Mycket trevlig helg med mycket gjort

Kanoners helg med brännbollsyran på fredagen med bästa laget någonsin, foolyeah. En mycket lång dag med foliefix, drickande, spelande, mera drickande, ätande samt stan och nordic rock. Lördagen bestod av kompishäng och sol i rådhusparken sedan barnvakt på fint ställe. Idag söndag har också varit en mycket skön dag mer mera sol, kompishäng i park (förenade nytta med nöje genom att lyssna på mona sahlin inför eu-valet), stugan, morsdagsmiddag med familjen och fiskning i nya "hamnen" i sörmjöle med mina kära bröder. Hör och häpna, jag fick min livs första fisk! Jag blev väldigt glad. Det var dock bara en mört som inte var alltför stor. Den kollade på mig med sorgsna ögon och gjorde konstiga ljud sen så kastade lillebror tillbaka den i havet. Jag vågade inte hålla i den. Ikväll fick jag dessutom årets första myggbett, rakt i ansiktet så det ser ut som en ganska stor röd finne. Godnatt!

Ska förresten visa lite av mina bilder från fredagens yra

   



Internet segar och jag orkar inte lägga upp något mer för idag men kanske kommer mer sen!

Lady Gaga och Alexander Skarsgård

Kolla in lady gagas nya video till låten paparazzi tillsammans med Skarsan, någon svensk Jonas Åkerlund har visst regisserat. Skum video men kul att dom snackar svenska, kolla: http://perezhilton.com/tv/index.php?ptvid=5730eeea6baac

Vårt lag på tv4

Kolla in mig, ida och de andra i laget. Ida var bäst i intervjun! Spola fram till 6 minuter och kolla här.

Yrantaggis

Om 9,5 timmar kommer vi träffas, brännbollsyran 09 vad jag är taggad! Trevligt ikväll också att sitta på olles uteservering och ladda upp lite. Jag tror vårt läga kommer äga imorn och att dagen kommer bli kung!

Skönt med sol igen

Då var solen tillbaka och åh så underbart det är med sol. Har spenderat någon timme i solstolen här ute på gården. Grymt skönt! Fick till och med lite märken och streck. Det går framåt. Nu ska jag cykla ner på stan en sväng sen till Röbäck för att äta middag. Får se om jag orkar spela brännboll ikväll. Har fortfarande träningsvärk sen i tisdags och jag vill inte förvärra det tills imorn. Fast det sägs ju ska bara bra att röra på sig ännu mer när man har träningsvärk. Men det finns också något som heter vila sig i form, he-he. Aja, tror iallafall att jag ska ta en runda i Röbäcks elljusspår. Ska ju springa vårruset nästa vecka!


Barnvakt

Ringde precis en kvinna till mig och frågade om jag kunde vara barnvakt åt henne på lördagkväll. Kände inte henne alls så det kändes lite konstigt. När jag frågade var hon fått mitt nummer ifrån så svarade hon grannar.se! Jag hade glömt bort att vi registrerat vårt uf-företag där så jag blev lite förvånad.Men nu ska jag troligtivis barnvakta på lördag och därmed tjäna lite kosing.

Lindad armbåge


Min armbåge gör ont sen brännbollen igår. Skulle ta i mitt hårdaste och kasta bollen vilket resulterade i ett knak och en öm armbåge, även idag! Hoppas att den känns bra till fredag.

Mongon i Åre

Satt precis och kollade in Ericas bilder från påskhelgen i Åre. Fy vilka ful(l)a mongisar vi kan bli tillsammans ibland. Eftersom jag är så obrydd bjuder jag på bilderna här i bloggen.



Hannas håliga tights och ehm,.inte jag

   

 
Snygga va?

  
Fina grisar, först jag som lortgris och Erica rosa gris


Slutligen en mycket charmerande bild på Erica

Detta fina kompisinlägg var jag på väg att lägga upp igår, men jag hann inte innan datorn dog. Sen dog typ jag i förmiddags när jag fick reda på att denna underbara tjej tänkte vara borta från mig ännu längre.


Oslodrog

Jag sitter här och lipar för en av mina absolut bästa vänner har bestämt sig för att stanna i oslo ytterligare en månad, dvs. augusti. Blir så arg och ledsen på samma gång, förstår inte varför! Kan någon eller kvinnan själv ge mig en tillräckligt bra förklaring till att stanna ytterligare en månad i en stad där man har några få kompisar som man knappt umgås med och har alla riktiga bra vänner hemma? Varför inte bara komma hem till svensk sommar, ens hemstad där man har sina nära och kära samt mår allra bäst? Jag hittar ingen förklaring. Kom hem!

Bränd boll

Brännbollsspelande ikväll på ängarna, och ikväll var det inte bara lattjande utan match. Så satsickens jobbigt det var att springa, fattar inte att man orkade förut då man spelade fotboll. Dessutom var jag sämst på att träffa och fick inte till ett enda riktigt bra slag. Blev sur och kände mig dåligt. som en bränd boll. Hatar att prestera dåligt när man kan bättre. Aja, får hoppas att alkoholen gör lite underverk i kroppen på fredag och att man träffar bättre då. Förresten så testade jag och ida att linda våra ben med aluminiumfolie ikväll och det var riktigt roligt. Fick värsta pirr- och längtanskänslan till fredag. Det ska bli kämpe!


Kryddig köttfärssås och glass


Min köttfärssås blev god men väldigt kryddstark, så jag behövde glass..


Hos farmor och farfar får man äta glass varje dag, hihi

After running


Var ute och sprang i eftermiddags och gissa vad jag åt efter,.rabarberkräm!

För alla er som tycker detta ser vidrigt ut kan jag lugnt säga att det är jättegott. Hemmagjort och nyttigt (tror jag iaf, har för mig att rabarber ska vara rika på antioxidanter och vitaminer). När man bor såhär hos farmor och farfar kan bli bjuden på lite annorlunda rätter, som t.ex. denna rabarberkräm. Någon morgon har det funnits blåbärsgröt på menyn (det kan jag garantera är nyttigt!), kalvsylta och rödbetor. Den sistnämnda kalvsyltan tycker jag inte känns så lockande att äta det första man gör på dagen men gott är det (nyttigheten vet jag dock inte, det är väl typ som köttbullar/korv? ratet från en kalv!). Håller nu på att göra min godaste köttfärssås med zucchini och färska champinjoner samt spagetti att bjuda farmor & farfar på, hoppas jag lyckas.

Halvorgasm i Linns säng

När jag var hos Linn i söndagskväll och denne karl dök upp i rutan på söndagspartyt med filip och fredrik blev jag så till mig att jag klämde om Linns bröst. Så galet het att jag nästan dog! Linn kansken också för den delen (av chock).



Åhhhhh, jag skulle aldrig säga nej

Huvudbonad



En sån här fin hatt skulle jag vilja ha.
Schmäck-kompaniet typ 350 kr!

Ica-lön

Fick min sista lön idag från ica åre. Den satt fint. Som vanligt fick jag mer pengar än vad jag trodde och då blir man glad. Att jobba på ica är verkligen underskattat! Man får mycket pengar för lite jobb.

Imorgon

Imorgon måndag ska jag ta tag i mitt liv. Jag lovar. Nu måste jag. Ska skriva listor så jag får lite struktur. Behöver få in lite mer rutiner i min vardag. Godnatt!

Slitnaste söndagen

Idag är en sliten dag. Jag har haft ont i huvudet och nacken hela dagen. Det vill inte gå över. Jag har inget alvedon heller. Stackars mig. Tror jag ska cykla till ica teg nu och köpa lite godis eller liknande. Sen ska jag fara till Linn, får se om jag orkar cykla eller åker med farfar. Adjö.


Detta sammanfattar gårdagkvällen rätt bra. Sjuk fest och sjukt festligt!

Slitna skabbrävar

Vi kom precis hem efter en lång kulturnatta-dag. Slitna skabbrävar är precis vad vi är, eller iallafall vad jag eller Ida  blev kallade igår när vi var i trädgård i norr. Ikväll har vi varit på scharinska och sjejkat lös!


Fredag 22/5

Igår mötte jag upp Ida på busstationen sen for vi hem hit till böleäng och bara softade i solen, underbart väder! På kvällen cyklade vi in till stan tillsammans med Carro och satt i trädgård i norr med gott fika och bara snackade, mysigt!


Vi satt på min fina jordgubbssfilt, Carro hade med god kladdis och en smörkniv som gick av


Ida & Caroline


Jag var snygg som vanligt

Känsla

Suttit och läst massa gamla blogginlägg på min blogg och en kompis blogg. Känner att vissa saker i ens liv måste tas tag i. Jag har någon konstig blandad känsla i kroppen. Nu ska jag rycka upp mig. Sluta dega här och ta tag i mig själv. Ska städa och fixa lite innan Ida från Östersund kommer!

Är det jag som är efter?

Hittade denna video med Petter på youtube nyss, riktigt skön och rolig video faktiskt. Man skymtar flera kändisar (Kihlen, Veronica Maggio, hans fru Michaela och sonen Lexus) i den och alla går helt i 70-tal, kul!


17 maj


När vi kom ut från tunnelbanan till nationalteatern fick vi en folkchock

Det var massa människor och väldigt många i folkdräkt och kostymer

   

Det var diverse kreationer och ingen såg likadan ut

   




Erica var glad och laddad


Is & Sara likaså


Några av barnen i tågen


Jag vinkade åt kungafamiljen så gott jag kunde


Tror ni dom såg mig?


Softade in solen


Drack 7eleven kaffe


Och fulade oss


Vi åt sushi i solen


Och hade det gött


Jag har inte lärt mig att äta med pinnar så jag använde händerna


Folkmassan på karl johan


Jag & Ericis


På 17 maj kvällen satte jag oss Erica på en bänk nedanför kungafamiljen


Vi drack  mouserande och ciderX men tillslut blev det lite kallt

Helvetes-hemresan

Jag kom hem imorse efter nästan totalt ett dygns hemresa från oslo. Kan försöka dra det lite kort:

- Tågrälsen var förstörd så jag fick åka trång buss oslo-arvika
- Bussbyte i arvika till karlstad, bussen körde ifrån mig och sju norrmänn
- Ingen visste vad vi skulle göra efter en halvtimmes frågteckens-huvud
- Fick ta ett senare tåg från arvika till karlstad, som dessutom var försenat
- Missade nästa buss karlstad-örebro
- Missade tåget hem från örebro till umeå
- Fick åka tåg neråt igen till stockholm
-Ta sent nattåg därifrån till sundsvall, gå miste om min liggvagnsplats och få sitta  i en vagn med massa högljudda ungdomar
- Komma fram till sundsvall kl4 imorse och därefter ligga på sundsvalls tågstations hårda träbänk i 1,5 timme
- Ta buss från sundsvall 05.20 till umeå, halvsova och därmed vara hamma efter nästan 24 h resa och knappt någon sömn


Vill egentligen inte sprida dålig reklam för att åka tåg eftersom jag tycker det är miljövänligt och bra. Dock sjunker tågtrafikens status väldigt lågt sånna här gånger. Nu ska jag reklamera min resa och nästa gång jag far till Oslo blir det flyg!


Hemresa

Kommer med ett 17 maj inlägg senare med massa bilder. Nu ska jag ta tåget hem om en timme, adjö norge!

16 maj

Dagen före norges nationaldag, den största festarkvällen. Vet inte om jag märkte av det men lite kalas blev det iallafall!


Sminkning som vanligt i soffan


Sara, kalinka och godmaten


Mötte upp dessa sköna pysar på ballroom (ett av mina gamla jobb)


Tvättade händerna på den coola toan


Jag var inte så full som jag ser ut, lovar att Elin var fullare!


Norge vann!


Och det firades!


Glada i norge


Kvällen avslutades med ett kebabhak vid youngstorget, 30 kr!


Fångade stämningen på gatan

Softar framför datorn med Erica i köket


Skönt med coolingmask

Helgen

Det har varit en grymt händelserik och späckad helg. Vi har festat, deltagit i nationaldagsfirandet och festat igen. Har därför inte haft tid att skriva. Återkommer med mer info och massa bilder senare. Nu ska jag ner på stan en sväng och till ikea. Haaadé!


En av sakerna gjort i helgen var att vinka åt norska kungafamiljen, visst
har jag en fin "norgeflaggsfärg" inspirerad outfit? ;)

Fridaynight on Scotsman pub

Ikväll tog jag och Isan en snabbvisit in till scotten för att säga hej till Erica, Sondre och de andra gamlingarna där.


Go-isan som mer än gärna är med på bild, det syns!


Erica var på hugget som vanligt


Sondre såg mysig ut på el disco



Och jag i vimlet, han tyckte att jag hade ett fotogeniskt "tryne" (ansikte),
men jag vet inte om jag kan hålla med! Imorn blir det kalas!


Torsdag och Fredag i Oslo




Jag for till Nydalen i det fina vädret


Huset där piratforlaget har kontor, det är ett jättgammat men fint hus


Det är nyrenoverat och fräscht med glastak



Och hängande färgglada tygstycken..


Fredagen skulle spenderas i slottsparken med Erica (slottet i bakgrunden)


Lummigt, grönt och fint!


Vi hade trevligt


Och soligt

Strålande

Strålande väder idag med sol och nästan klarblå himmel (det var iaf det imorse). Nu ska jag ta tbanan ner till stan för att möta upp Erica. Hoppas på en skön dag med henne i någon park eller liknande. Ciao!

Läggdags



Sjukt ful bild på bara mig. Försökte tvinga Johanna att vara med mon hon kämpade starkt emot och detta blev då resultatet (plus några rivsår och blåmärken rikare imorgon.) Nu ska vi gå till sängs, godnatt!

Har förresten haft en helt okej men ganska slapp dag. For förbi en sväng på piratforlaget och på stan, men bara en snabbis. Gick på mique och köpte en korthållare samt en toapappershållare (jag vet, lite udda). Sen gick jag på vinmonopolet och köpte mitt norska favoritvin och en flaska mouserande. Imorn ska jag träffa Erica och spendera dagen med henne, ska bli skönt.

Jobb-visit och fika

Ska nu åka iväg på en visit till piratforlaget för att hälsa på, har med mig en aladdin-ask som gave, hoppas dom blir glada! Sen ska jag förhoppningsvis träffa Sondre för att ta en fika eller något. Ska bli trevlarns.

Oslo i bilder

När jag kom till Oslo igår slogs jag av hur fantastiskt fint det är. Tänkte på att det var fint när jag var här sist men inte såhär, iförsig är det vår nu och allt grönskar/blommar men jag la märke till massa nya byggnader, statyrer osv.

Här kommer lite bilder från resan och min dag igår:


Jag satt ensam på sträckan hallsberg-oslo, skönt!


Framme på Oslo S, lite nostaligsk fakstiskt! Minns för snart ett år sen..


Fin allé längs med karl johan, allt är grönt och fint! Varmt var det också..


Nere vid aker brygge, fick syn på en "borg" som jag ej sett tidigare!


Lite utsikt från is jobb, riktige leker,..fina träd!


En av alla restaurang/bar-båtar, en lite mer spejsad variant..





Några som över tai-chi eller något nedanför tingshuset..


Is och jag gjorde tonifsksallad och åt på deras härliga balkong


Go-isan i sängen, mysigt va! ;)

Helsfyr

Sitter nu i Helsfyr med isan. Resan gick bra och jag kom fram idag på eftermiddagen. Gick till Ericas jobb och lämnade min resväska, sedan vidare till scotsman för att träffa Sondre och några andra gamla scottar. Var jättekul att träffa honom igen, vilken typ också är världens snällaste finaste kille. Han kollade mig i ögonen och sa att han saknade mig (obs, bara vänskapligt!). Det var typ det finaste jag var med om med en killkompis, verkligen gulligt.

Sen gick jag vidare upp längs karl johan och hann bara gå in på ark för att träffa nästa före detta arbetskamrater. Elle stöta på, för det vara verkligen inte meningen och inga saknade. Nämligen surgubben Georg från Halvorsen Konditori och thaisen Sassima. Dom gillade verkligen inte mig i slutet och inte jag de heller. Men det gick ändå bra att träffa dom, jag falskpratade lite med Sassi och sen gick jag vidare.

Lite senare när jag strosade runt på Aker Brygge stötte jag på nästa gamla jobbarkompis. Flavio, från Ballroom, dit vi för övrigt blev inbjudna på flott partaj på lördag. Får se om vi far dit men det skulle vara fri entré före tolv samt gratis fördrink och pizza. Finns lite andra alternativ med olika hemmafester så vi får se vad som händer. Nu ska jag och Johanna sluta blogga, och vara sociala! Adjöss.

Packad

Haha, jag är inte packad men min resväska är nästan färdigpackad. Nu ska jag bara till Röbäck och hämta några grejer och äta med min kära familj. Skönt att ha dom på lite distans, nu ser jag typ framemot att fara hem. På återseende gott folk! Nu ska jag cykla över slätten med min rara faster och småkusiner.

Segis

Idag är jag trött och seg (som de två senaste dagarna också). Jag ska packa, springa, handla, äta och fara til oslo. Fattar inte hur jag ska hinna allt med denna energi. Söka jobb borde jag också göra! Fint väder är det ute dessutom.

Glad

Åh, jag blir så glad när jag ser på alla bilder från i lördags, färg och glädje, färgglädje!







Böleängsbo och inte internetlös

Bor numera på Böleäng hos min farmor och farfar, för er som inte visste. Tycker det är skönt att vara här då jag får mycket mer utrymme än vad jag får i min familjs lilla trånga lägenhet i Röbäck. Här är vi tre i ett stort hus med massa rum och en liten utegård. Jag får vara mer som vill och slipper tjatiga föräldrar. Det är jätteskönt.


Det enda jag tänkt att jag kommer sakna är att inte ha någon dator att sitta vid på internet. Tog med min dator hit igår ändå för jag tänkte skriva lite olika cv för att söka jobb. Provade att hitta något internet igår men då lyckades jag inte. Men nu så prövade jag igen fast i ett annat rum och det gick! Gissa om jag blev nöjd. Nu har jag typ allt jag kan önska mig här.


Har suttit ute i solen på förmiddagen, sen var jag ute och hängde min tvätt för en stund sen i solen. Tyckte det kändes helt underbart! För mig är det lyx att ha en gräsmatta att gå ut på direkt utanför dörren, ett eget ställe att sola på och kunna hänga tvätten utomhus på gården. Det här känns bra.

Skööönt

Första dagen på flera dagar jag känner mig fräsch (förutom lite huvudvärk)! Har varit ute och dömt på förmiddagen och sedan sprungit, var riktigt skönt. Solsken och varmt ute, nu ska vi ut och spela brännboll!

Norweigan

Efter jag hade suttit ett tag på stadsbibblan mötte jag upp mor och far för att fika lite på cafébiblioteket. Sen gick vi till mvg till gratis flyg norweigan tävlingen var och gissa om kön var lång! Jag tyckte att den var lång första gången jag var där men nu var det ett skämt. Dessutom var det typ bara en kvart kvar när vi kom så vi skulle aldrig ha hunnit. Men många folk var det och många som klarade det dessutom, därmed fick en gratis flygresa tur och retur till diverse europa flygmål, gran canaria, kroatien.,..ja allt möjligt! Ibland är man så dum när man inte tar sånt där på allvar från början och testar. Men men, man får lära sig till en annan gång. Nu ska jag hoppa in i duschen sen fara till cacan och äta middag. Sen blir det Linns födelsedagskalas/inflyttningsfest. Får se om det blir någon fest för mig men lite kalas lär det väl bli iallafall (syftar på kaffe och kaka, haha).

Schtaan

Jag mår fortfarande inte helt hundra och är lite osäker på hur jag ska göra ikväll med Linns kalas. Får se hur det känns. Just nu är jag på stan, sitter faktiskt på stadsbibblan. Ska gå in på norweigan och öva på att boka resa till hade jag tänkt. Sen funderar jag på att gå till mvg och delta i tävlingen där man ska klara av att boka en resa på under 60 sekunder och ifall man klarar det så får man den gratis. Vore ändå värt. Nog för att jag redan bokat tågresa till norge men ändå.

Annars känns det mest som jag hänger på stan hela tiden. Har typ varit här nästan varje dag denna vecka. Igår på dagen och igår på kvällen (när jag för övrigt hade min livs första seriösa dejt!). Har gjort av med ganska mycket pengar sen jag kom hem från Åre. Jag är farligt på det där. Men jag tycker jag har varit värd det. Snart ska det bli bättre tider och så ska jag skaffa mig ett jobb, hoppas jag. Får se hur det går, hosthost. Nu ska jag öva flygplansbokning! Ciao!

Förresten

Kom på att jag skulle boka biljeten till Oslo nästa vecka också. På tisdag far jag och vi ses på onsdag tjejer. Det ser jag framemot!






Hittade inga bättre gamla bilder på oss tillsammans!


Tips?

Något som har något bra tips eller recept mot illamående och evighetslång baksmälla? Smsa mig! Nu drar jag ner på stan för att möta upp en gammal efterlängtad saknad Kicki Lindh. Det ska bli trevligt. Förhoppningsvis kanske solen hjälper mig.


Evighetsbakis

Idag mår jag fortfarande illa. Igår hade jag en av de värsta bakis-dagarna i mitt liv. Var första natten jag sov hos farmor och farfar och det började inte bra. Ska inte gå in på alltför djupa detaljer men kan nämna att jag kastade upp en del. Exakt hur mycket minns jag inte. Mådde sen illa resten av dagen, som jag tillbringade i sängen på "mitt rum" och senare på staden med Hanna & Carro. For sedan hem till Redcreek för att vara dålig här istället vilket gav lite skön sömn i mammas och pappas säng eftersom det var den enda som gick att ligga i (alla andra stod på högkant i vardagsrummet). Fick lite god  efterlängtad pizza till middag och sedan ytterligare slapphet framför dator och teve. Sverige vann kvartfinalen i hockeyn och gick därmed vidare till semi idag. Någon som vet vilken tid matchen är ikväll?

Kaos vs kalas

Just nu är det kaos här hemma. Hälften av lägenhetens alla möbler har stått i vardagsrummet och det är grejer överallt. Nu ska jag snart dra ut på lite kalas med Acke och Björn. Vi ska förbi tc och två våningar, trevligt värre!

Brännboll

Så himla härligt att bara vara ute och kasta boll, slå och springa lite. Fattar inte varför man ej gjort det mer tidigare. Känner på mig att det kommer bli många trevliga brännbollskvällar framöver. Vi måste bara få fler till vårt lag, frivilliga!? Nu ska jag gå ner till de andra som håller på att fixa kladdkaka.

P.S. Jag har inte dyslexi även om det kan verka så ibland när jag skriver. Märker massa fel i efterhand jag har gjort, men jag har bara lite bråttom! :)

Livets resor

Kom hem idag från en skön liten tripp till Sörmjöle och stugan. Fick med mig Hanna som med sällskap. Blev rätt spontant och kul. Längesen jag var med Hanna själv så det var trevligt att "ta igen lite tid". Skönt att komma ut till havets lugn och en stuga och bara koppla av. På vägen tillbaka blev det lite hektiskt då vi glömde bort tiden och fick halvt panikcykla till e4an på rostiga gammcyklar med punka och lite luft i däcken. Det gick bra iallafall och vi hann.

Väl tillbaka stan igen skulle jag möta upp Linn på busstationen. Stod under tiden och snackade lite med gulliga Joffa på sibylla som även var snäll och bjöd mig på en hamburgare. Jag var riktigt hungrig och sugen så det var riktigt gott. Sen prommade jag och Linn iväg till hennes nya fina lägenhet på Sandbacka som var riktigt mysig och bra. Blev avis, vill också ha egen lägenhet att inreda. Sjukt drygt att det ska kosta så mycket bara. Undrar när jag kommer få min första egna lägenhet, känns som att det kommer dröja ett tag.

Jag vill göra så himla mycket i framtiden att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Härnu är det umeå som gäller och att ta körkortet. Försöka få ett jobb och tjäna in lite pengar också. Hoppas jag klarar mig. Det brukar oftast gå bra för mig, iallafall när man tänker så. Men sen vill jag vidare; till spanien och plugga spanska, norge och jobba o tjäna pengar, som säljare på piratförlaget och som bartender på scotsman, sen vidare till usa som au pair eller liknade och lära mig engelska flytande. Finns så galet mycket jag vill göra. Undrar om man kommer kunna och hinna med allt man vill göra, men jag tror det, särskilt om man verkligen vill och är villiga att jobba för det. Efter en tid i både oslo och åre känner jag att i"ingenting är omöjligt". Det är en härlig självsäker känsla.

Nu ska jag ut spela lite brännboll med Hanna, Ida, Maja & Carro. Alla som vill vara med i vårt lag till brännbollsyran är välkomna! Vi behöver folk, bra som dåliga spelar ingen roll. Hör av dig om du är intresserad! Nu kommer mina favortiflickor, ciao!

Ont i magen

Jag har kommit fram till att jag får ont i magen av mitt pencilin. Inte kul. Nu ska jag fara ner på stan för att möta upp Hanna och kanske Carro. Sen bär det av mot underbara havet. Jag längtar.

Nydömt

Kom nyss hem från att ha dömt säsongens första fotbollsmatch. Jag var bakis och jävlig när jag steg upp imorse efter 5 timmars sömn inatt. Höll på att spy innan jag skulle cykla iväg ner till ipn och kände mig typ såhär taggad:



Men det gick så jäkla bra väl på matchen och det var så härligt att springa på fotbollsplanen. Blev sugen på att börja spela själv igen men frågan är ju i vilket lag. Ingen som vet något okej korpenlag?


Ungdomsrevolt

Pappa frågar om jag ska ut ikväll och jag säger att jag ska på plaza. Han säger att jag inte får dricka när jag käka pencilin men jag säger att det får man visst. Iallafall med kåvepenin, men han säger starkt emot. Jag trotsar och går till köket för att hämta ett glas vin och min pencilintablett. Sup, svälj och trevlig helg!


Shape up

Ikväll är det shape up på plaza som gäller. Har aldrig varit där tidigare i mitt liv och det känns som ett måste om man är umebo. Så nu väntas lite upp-piffning och sedan el plaza!

Egen insamling

Har precis startat en egen insamling via unicef där jag ska försöka samla in pengar till världens barn. Snälla var med och hjälp mig! Kolla in min sida. Vad tycker ni?

Världens barn

Jag har sett på humorgalan ikväll för världens barn eller varenda unge som de sa. Tror det är det bästa programmet på teve jag sett på riktigt länge. Det var blandat humor med allvar om hur jordens barn har det. Jag skrattade och grät om vart annat. Hittade inget tillräckligt bra klipp från ikväll på youtube så jag tog från förra årets humorgala istället. Blev lika berörd när jag såg detta, särskilt klippet med Anders "Moneybrother" Wendin.


Jordgubbspremiär


Igår gjorde strawberry89 jordgubbspremiär, bara så ni vet! Och dom var goda också...

Känslosamma Johanna

Något som har hänt med mig med åren är att jag har blivit så himla känslosam. Jag tror det blir värre för varje år som går. Har jättelätt för att beröras av saker och bli blödig. De flesta som känner mig vet kanske att jag kan börja gråta när jag ska skiljas från nära och kära eller när jag träffar nära som jag inte sett på länge. Det kanske är fint men jag tycker ändå det är jobbigt att ha så lätt för att bli känslosam. Mina ögon tåras ofta bara jag tänker på något jag tycker är fint eller sorgligt eller om jag hör någon fin eller sorglig låt. Satt nyss och "youtubade" lite på så ska det låta och hittade när Molly Sandén sjöng Gabriellas sång. Så himla fint och vackert! Självklart började mina ögon rinna. Varför ska det vara så?



1 Maj

Idag är det förresten första maj och det innebär ju också en del. Röd och ledig dag samt massa demostranter och politisk propaganda på stan. Jag skulle faktiskt vilja fara ner på stan för att lyssna på allt och se om någon har någåt vettigt att säga. Det tror jag säkert. För det är ju dom röda som jag gillar och som är min grej. Dock så vet jag inte helt säkert vilket parti jag gillar bäst.

Vi får ju rösta för första gången nu i juni till europaparlamentet och det tycker jag faktiskt känns lite spännande. Vet än så länge inte så mycket eller vilka man ska rösta på men det ska bli roligt iallafall att få rösta. Jag tycker alla borde ta sig i kragen och engagera sig för Sverige och Europa för vi påverkas faktiskt. Hittade två rätt bra sidor där man kan hitta lite fakta om valet, här och här.

Valborgsmässoafton

Igår var det valborgsmässoafton men det kändes som vilken dag som helst, eller kanske inte riktigt. Jag och tjejerna var tillsammans och handlade, grillade och gjorde gomiddag (+två boys). Men jag såg ingen brasa, kör eller något sådant "valborgigt". Dock så var det väldigt mysigt och trevligt iallafall. Absolut inte lika vilt som fjolårets valborg men ändå roligt! Tack för igår mina vänner!

RSS 2.0