Vad bjuder du?

Hej mina vänner. Idag är en sån dag när jag inte orkar nånting, jag är less på livet. Vill egentligen bara krypa till sängs och lägga mig under täcket igen. Det jag har gjort idag är att inte plugga nånting, suttit vid datorn och kollat på massa annat istället, som resor och shopping. Var ute och gick en sväng i skogen också och andades lite grandoft, drömde mig bort till stug/husköp med Peter. Var nära att våldgästa en stuga de höll på snickra i bara för att få kika in, men den var inte till salu. Eller det berodde på vad jag hade att bjuda sa snickarna! Jag ringde iallafall till Peter och sa att vi måste börja spara till en kontantinsats åt husköp. Nåväl, kanske ska ta tag i mitt liv och plugga i en timme innan jag och Peter ska åka och inhandla blommor till vår mysiga balkong.




Sköna maj välkommen?

Hejhallå!

Måndagmorgon och årevädret har återuppstått. Det var nästan fint hela förra veckan med sol och värme så man blev bortskämd. Skönt att återuppleva solen efter Sicilien. Hade en bra förra vecka men några effektiva pluggdagar med Emma, stadsbesök i Östersund och träffa min barndomskompis Ida samt tre grillkvällar med bra kompishäng.

Nu spås en vecka med storm, få plusgrader och eventuellt snö. Jag vet även att det kommer vänta en hel del pluggstress samt oro. Jag har sista tentan på fredag innan sommarlov och det handlar om juridisk grundkurs, en av de svårare kurserna jag haft. Hoppas på att få godkänt och kunna slappna av i sommar!

Jag längtar så mycket till sommar och vila nu. Eller iallafall en sommar utan en massa måsten. Ska bli så skönt att slippa ha skolarbete att göra varje dag utan bara koncentrera sig på att bara vara och jobba. Längtar jättemycket till semester och midsommar i umeå. Ska bli så himla skönt!


Min frukostutsikt en skön morgon


Jag och bästa Jackieboy

Rastlös och en vecka till sommarlov

Hejhej mina bloggfanz, det har gått trögt med att uppdatera på sistone. Har tänkt lägga upp alla sicilien-bilder men har inte kommit mig för det. Får nästan lite ångest när jag tänker tillbaka på hur skönt det var och så sitter jag här hemma alldeles ensam och rastlös. Borde plugga och vara duktig men det finns så mycket annat som känns roligare. Jag vill sy, baka, träna och tvätta. Det är bara en vecka kvar till sommarlov så jag borde bita ihop och köra järnet nu sista tiden för sen kan jag göra precis vad jag vill när jag inte jobbar!


Världens underbaraste resa del 1


Peter avnjuter en oliv på balkongen första kvällen


Liten snackmiddag med sicilianska specialiteter i form av charkisar, ost, oliver, bröd, öl och vin. Precis vad vi älskar!


Lite kalles randiga på bröstet första dagen i solen. Eller var det hawaian tropic?


Min sexyboy på stranden. Lite dryckes och matpaus.


Beställde in lite alla möjliga konstiga saker från menyn. Som hotdog-pizza och olika friterade grejer.


Vyn från resataurangen


Badpojken Peter


Stranden och staden (den gamla delen) o bakgrunden. Även en del av berget som vi besteg.


Hejdå Åre Hej Sicilien

Dålig uppdatering från mig på det sistone. Det har varit mycket här i Åre med diverse bartömnningar, sol och åkdagar i backen samt plugg. Men nu är säsongen över och det känns så skönt!



Idag åker jag och Peter till Uppsala för att sova hos min moster sen tidigt imornbitti beger vi oss mot Arlanda och planet som ska ta oss till Sicilien! Ska bli så fruktansvärt skönt.


Här är jag i en ny jordgubbklänning som jag tror kommer bli en favorit! Älskar modellen och mönstret.


Den här klänningen gör mig helt lycklig (tack isberg som tipsade mig). Konstigt att kläder kan göra en så glad. Det måste vara något med jordgubbarna!

RSS 2.0