Good morning miss sunshine


Vaknade upp bakisskakis. Var på måndagsklubben igår med mina fina tjejer. Hade jättetrevligt och kul framtills en kille sa en dum sak om min fina guldlock. Gick hem ledsen och vaknade upp lite senare på köksgolvet efter jag kexat en rödbetsliknande soppa i sopkorgen, smarrigt värre.



Har precis avnjutit dagens första kaffe med diverse söta tillbehör. Ballerinas nya chokladcookie, skumboll, vanlig ballerina och en morotscupcake. Vi har mycket godsaker hemma som ni kanske förstår. Alla är välkomna hit så ska jag bjuda på kafferep och ett välfylld skafferi/frysfack med godsaker.




Just nu har jag inte bakat så jättemycket men jag ska ladda upp med lite mer. Vill ni ha tips på bra recept så kan jag tipsa om att Leilas recept oftast alltid är bra. Dessa morotscupcakes, ser inte så fina ut på bilden, men är jättegoda och enkla att göra. Jag tycker mycket bättre om att baka cupcakes än en stor kaka. Mycket smidigare då det blir portionsvis och man inte behöver äta upp allt direkt!

Finn ett fel



Hej på er. Här sitter jag inne i skrubben, dricker en norrlands guld samtidigt som jag ska skypa med mina klasskompisar. Härligt med distansstudentlivet va. Det är måndag vilket betyder att en ny vecka har börjat och det är måndagsklubb ikväll. Dock så känner jag mig lika bitter som förra veckan. Trodde att det skulle gå över men det verkar inte så. Vet inte varför jag är så sur, gnällig och allmänt ostabil. Jag hakar jättelätt upp mig på småsaker som jag blir sur/ledsen/arg/irriterad över. Varför vet jag inte. Vill inte vara sån. När det känns bra känns det alltid som det dyker upp ett nytt fel.

Idag har vi varit i Östersund; jag, Jack, Peter och Malin. Stackars Jack hör dåligt och skulle till örondoktorn. Sen gick vi på stan, fikade och shoppade lite. Fyndade lite saker på rean såklart. 70 % på reapriset, halva reapriset och 50 kr/plagget på h&m. Köpte en fin gammal 60-tals klänning och en beige kjol. Får visa sen! Varför är jag så negativ för? Jag som egentligen är en ganska optimistisk person känner mig som världens pessimist!


 

Skål för livet

Hej mina vänner! Jag mår bättre för varje dag som går och blir bara lugnare inombords. Mina tunga stunder kommer fortfarande men de har blivit färre och mindre tunga. För första gången på länge känner jag hopp på riktigt och att mitt liv faktiskt kommer lösa sig och bli bra. Precis så bra som jag vill ha det. Det enda som står i vägen för det är jag och mina egna tankar. Och jag tänker inte tillåta mina hjärnspöken ta död på mina drömmar och förstöra mitt liv.

En klok och väldigt snäll människa jag träffat på sistone frågade mig vem den viktigaste personen i mitt liv var. Jag tänkte direkt och såklart Peter. Jag hann inte svara det innan han avbröt min tanke och sa mig, att JAG, Johanna Lind är den viktigaste personen i mitt liv. Och om man tänker efter så är det ju faktiskt så. Om inte jag mår bra och får utlopp för mina drömmar så blir ju jag ingen bra medmänniska och ingen bra Johanna, iallafall inte den Johanna jag vill vara. Jag måste sluta sätta alla andra före mig själv och helt enkelt bli mer ego. Jag ska sluta tänka på vad alla andra tänker om mig, det som har varit och sluta analysera. Jag är ju jättebra som jag är och kan komma hur långt jag vill, bara jag slutar tänka så mycket.




Skål för livet! Jag har ju kommit igång bra med träningen också, fått lite mer muskler och mindre fett på min oproportioneliga kropp. Visst ser jag ganska fit ut?


Men vad är det som döljer sig där?



Två bilringar! En under träningstightsen och en under bysten. Sexigt värre.


Men armarna tänkte jag var lite mer deffade och vältränade. Fast nu när jag skulle spänna mig såg dom inte alls så biffiga ut.

Får jobba på det! Hade hejhej!



Oh ljuvliga Johanna









Man kan ju alltid försöka. Vaknade upp med ont i magen idag. Försökte lätta upp stämningen lite med att måla mig lite och sätta på mig min finaste blommiga klänning. Ska sätta mig med kaffe och lite skoljobb nu och hoppas det löser sig med min splittrade studiegrupp och icke existerande kurslitteratur för tillfälllet.

Hade iallafall en fantastiskt fin helg i Umeå med älskade Peter och Jack. Hann träffa alla, dock väldigt kort som vanligt. Fick hålla i och mysa med världens finaste Elsy samt krama alla tjejerna. Hoppas på besök av alla er i vinter och sommar! Imorgon kommer ingen sämre än min bästa killkompis. Det ser jag framemot.

Ida har blivit mamma

Det är så konstigt, en av mina barndomsvänner ifrån Röbäck har blivit mamma. Igårkväll klämde hon fram ett litet underverk, en vacker liten flicka berättade Ida när jag pratade med henne. Jag skulle bara ringa och kolla hur hon mådde och berätta att vi kommer hem och hälsar på om två veckor. Och så hade hon redan fått barn! Chocken och lyckan att få höra det var enorm och tårarna bara strömmade ner för mina kinder. Det är så sjukt och går inte att förstå, att Ida numera har ett liten barn vid sin sida som kommer hänga med väldigt länge. Jag är så himla glad för Idas skulle och vill önska dom all lycka! Längtar så mycket tills vi kommer till Umeå och får träffa nya lilla familjen. Puss!









När det är snöstorm och mörkt och trist


Kan man alltid drömma sig bort till Sicilien


Varje dag bär en ny verklighet i sin gryning...

Varje dag bär en ny verklighet i sin gryning...Ge dig själv löftet att göra varje dag till den bästa dagen i ditt liv. Du skapar ditt liv och dina upplevelser med dina tankar. Det du tänker, förverkligar du. Det är detta som kallas för attraktionslagen. Det du sänder ut i form av tankar är det du attraherar och manifesterar i ditt liv. Ge dig själv löftet att med hjälp av dina tankar attrahera kärlek, glädje, lycka, frid, hälsa och skönhet, för det är du värd! Du förtjänar det allra bästa! Varje dag är början på ett nytt liv. Vi drömmer våra drömmar till verklighet, så dröm det liv du vill leva!

Från: Inre ro


Året var 2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Kommer inte på något tror jag, tråkigt!

Har du några nyårslöften?
Sluta med nässpray och försöka bli av med mina hjärnspöken.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej men Ida blev gravid!

Dog någon som stod dig nära?
Ja, tyvärr min älskade farmor.

Vilka länder besökte du?
Bara sweden detta år!

Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012?
Inre ro.

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
3/9: min födelsedag som Peter ordnade så fint med en hyrd stuga i Såå och överraskningsmiddag med vännerna.

 
Vad var din största framgång 2011?
Allt jag kommer till underfund med mig själv om mitt inre tror jag har hjälpt och kommer fortsätta hjälpa mig att utvecklas och stärkas som person. Även mitt och Peters förhållande som har varit svårt men samtidigt fantastiskt och bara blir starkare för varje dag som går.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag blir mindre och mindre sjuk ju äldre jag blir men har dock inte varit helt stabil i huvudet.

Bästa köpet?
Våra balkongmöbler, nya fluffiga dunktäcken och ny skidutrustning tror jag.

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och alkohol tror jag, haha.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla gånger jag får se hur fantastisk Peter är och när Ida berättade att hon skulle få barn. Måste också säga att jag fått så överraskande bra betyg i skolan!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Ängeln i rummet och kanske nån swedish house maffia låt från alla utgångar i ohrey.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och, har varit väldigt glad men samtidigt väldigt sinnesförvirrad och ledsen vissa stunder.

Vad önskar du att du gjort mer?
Pratat och öppnat upp mig.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Varit så orolig och elak mot mig själv.

Hur tillbringade du julen?
På dagen var jag med Daniel i backen och kvällen spenderades med Peter, Erica, Daniel, Christopher, och Eduardo. Sen världens kulaste fest i ängena och utgång på tottebo. 

Favoritprogram på TV
Pinsam fråga, big brother, ensam mamma söker och bonde söker fru.

Blev du kär i år?
Nej, bara ännu mer kär i Peter!

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Vaknade upp i en mysig lite campingstuga i Såå med min älskling. Fick uppvaktning och fika av gulligaste svärmor Inga-Lisa och Jack. Jobbade sen på slaveriet och fick överraskningsmiddag när jag kom hem av bästa Peter.

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Väldigt blandad. Har fortfarande mina blommiga klänningar, men mest hemmavid. Mycket sport och friluftskläder men även fina Johannakläder.



Den bästa nya personen du träffade?
Kajsa och Carro från bageriet.

Vad fick dig att må bra?
Peter.

RSS 2.0