Bohembröllop

Jag drömmer ofta om mitt och Peters bröllop. När jag fantiserar om det föreställer jag mig ett bröllop i bond- och bohemstil. Det ska vara lantligt, romantiskt och lite gammeldags. Inte så präktigt och perfekt men ändå helt fantastiskt (lite farligt tänk kanske). Hittade en väldigt fin film på Anna Malmbergs blogg. Så nånting åt det här hållet. Tänker mig iallafall en lada, en vacker lantlig/natur miljö och massa vackra glada människor.
 

James and Aubrey from Geoff Boothby / Landshark on Vimeo.


Dålig bloggare

Hejhopp gummisnopp! Här var det lugnt. Jag har försökt/ varit på väg att blogga flera ggr tidigare men det har inte gått så bra. Nu tänkte jag göra ett nytt försök och skriva av mig denna gång och inte lägga upp massa bilder.

Den senaste veckan har jag varit väldigt känsligt och känt att livet suger ganska mycket till och från. Idag har varit en sån dag jag bara velat vara inne och kura i soffan med en filt hela dagen.

Känner mig trött, hängig och ledsen. Vill helst bara gråta hela tiden fast jag eg inte har något att gråta för. Ena stunden kan jag faktiskt känna mig rätt glad och andra helt dyster igen. Idag kopplade jag ihop detta med pms vilket var ganska skönt. Så nu känner jag att jag inte behöver oroa mig så mycket över varför jag är så här. Jag kan bara vara så och det är okej.


Elvakaffe och teveförbud

 
Hola, idag ser jag ut såhär, fast nu med nytvättat hår.
 
Sitter och sippar på mitt elvakaffe och suger på en riesen.
 
Älskar våra fina kaffekoppar, fyndat på djurskyddet i Söderhamn.
 
Något jag kommit fram till denna vecka är att jag måste sluta sätta på teven och nyhetsmorgon när jag går upp! Det tar så många extratimmar innan jag kommer igång med plugget och ofta börjar jag må dåligt över Malou von Siwers alla jobbiga samtalsämnen och gäster. Istället för att fokusera på plugget går min energi och tankeverksamhet åt att bearbeta allt jag hör på programmet. Så nu är det slut med det, upp och plugga direkt!
 
 

Ljuva morgonstund

 
 
Hejhopp. Idag är det måndag och det känns faktiskt skönt. Ny vecka och nya möjligheter. Förra veckan var full av stress, pms och jobb men nu är det över. Jag vaknade upp idag, pigg och glad. Kände mig befriad från att slippa ha lingonvecka, vara bakis och måsta jobba. Jag känner mig lätt i kroppen, positivt laddad och ser ljust på framtiden. Får se hur länge den håller i sig, nej nu ska jag bevara den här känslan och positiva tron. Har tentavecka den här veckan så jag lär bli ganska stressad snart. Brukar alltid vara panik och en sur stressad bitter Johanna under tentaveckan. Ska försöka vara bättre den här gången för Peters och min skull.
 
Det som gör att det känns så bra just nu är att vi har fått den så fint här hemma jag och Peter. Vi har äntligen fått ett köksbord som vi vill ha, sålt det gamla, köpt en ny köksmatta.Sen så valde vi att köpa en ny tevebänk när vi väl var igång så allt blir mer enhetligt i köket och vardagsrummet. Jag har rensat ut klädkammarn, tagit bort sommarkläderna och fram höstkläderna. Hallen har också blivit städad, större och rymligare. Balkongen har jag gjort höstfin med ljung och tagit bort de vissna rosorna och murgrönorna från i sommar. Ikväll ska vi på husvisning och det känns så spännande och mysigt. Här kommer lite bilder från senaste tiden.
 
Pysslade på förra veckan med att måla om vårt nya köksbord.
 
Hittade en ny fin matta i östersund på loppis på gården men den hade gärna kunnat få vara lite bredare.
 
Gjorde höstmysigt på balkongen.
 
 Middag vid vårt nya köksbord.
 
Pizza på liten krog.
 
Kände mig höstfräsch i fredags på väg ner på byn i det vackra höstvädret.
 
Fantastisk vin och tapaskväll hos Anna och Claes. Det godaste jag ätit på länge! Dock inte så skönt dagen efter.
 
Såhär ser vårt kök ut just nu. Måste bara ta bor symaskinen och mina syprojekt i hörnet!
 
 
Och såhär ser en del av vårt vardagsrum ut. Allt smälter ihop mycket bättre än innan. Skönt!
 
 
 
 
 

RSS 2.0