Hur ska man ha chinos egentligen`?

Jag har ett dilemma. Köpte ett par nya byxor igår i form av chinos. Lite seg som jag kan va är det mina första, jag har med andra ord aldrig bärt ett par chinos förut. Hur gör man? Hur ska dom sitta? Högt i midjan? Löst? Hängigt? Tajt? Tror dom ska sitta rätt soft och löst. Men med min plattröv ser det inte bra ut med halvhäng så jag tror jag får dra upp dom till naveln och ha dom ganska högt upp i midjan. Vad tycker ni?


Lite dålig skärpa på webcam-bild men det ser väl inte så dumt ut?

Min långa platta rumpa, tror den ser bättre ut såhär..


OCH HUR VAR DET MED DE NORSKA HÅRBANDEN? Hur var det jag hade dom? Har tappat bort båda mina fina svarta men igår köpte jag ett nytt här på Indiska i Umeå. Men hur ska jag ha det?


Med luggen åt sidan, lite fjortis sådär..


Eller mer hippi-bohem, vet inte vad som klär en bäst..båda kanske!?

P.S. Kollar in min helhetsbild i spegeln nu och tror inte att jag ska ha chinos, det är nog inte min grej..




Halsfluss

Ursäkta dålig uppdatering senaste tiden, men jag har inte haft något bra att skriva. Jag har mest varit less och känt mig hängig. Hängigheten fick jag svar på igår då jag var på vårdcentralen och det visade sig att jag ändå hade halsfluss. Så nu blir det pencilin för ett tag framöver. Men ikväll är det valborg och jag är lite taggad ändå. Solen skiner ute och det är fint väder. Skulle helst bara vilja sticka ut på stan och glassa. Har sett massa fina kläder jag vill köpa. Införskaffade mig ett par svarta chinos igår iallafall. Men det är massa mer grejer jag behöver också. Hoppas jag har råd till allt. Jag är så himla dålig på att sköta min ekonomi. Måste lägga upp en budget för denna månad.

På tal om glassa hittade jag denna bild igår på Petters blogg med han, Lexus och Vita. Lite töntigt av mig men här snackar vi glassigt!



Arg

Ikväll är jag arg. Jag är så less, så less på att bo här hemma. Mamma och pappa är dom gnälligaste i hela världen och vårt hem är världens fulaste skabbigaste med mest oordning. Jag orkar inte. Snart flyttar jag till farmor och farfar.

Eld och körvgrillning med Caroline

Igårkväll cyklade jag och caci iväg till bölesholmarna för lite eldmys och korvgrillning.


Vi lyckades få upp en eld! Är man vana vildmarkstjejer så är man.


Gokörven


Fina cacan


Fin utsikt på udden, lite suddig dock


Mysigt

Fina flickor


Caci var brun och snygg i håret och Maja likaså


Jag i min nya monki-klänning som säkert halva umeå kommer ha snart

Linda Danielsson här skulle en bild på dig också va med ica super teg påsen mellan benen men den verkar ha försvunnit!


Snygga Hanna i afrikans cowboyhatt på dansgolvet

Mjukglasspremiär och Thailandsfest

Jag trotsade min sjuka igår och for på stan iallafall. Hann gå i några affärer, spontanköpte två grejer på monki och sen tog jag och kakan en chai-latte på apberget och jag gjorde mjukglasspremiär. Det rann som tusan, tror nästa halva glassen eller iallafall hälften av daimkulorna åkte i marken men det var najs ändå.


Se vilka hetgetar vi var i solen...

Igårkväll blev det grillning eller jag vet inte hur mycket grillning det blev för min del. När jag anlände hade  alla tjejer redan ätit men det gick bra ändå. Sen drog vi vidare till en förfest på haga som visade sig ha "fullmoonparty" a la thailand med plasthinkar, sugrör, lysande armband osv. Det var spejsat och lite kul. Fick örresten testa lustgas också och det var  bland det sjukaste jag varit med om. Kan tänka mig att det är bra vid förlossning, haha.

Nu ska jag dra till cacis tak och sola lite. Kan behöva få lite färg. På återseende!

Dålig igen


Jag verkade inte alls ha repat mig som jag trodde igår, det verkar bara som att det var en tillfällighet. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåååååååååååååååååååå. Fattar ni hur less och ledsen jag blir. Jag ville ju gå på stan idag och shoppa, grilla gomiddag med tjejerna och sen fara på fest. Men vad verkar bli av det? Inget! Jo, jag vill. Funderar om jag ska trotsa och fara på stan nu ändå. Tror jag gör det. Hejdå!

Redan repat mig!

Nu kan jag dricka pissljummet vatten utan problem (kylskåpskallt är fortfarande lite jobbigt men varmt går bra). Om ni undrar vart den snygga vattenflaskan kommer ifrån är det ica åren och glasögonen från specsavers. Accesoar i bakgrunden är brorsan. Visst ser han lite mongo ut? Han skyllde på att det var hörlurarna! Kanske stämmer..




Tada! Se vad lite klagande och en natts sömn gjorde. Idag mår jag mycket bättre! Ska inte ta ut något i förskott, men det känns verkligen som att jag håller på att bli frisk nu. Jag har inte behövt sov någonting idag och har kunnat äta/dricka någorlunda också. Fick i mig en hel leverpastejsmacka till frulle med proviva och te (provivan var lite för kall men teet gick bra). Orkade sedan följa med Acke en sväng på media-markt, bygg-max, k-rauta och allt var det var. Butiker som inte intresserar mig så mycket iaf! Vi hann också med en liten sväng på stan på kicks, monki, macedonken och slutligen systemet. Eller sist en sväng förbi någon däckaffär och sen trodde jag vi skulle avrunda med en kaffetår hos acke men då visade det sig att jag bara hade bjudit in mig själv och det egentligen bara var mattias som var bjuden, typiskt. For hem då iallafall, jag hade ändå lite disk och tvätt att ta hand om, men då möts jag av min flinke lillebror som tagit hand om allt själv. Han börjar allt bli en redig karl! Därefter satt vi och snackade lite och kollade på roliga youtube-videos. Jag har blivit en liten datanörd det senaste dygnet måste jag erkänna. Börjat läsa en massa kändisbloggar och kollat på en massa youtubeklipp. Det är farligt men kul! Både Katrin Zytomierskas och Josefine Crafoords bloggar är sjukt underhållande. Fattar inte att jag ej läst dom tidigare.

Var är sympatin?


Finner ingen sympati med mig.  Ser ni hur synd det är om mig och vad jag lider? Kanske gnäller alldeles för mycket som har en värkande kropp, snorig igentäppt näsa och en uppsvälld hals som knappt kan svälja..inte ens flytande? Men man väl tänka det klassiska, det finns alltid dom som har det värre.



Hemmaliggandes

Just nu tycker jag jättesynd om mig själv. Det är tredje dagen jag ligger hemma och är sjuk. Har inte blivit något bättre alls känns det som. Jag som hade tänkt göra massa grejer nu när jag kom hem; söka jobb, packa upp alla mina grejer, uppdatera en massa på bloggen/facebook, träffa och hänga med alla vänner osv. Men jag har knappt hunnit gjort nåt utav det! Känns jättetråkigt, helst av allt just nu skulle jag vilja att någon bara kom och kramade mig här i min sjuksäng med en stor bamsekram och gjorde mig frisk igen, kanske med lite hjälp av glass och honungste. Någon frivillig? Skulle inte tro det. Det är ju såklart ingen som vill bli smittad. Åå :( käre gode gud gör så jag blir frisk!

Umeå

Jag är hemma igen, i Umeå och mitt kära Röbäck, efter mycket stök och bök. Orkar inte gå in på detaljer, men jag kan nämna utgång igår, packning och städning inatt så har ni receptet på en mycket sliten Johanna Lind. Nu ska sova, förhoppningsvis ut ordentligt. Imorn ska jag gå en sväng på stan innan det blir födelsedagsfika för pappa och fastra som fyller år. Vad ska jag köpa, presentkort på classe olson? Tror det får bli det!


Trots att det känns skönt att vara hemma längtar jag redan tillbaka till Åre. Godnatt!


Velig

Jag är velig som vanligt. Vet fortfarande inte helt säkert hur jag ska göra med min hemfärd. Hade så gott som besämt mig att åka hem imorgon men nu blir jag ändå lite osäker. Jag vill hem men ändå inte. Tror vi ses imorn iallafall i Umeå!

3 puckar

Jag har några saker att berätta:

1. Det var helt grejt när Erica var här. Vi festade och åkte sönder i backen i en härlig kombo.
2. Min familj är här nu. Det är kul men också drygt.
3. Jag vet inte när jag ska åka hem härifrån, det börjar bli ett ganska stort dilemma för mig nu. Jag hade tänkt åka hem med familjen imorn men nu har det skitigt sig på grund av mitt ica-jobb, så då kan jag åka hem först på freda. Men då känner jag att jag lika gärna kan stanna helgen ut när Sara är här osv? Men vad fan, jag vet inte. Så jävla svårt, vet inte hur jag ska göra. Måste ta bussen hem iaf. Då känns det som allt kvittar.  Hjälp!

P.S. Det är så jäkla underbart här och jag är lite rädd för att fara hem till Umeå (av någon anledning?)

Glad påsk

Imorn kommer Erica och det händer massa saker. Jag ska hinna städa ur stugan på morgonen, hämta Erica, handla, klä ut mig till påskärring och jobba på ica. Vi har nämligen utklädnadstvång imorgon på skärtorsdag. Har du vägarna förbi, kom gärna in på ica åre och träffa mig som påskärring. Ifjol kunde jag också ses som påskärring här i Jämtland, dock hos mormor. Då såg jag ut såhär:



Undrar hur jag kommer se ut imorn på ica?

Godnatt, nu ska sova iväg till blåkulla!

Linnz weekend


Förberedd och klar inför utgång!


Linn med (nästan)


Stretchar och värmer upp lite inför åket nerför skutan?


Blir alltid så cool när jag umgås med Linn


Och rolig


Stannade lite i stendalen och softade i solen


Grymt skönt med blå himmel och strålande sol (syns på det vita fejset)


Vacker vy


Linn hade kul med kameran


Lunchfika i stendalen


Wonderbart wheather


God och glad, kexchoklad (syns på kistan)


Linn långbent

Tack för underbara dagar kära du!

För allt jag inte gjort på bloggen i vinter/vår


Nöjd ute på Skärvångens skoterspår


Hippa mormor med sina gångstavar


Lite getter vid en bondgård

Tänkte göra en fet bilduppdatering eftersom jag äntligen fått tillgång till kamera och mobilsladd, men det får bli det här så länge. För att spara lite på det goda. Bjuder på tre bilder från skärvången hos mormor. Det blev en trevlig men snabbt visit med mycket lugn, promenader och ro. Var skönt och jag njöt av norrlandslugnet. Jag har också njutit väldigt mycket de senaste dagarna då Linn har varit här. Vi har som vanligt haft det jättebra tillsammans. Uppdaterar mer om det imorn. Sen kommer Erica på torsdag! Helt galet vad dagarna går fort nu, jag försöker hålla i mig men det går knappt. Snart kommer jag ju hem till Umeå. På återseende!

Glad och nöjd!

Inlägget som jag nyss publicerade var gårdagens och hann inte läggas upp innan min dator dog, därför kom det nu istället. För övrigt känner jag mig så himla glad, lycklig och lättad just nu. Igår släpptes en tyngd från min kropp, eller egentligen flera. Nu är det bara en liten grej kvar, men det tror jag kommer lösa sig. Hoppas jag iallafall. Det brukar oftast lösa sig för mig. Jag tänker då så iallafall. Nä, nu ska jag slutta babbla på här för nu ska jag fara iväg till älskade mormor och Skärvången. Det ska bli jättehärligt att komma bort ett tag, få lite miljöombyte och ladda om batterierna lite. Så kommer jag förhoppningvis hem på lördag fylld med ny energi när jag får besök av en annan älskad, Linn Rydelius! Du är så välkommen mitt hjärta. Erica är inte heller olängtad hit. Nu måste jag dra mig, puss och kram, hejsvejs mensker!

Måste säga det igen, jag är jätteglad!

P.S. Man ska aldrig överanalysera problem

Äntligen

Äntligen, efter mycket om och men är det klart att jag ska jag åka till min mormor. Far dit imorn med bussen och kommer hem fredag eller lördag. Sen kommer Linn, det ska också bli jättekul och mysigt!

Ett annat äntligen var förra veckan då jag fick se min kära moneybrother. Han var som väntat grym på scenen med sin röst och närvaro. Någon öronorgasm, ja!

RSS 2.0