. Det är ju slutspurten i Åre nu. Allt roligt händer på samma gång. Bartömningar, personalfester och "sista kvällen" på måndagsklubben blablabla. Lägg till att jag har en hemtenta som ska göras och lämnas in på fredag som jag knappt har börjat med. Det gäller alltså att prioritera, vilket jag inte är så bra på. Nu ska jag sätta fart med plugget! Ikväll är det ju p-fest på holiday så håll i dig!


Försöker dämpa stress-, plugg- och festångest med skumboll.

En liten bilduppdatering från senaste tiden


Hej. Såhär ser jag ut idag. Ska snart fara och jobba på bahnhof. Detta är våra arbetskläder, rätt schyssta.


I onsdags köpte jag en hårmunk i östersund men jag vet inte riktigt hur man ska få till det snyggt?


Som jag förstått det ska man stoppa in allt hår under munken men jag har så mycket så jag förstår inte hur det ska rymmas!


Min outfit i söndags på Peters födelsedag när vi skulle ut och fika. Är inte helt säker på vad jag tycker om kombon adidasjacka och blommig klänning! Bu eller bä?


Peters paket som jag hade gömt en resväska i, olika strandsaker, pass och biljetter till Sicilien! Han blev väldigt överraskad och glad.


Jag och Jack kvällen före Peters födelsedag, lite förväntansfulla.


En doft av vår och sommar


Hej alla älskade. Jag är tillbaka här efter ett litet uppehåll. Har varit väldigt mycket på sistone, men jag återkommer med en större uppdatering snart. På återseende!

Ljuva morgonstund



Hajhaj, sitter här och dricker mitt favorit-te, icas ekologiska med havtorn och skogsbär, rekommenderas! Solen skiner, himlen är blå och åreskutan klar. Ställde klockan på halv åtta då jag tänkte gå upp och göra klart en powerpoint till ett skolarbete. Ganska skönt att vara uppe första av alla och sitta uppe ensam i lugn och ro men ändå veta att ens kära finns hemma snusandes i sängen.

Då vi har har haft mycket besök på sistone uppskattar jag verkligen att bara vara vi tre igen. Det är såklart kul att folk kommer hit och hälsar på men det blir ofta intensivt, särskilt när alla kommer under nästan samma veckor. Vill bara inte att någon inte ska känna sig välkommen här! Alla besök tas emot med öppna armar.

Nu tror jag att jag ska koka ägg, blanda smoothie och kanske till och med ge mig på lite scones till frukost till mina fina killar. Imorn fyller som sagt Peter år, längtan och förväntan är hög. Ha en fantastisk dag! Det ska jag ha.

Torsdagsmys


Torsdagkväll, jag sitter här i vår nya favoritfåtölj. Sniffar på lite rödtjut och har det bra. Det heter sunrise som passar ganska bra nu i vårsolen som lyser in i våran fina lägenhet.


De andra sitter och ser på hockeyn som jag tyvärr inte är ett dugg intresserad av, från höger lillebror Mattias, Peter, Johan och Erika. Vårat vardagsrum såg väldigt omysigt ut från den här vinkeln insåg jag nu.


Idag har jag umgåtts med dom här sköna bönorna i en stuga i Duved. Vi skrattar lika mycket tillsammans som vi pluggar. På återseende!

Godmorgon världen

Idag är en ny dag i ditt liv. Gör den till den bästa.



Här försöker jag klämma in mig på ett kort med min morgons måsten. En god frukost, en fin blommig klänning, lite tulpaner och så inga sura miner. Även om jag vaknar upp med en klump i magen försöker jag jobba bort den redan under morgonen så jag slipper ha den hela dagen.

Idag ska jag och mina klasskompisar göra klart ett skolarbete inför nästa vecka som vi ska redovisa i Sundsvall. Vissa grejer har vi inte ens börjat med än så det känns lite sådär. Jobbar med ett gäng tidsoptimister så då blir det så. Men igår fick jag tillbaka resultatet på tentan från förra kursen och det gick jättebra så jag är nöjd!

Ha en bra dag. Det ska jag försöka ha, trots allt.

P.S. Jag längtar till på söndag då det är Peters födelsedag

Glad påsk


Med dig är varje dag som en fest


Med dig har jag det bra. Med dig är jag lycklig. Med dig är jag trygg. Med dig har jag allt jag behöver.



Många gånger när vi är med varandra och jag tänker på oss så måste jag nypa mig i armen.


Vårt liv känns som en film. Som den där perfekta kärleksscenen man avgudar.

Lite piggare


Vissa dagar håller distansstudent-livet ta knäcken på mig. Jag tycker det är så jobbigt, tråkigt och trögt att sitta hemma själv och påta på bland skollitteraturen. Vissa stunder känner jag mig så fruktansvärt ensam och som en riktigt tragisk människa. Det enda jag har lust till är att gotta ner mig i soffan under en filt, läsa bloggar och äta godis. Solen har jag fortfarande knappt sett skymten av och snön vräker ner (fast det är ju faktiskt ganska bra).

Nu har jag jag ryckt upp mig lite. Lät mig ta en powernap, sminkade mig inför jobbet ikväll och håller på göra middag. Mitt första riktiga matmål för idag då bullar, kakor och godis utgjort mitt energiintag under dagen. Idag är det dagen när alla påskfirare anländer till Åre och helvetet i byn kan bryta loss. Fast det orkar jag inte bry mig så mycket om. Jag ska stå instängd på holiday-fabriken och servera barndrinkar och annat till törstiga föräldrar.

Sen kommer min bror och hans nya tjej imorn och det är ju faktiskt också positivt!

Dags att liva upp stämningen lite

Tänkte jag och tinade upp lite gamla bullar ur frysen från åre slaveriet med ett glas mjölk. Sen tänkte jag ta en festlig bild också och insåg hur ofestlig jag såg ut.


Fagra fagra syn


Såhär ser jag ut när jag äter bulle framför datorn. Ett underverk att Peter vill vara tillsammans med mig.


And this is how i look's when im drinking cowmilk


Sådär, nöjd efter fikastunden.





Så här ser jag ut idag


Galen. Precis vad jag är idag. I lånad leopardklänning av limpan från indiska.


Med massor av tankar i mitt onda huvud.

Hänt extra del 2

 

Nu har jag kommit av mig med bloggandet igen men det har hänt så mycket på sistone att jag inte riktigt hunnit med. Vi har firat Jack gånger två och haft besök gånger två också. I lördags firade Peter och jag Jack i förskott med paketöppning och tacomiddag.

 

Man har glömt bort hur förväntansfulla barn är på att få öppna sina paket. Jack var helt ivrig ett dygn innan och när jag var på jobbet under dagen ringde han två gånger och frågade om sin paketöppning, så söt. Han blev nöjd men tyckte ändå han fick lite för få leksaker. Det blev mest användbara presenter som skidhjälm och nya coola googles.

 

I söndags var mina kusiner, moster och man från Uppsala här på middag när de körde igenom Åre påväg mot Storulvån för att åka Jämtlandstriangeln. Vi bjöd på kronärtskocksoppa och bröd från Grädda, uppskattat. Jack var såklart tvungen att visa webcamen för kusin Karin och ta kort med henne. 

 

I måndags var vi hos Malin & Magnus och firade Jack på hans födelsedag. Vi åt pizza och spelade spel. På tisdagen var det dags för nästa släktbesök då mina kusiner Emma och Anna kom från mormor och hälsade på. Vi for till Ullådalen och åkte skidor till en mysig våffelstuga. Vädret var inte riktigt med oss men det var skönt ändå. Därefter blev det bad och bastu på holiday. På kvällen var vi hemma hos oss, åt middag och drack lite vin. Det är kul att passa på att umgås och prata med sina kusiner då det inte blir så ofta. Tog tyvärr ingen bild när dom var här.

 

Idag är jag bara hemma och ska mysa i soffan med mina skolböcker. Har en ganska tuff kurs nu framför mig och har inte ens börjat så det är dags nu. Det här är förresten vår nya sköna fåtölj vi köpte på loppis i Ösund för några veckor sen. Hade hejhej!


Hänt extra

Förrförra veckan hade jag tenta och som vanligt under tentaveckorna så blir jag ganska asocial och inte så rolig medmänniska. Det var bättre nuoch tentan gick över förväntan så jag ska inte klaga. Men sen dess har jag inte haft nån riktig blogglust. Jag tänkte berätta lite vad som hänt den senaste tiden men nu tappade jag lusten till det också. Ni får lite bilder istället.


En dagens outfit med väldigt onaturlig pose. Var lite stressad då jag skulle hämta jack från föris i fredags.


Lite presentinslagning jag sysselsatt mig med senaste tiden. Älskar att slå in paket. Den stora fula blev dock inte så bra.  Om två veckor när peter fyller år ska jag slå in något ännu större.  Idag fyller Jack år!


Jack har upptäckt webbcamen och verkligen älskar den.


Färgglada familjen, pappa Peter var ju också tvungen att vara med på ett hörn.




RSS 2.0