Lilla Tino


Nu sover han lugnt mot min arm, men ikväll blir det andra bullar! Luras inte av mitt snälla ansikte, skenet kan bedra.


Nu vaknade han till, se så söt och pigg han är! Får se hur glad och pigg han kommer vara efter kvällen.

Ohrey!

Kom hem igår från våran åretripp, vilken har varit trevlig och bra. Vi körde dock vilse på nerresan och hamnade på massa dryga vägomdragningar, tappade navkapslar och skitade ner bilen. Men vi kom fram oskadda och glada. Tog en sväng på systemet i åre det första vi gjorde, inhandlade ett italienskt barbera-vin till vår kväll med pasta bolognaise á johanna samt ost och kex! Dagen därpå sökte vi jobb med ett inte helt mörkt resultat, fick mig några ljusglimtar. Fikade gott men mättande på Åre bageri, sov, drack cider i sängen, gick ut och åt (samt förtärde lite drycker) med lite för gammalt sällskap. Gick hem, sov, städade och åkte!

Idag fick jag ett samtal från ett café i åre som ville att jag skulle komma in och provjobba redan på måndag men vi sa att det fick bli i december istället. Blev glad men samtidigt rädd, ska jag flytta nu? Precis när jag börjat få ordning på mitt liv här i umeå med jobb och diverse rutiner. Det känns lite läskigt och dumdristigt att bara ge upp det nu helt plötsligt. Får lite ångest och vet inte hur jag ska göra. För jag måste säga upp mig nununu från mina jobb isåfall! Hjälp. Tror jag måste låta detta sjunka in lite. Jag vet ju att Åre är ett av de underbaraste ställena på jorden och att jag trivs väldigt bra där men nu blev jag bara så osäker.

På återseende!


Glad fast trött

Nu har jag ett sådant moment igen, som i lördagskväll. Är så sjukt trött att jag knappt kan hålla upp ögonen! Har sömnbrist och på tok för mycket att göra för att istället kunna lägga mig och sova. Trots tröttheten finns det ljus i mörkret då jag fick en glad överraskande nyhet igår och även idag då en oväntad grej dök upp. Livet har sina goda stunder.

Imorgon bär det av mot Åre med Erica. Stackars henne som får köra själv hela biten och jag som är jättetrött. Vi får ta många stopp och jag får köpa redbull åt henne! Önska oss lycka till i boende- och jobbsökande. Jag har som vanligt en optimistisk inställning och "att allt löser sig" men jag börjar faktiskt bli lite nervös nu. Hoppas det går
bra som alltid!

Ponk och jag vid hummelstugan påsken i vintras. Längtar tills jag får ta på mig de där kläderna igen! Om jag och Erica har tid ska vi ta oss en tur upp till hummelstugan, det är jättemysigt och fin utsikt där.

Full fullare fullast?

Efter jag skrev inlägget igårkväll om att jag var så trött somnade jag nästan, sedan blev jag så less att jag började lipa. Jag är sjukt känslig just nu, mindre roligt. Cyklade gråtandes i regnet till böleäng (inte så allvarligt som det låter) och sen bestämde jag mig gå ut ändå. Kände att jag var tvungen att rycka upp mig och inte deppa ihop totalt för ingenting. Så på med lite nya fina partyclothes, smink och svep en cider. Sen for jag till scharinska och träffade lite trevliga omtyckta människor, bland annat go-tesso som jag inte träffat på jättelänge. Fångades på denna bild av vimmel-hanna och då kan man undra i vilket tillstånd jag var. Såg inte så nykter ut men det var jag verkligen!



Jobbutmattad joli och goglada tesso


Denna bild talar dock emot dessa tösers tillstånd igårkväll. Jag tror de höll på att meja ner halva dansgolvet mer deras galensnurr-dans. Jag är glad att de klarade sig undan slag och blåtiror!

Mandelkubb

Satt och åt mandelkubb samt drack cola, och såg på detta passande roliga klipp med Björn Gustavssson.



Trötta ögon, trötta ben, trött Johanna

Just nu är jag så trött att jag knappt kan hålla upp ögonen. Känner mig så sliten efter arbetsveckan. Benen är tunga och värker och jag orkar knappt bära upp min kropp känns det som. Nej kanske lite överdrivet men jag är iallafall så trött i ögonen att jag ser suddigt och min kropp viker sig för jag är så slö. Men jag deppar inte för mycket över det. Dock så känns det lite tråkigt att missa slagsmålsklubben på scharinska ikväll och få gå ut efter en månads uppehåll! Sitter framför datorn och teven istället, ser program som körslaget singing celebs och dansbandskampen. Pratade med carro i telefon för ett tag sen och hon gjorde det för att "hon inte hade nåt bättre för sig", det värsta är typ att jag tycker att de programmen är bra på riktigt. Men jag hade mycket hellre gå ut på shape up, scharinska och smk (om det inte vore för att min energinvå är på noll och jag känner mig halvt död). Trevlig kväll gott folk!


När livet går emot en

Vissa stunder suger livet verkligen, då allting går emot en och just så känns det just nu. Jag är så fullkomligt jävla less på det. Kan ingen bara komma och rädda mig så skulle allt kännas mycket enklare.


Lessssssssss & cigg

Nu har jag varit less på livet i två dagar. Det enda jag gör är bara massa tråkiga måsten. Jag vill göra något roligt och spontant! Imorse när jag var som mest less satt jag och sög på en cigarett, kan ni se vad det är för märke?



MMm, älskar att sitta och röka inne. Man blir så lugn!


Känner ni igen märket? Full! Man blir som härligt upprymd efteråt.


Läs noga, Full Bubblegum! Där fick jag er allt, hoppas någon äcklig fjortis gick på det denna gång med.


Morgonprommis

God eftermiddag! Skulle lika gärna kunna säga godmorgon för jag känner mig så trött. Vaknade imorse efter tio timmars skön sömn. Måste berätta att mattias var jättegullig igårkväll när jag skulle säga godnatt till han och ge honom en kram så pussade han mig! Jag blev positivt överraskad då han aldrig gjort nåt sånt förutom förut då jag typ har tvingat om jag vill ha en puss på kinden. Nog om lillebrorspussar så gick jag iallafall direkt ut på en promenad med gabis som vi bestämt igårkväll. Det såg ut att va jättehärligt väder ute men det var ganska kallt så jag frös lite. Men blev ändå en skön, trevlig och lång (2 timmar) promenad! Man har rätt mycket att prata om då man inte ses så ofta. Synd att hon bor i fjollträsk!


Traskade mot slätten i dessa fina gummistövlar, jag gillar dom! Perfekta att ha då man kliver i gegga och hästskit.


Fina underbara gabis! Blir riktigt bra bilder med systemkamera. Sugen själv på att skaffa en men dom kostar så mkt! Har såklart snott bilderna från hennes blogg som är riktigt rolig!


Anna Blomberg

Anna Blomberg alias "Kåta Gun" i kvarteret skatan har jag alltid diggat. Se även här hur bra hon är när hon imiterar svenska hollywoodfruar! Ni måste se det, klockrent.


Papi's night

Som sagt är jag barnvakt ikväll då mamma är i sundsvall och pappa ute med jerka. Pappa kom till mig innan han skulle gå ut och frågade om jag kunde fixa hans hår! Gulligt va? Tänkte ta en före- och efterbild till bloggen men det hann jag inte innan han smet ut. Han skulle ha med sig en röd matta för då skulle man komma in gratis på schlagerklubben. Jag sa att det lät onödigt och drygt att släpa med sig en matta, sniket dessutom men han och jerka skulle bestämt ha med sig en matta. Fick senare ikväll detta sms:

"Hej! Jag och jerker delade på en röd julduk och kom in gratis! Sa att det var en röd musmatta"


Ensam nanny utan tårtkalas

Jag fick med mig en tårta hem från finas i eftermiddag. Skickade ut ett massutskick till alla tjejer om tårtkalas hos mig i röbäck ikväll. Här sitter jag ensam (är barnvakt åt mattias) och äter godis istället.

Det blev karra istället för tårta.



Ibland får man ha roligt med sig själv istället!


Inte magsjuk längre


*Nöjd*


*Ler*




Trosblöja



Idag råkade jag ta mammas trosor istället för mina egna, men jag tror dom mer liknande mormors. Nej inte riktigt, ganska snyggt egentligen med hög midja men det var lite ovant på trosorna bara. På tal om blöja känns det som att jag hade kunnat haft en idag med tanke på hur många gånger jag gått på toa. Jag frågade mamma om imodium men hon sa att det var bra att låta magsjukan "fara ur kroppen". Då får vi hoppas att den har gjort det till imorgon då jag ska jobba på finas! Hoppas alla partypeople och dry cosypeople haft en trevlig helg, det har inte jag! Godnatt.


Givande msn-konversation med min bror

Satt och skrev lite nyss med min inte allt för sociala lillebror Erik som nu bor i jokkmokk. Det var faktiskt han som skrev till mig så det var lite positivt. Vi babblade på om ditten och datten innan jag bestämde mig för att avsluta samtalet:

Jojohanna säger:

aja, ska gå och spy nu eller nåt

adjö

Erik säger:

 

görså=) adjökens



Mattias, min yngsta lillebror sa tidigare i eftermiddag efter att han hade pratat med Erik i telefon: alltså han har inte så mycket att säga i telefonen Erik, han säger ba aa mm. Tycker det var lite kul när en 9åring konstaterar att hans äldre bror inte säger så mycket.


Godis på tom mage

Sitter och har smaskat på lite godis nu. Har ingen vidare matlust utan mest sugen på sött eller salt. Därför gick jag iväg på ica för en stund sen och kom hem med ja,..en godispåse (som var min första tanke), cola (för det är bra då man har magsjuka) plus en chipspåse och glass. Blev med andra ord lite mer än vad jag tänkt. Inte så bra att gå iväg och handla då man är hungrig. Då blir det oftast mer än vad man tänkt. Aja, nu ska jag vila en stund och hoppas att det inte kommer upp. Inatt kom ett litet fjuttigt saftglas upp så man vet aldrig vad magen vill ha och inte vill ha!

Ha så trevligt ikväll gott folk och hoppas ni inte har allt för kul utan mig. Nästa helg är jag fakiskt taggad! Eller nästnästa.

P.S Glömde att berätta att det var patrik som stod i ica-kassan. Blev som skönt var inte lika nervös idag då jag ändå var jätteful och blek i mina bruna glasögonbågar. Dessutom hade jag erica som stöd i telefonen under köpet så det underlättade. Ett tips till dig isan nästa gång du ska dit kanske! Ring mig och prata i telen. D.S

Magsjuk

Som pricken över i:et denna vecka har jag fått magsjuka. Mådde lite illa igår efter jag skrivit blogginlägget men trodde det bara berodde på all stress. Imorse när jag steg upp kände jag mig också konstig i magen. Trotsade, gjorde mig i ordning, klädde på mig, sminkade mig och åt. Behöver nämna något mer? Nu är jag hungrig och vill ha mat. Käre gode gud gör så att allt blir bra!

Thank you marabou for the good taste

Just nu har jag inget speciellt roligt att berätta, jag har väldigt fullt upp hela tiden. Jobbar jag inte på finas så jobbar jag på ica teg. Annars sysselsätter jag mig med diverse saker, eller andra sysselsätter i mig kanske jag ska säga. Som idag när jag var på sjukhuset för att undersöka min hals och fick en 20 cm lång kameraslang instoppad i näsan. Kan tillägga att jag innan det fått en bedövande nässpray vilken rann ner i min hals som smakade så äckligt att jag fick kväljningar och var nära på spy. Efter en massa undersökningar ville de att jag skulle operera bort mina halsmandlar. Blev direkt skickad till narkosläkare efter det därpå jag fick småpanik och började gråta. Behöver jag nämna att jag är väldigt labil och stressad just nu? Hoppas folk kan ha överseende med att jag är lite frånvarande och inte supersocial.

Förresten! Dagens tack går till Linda Danielsson som gav mig en marabou chokladkaka i födelsedagspresent, jag hittade den turligen i min ryggsäck idag då smaken var som värst i munnen. Eftersom jag var bedövad i näsa och hals kunde jag inte svälja så bra men det satt så jävla fint att suga på en marabou chokladbit när man har värre än gallsmak i munnen! Så tack Linda för en användbar present. Och tack för att jag hade hållt mig och sparat den till idag!

Spikmatta och sova

Igår efter jag hade varit på stan var jag så trött och hade ont i ryggen att jag la mig på min spikmatta. Det var så skönt att jag somnade (på spikmattan)! Nu ska jag göra detsamma innan jag går och lägger mig. Man blir sådär härligt avlslappnad och varm i kroppen. Förresten har jag varit på usm nu två dagar i rad och kört spinning. Jättekul och skönt det med. Hoppas jag kan fortsätta träna nästan varje dag, känner att det är så roligt och man mår så bra av det. Imorn blir jobb hela dagen och sen på kvällen teamcycling igen och core! Härligt att komma igång lite, det behöver min stackars rygg och nacke.


Fyndar-Joli

Gick på stan med Lilli idag, kul att umgås lite med en gammal vän. Ändå udda att man kan tappa kontakten så med vissa människor! Som vanligt fyndade jag lite som alltid när jag går på stan. Köpte ett lila nagelack från l´oreal som hette star magnet, kostade eg hundra men nu fick jag det för femtio! Yejj ;)

Nöjd Johanna. Men nagelacket ser nästan svart ut på bild!


John ME

Love is my drug, is my medicine.
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
She's my heroin.
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me x 3

When you're feeling tired
I'll lie there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
You wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you

Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, is my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me

When you're feeling fired up
I'll fire with you
If you had to lie a little
I'll let it be true
When you get low, I'll get lower than you
When you've had enough I've had it
much more than you knew

Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, is my heroin
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me


Stackas Idol-Camilla



Pinsamt.

Sista september

Jag började jobba på ica teg. Jag jobbade på finas. Jag handlade. Jag körde bil.

Imorn, den första oktober ska jag också köra dubbelpass på finas och ica men innan det ska jag träffa cacan en sväng på stan!

Fullt upp som ni kanske märker, nästa vecka är jag förhoppningsvis lite mer anträffbar! Godnatt.


RSS 2.0