Internet, vilken skapelse

Äntligen har jag internet att surfa på igen, men bara tillfälligt som vanligt, dock inte på Åre Bibliotek denna gång, så jag slipper känna mig så tattig. Nu sitter jag på mitt eget lilla rum och har gjort det i timmar! Har bara suttit här och nördat mig. Kollat runt på massa olika sidor och bara varit, skönt. Det är dock farligt och kan bli för mycket. Känner att man kan få lite vettigare saker utan internet. Kanske inte är helt tokigt att vara utan ändå!

Det har ju blivit lite dåligt med uppdateringar på senaste tiden, av godkända förklaringar pga mitt icke existerande internet och för att jag typ inte har något speciellt att skriva om. Har mest bara hängt, varit för mig själv här hemma och deppat lite, tragiskt men sant. Det är lika bra att vara ärlig. Dock har jag varit ute några gånger med min lägenhetskompis Josefine och haft trevligt. Träffat trevliga typer och varit med otippade typer!

Hur som haver, jag borde verkligen ha gått och lagt mig vid denna tidpunkt. För om mindre än 5 timmar ska jag upp för att åka längdskidor, sedan fara till jobbet och sen hämta upp Erik & Malin. Det ser jag framemot, ska bli kul att umgås med dom och mina nya skidor. Det ska verkligen bli härligt att få ställa sig på skidor utför i backen igen och inte nästan bara åka plattförs med längdskidorna.

Ni kanske undrar varför i tusan jag måste gå upp kl 7 imornbitti men det är för att bussarna går så sällan här och det är min enda chans till att få en längdskidtur imorn. Jag har inte åkt på hela veckan och det är dåligt för att vara jag. Började faktiskt åka nästan varannan dag där ett tag men nu har jag legat på latsidan senaste veckan. Har dessutom börjat få ont i ryggen igen, mest utav ett av mina fall utanför bygget i den isiga backen men även för att det ta på att sitta i kassan på ica åre.

Nu ska jag vila inför morgondagen. Vill meddela att jag saknar mina älskade vänner i Sverige och Norge, hoppas att jag får träffa er snart!

Skidor :D

Efter tre bokstavligen fruktansvärda veckor ska jag få ett par nya skidor! Ni anar inte hur bra det känns. Äntligen säger jag bara. Dessutom får jag bror och hans Malin på köpet lördag till tisdag vilket ska bli trevligt!

Peace(sst!)

Glömde att säga att jag fick peace&love sms idag om att the kooks också är klara för festivalen. Jag sa ju det, ännu fler bra!

Vilka är säkert med?:
Erica
Is
Hanna W
Carro
Hanna R
Linn

Fler?? Kom igen gott folk!!

Still internetloose

Jag har fortfarande inget internet. Jag har känt mig riktigt hopplös den senaste tiden. Halvt värdelös. Men nu ska jag ta tag i mitt åreliv och göra något bra av det, ska försöka iallafall (tack erica, you´re the one). På återseende om kanske sådär en vecka eller mindre om ni har tur.

Efterlängtat

Äntligen tillgång till internet igen, fast tyvärr är det bara tillfälligt då jag lånat snälla Jonas internet. Måste fixa nytt men jag är så snål nu för jag har nästan inga pengar alls att leva på. Väntar bara på den lilla lön jag ska få snart! Uppdaterar mer sen om jag orkar.

Förresten

Mitt internet kommer att dö inom en snar framtid och då kommer jag nog inte finnas här vid datorn på tag. Är så pank nu att jag inte har råd att köpa nytt internet på ett tag.

En annan sak, tänk att få ha varit på Håkans spelning igår i Östersund eller iförregår i Umeå. Det hade varit något. Vi måste fara på peace & love i sommar tjejer!

Direkt ur förpackningen

Har nämnt förut i min blogg att jag gillar att äta/dricka saker direkt ur förpackningen och det är precis vad jag gör nu, äter ben & jerrys chocolate fudge brownie! Kan det bli bättre? Knappast. Mjölk i Norge direkt ur förpackningen är dock svårslagen då vi inte har samma förpackningar här.

Var ute igår iallafall, hängde på Holiday Club med Josefin från lägenheten och några av hennes homies från subway. Såg melodifestivalen och blev bjuden på bowling, var rätt kul men sen dalade tyvärr bara kvällen. En redbull jäger hjälpte inte ens, vad är felet då?

Nu ska snart fara och jag jobba! Ciao!

Erica, Carro och alla andra festivalvänner, vad säger ni?


Peace & Love 2009!
Håkan Hellströms enda sommarspelning, Moneybrother, Kalle Bah, Slagsmålsklubben, Lykke Li, Timbuktu med flera och jag är säker på att det kommer ännu fler bra. Visst blir ni sugna att bli med mig?

Lugnt och trist

Hemma nu efter en rätt tråkig utekväll, jag hade inte så höga förväntningar, men ändå mer än det som blev. Vi vart inte isläppta på werséns för att några 90or inte var tillräckligt gamlar och sedan vart det alldeles för lugnt och stillasittande för min smak på dahlboms. Jag hade tänkt radera mitt aningen pinsamma tidigare inlägg som jag skrev i början av kvällen då jag var i ett lite mer berusat tillstånd men jag tror jag ångrar mig. Ska sova nu iallafall, saknar mina partypinglor och bejbs därhemma!

Ekoliskt vin is the shit

Vill inte verka som en alkis men vin för fan susen, ekologiskt dessutom! Besöket på Åre Chokladfabrik idag piggade också upp lite. JG GICK däruifrån med mitt chokladbehov mättar och 55 kr fattigare men havsalts-choklafd och saltade mandel mörk c´hoklad rikare. Nu blir det pETTER på wersens. p.s jag orkar inbte redigera!

Less...-inte!

Jag är riktigt less just nu faktiskt och jag vet inte riktigt varför, känner mig inte helt taggad på livet här för tillfället. Det kanske inte är så konstigt heller om man tänker efter. Jag tänker alldeles för mycket och fånar mig. Lekte och spelade lite fånig nyss med min webbcam, i bilden försöker jag spegla min lesshet. Lyckades ganska bra också fast jag ser lite  mongo ut, men jag är ju också halvmongo så det gör ju inget.


Men! Jag blev faktiskt lite gladare nu av min roliga kameralek (fick ett annat livsperspektiv)! Ska bege mig ut på skoterspåret för att gå till ica-affären här i närheten (2km bort). Ser ni att mitt hår är lite annorlunda, det blev lite mörkare än jag hade tänkt men det är som vanligt det. Nu ska jag fara och handla karra. Adjöss!

Torka

Jag är just nu nere i en liten dal och därav har jag lite bloggtorka. Ska färga håret nu iallafall, sen blir det utgång ikväll med några tjejer från lägenheten. Hoppas det blir kul!

Se vad duktig jag är!

Är uppe med tuppen, och det är inte för att jag ska jobba utan för att jag nämligen ska ge mig ut i längdskidspåret! På återseende.

Wilhelmina winter weekend och Östersund

Förlåt mina otrogna läsare, med all rätt, jag har varit i vildmarken under helgen och har därför inte kunnat/tagit mig tid att uppdatera. Jag har istället prioriterat att umgås med världens underbaraste Linn Rydelius, hennes trevliga syster samt Acke och Björn. Är inte speciellt sugen för tillfället att skriva någon novell om helgen men vill iallafall säga att jag är väldigt nöjd över den och att jag tog mig iväg, till Östersund och Vilhelmina. Tror helgen har tagit skratt-rekord i år och det är ett gott tecken! Ungefär såhär glad har jag varit hela tiden:





Tack Linn, Lisa, Acke & Björn för helgen! Och inte för att glömma den gästvänliga och härliga familjen Sundin i Östersund!

Jag och min otur

Som gräddet på moset blev mina skidor stulna idag, lagom roligt.

Smakprov the lindzH

Här slipar vi på vår kommande och första låt. Vad tror ni om den och oss?


Godnatt

Fröken Lind har ingen större blogglust för tillfället och önskar därför godnatt.
 

Imorn ska hon åka skidor, jobba och gå ut på kvällen med Kicki & Angelica. Nu sover hon gott i sängen. Se vilken fin ögonmask hon har fått av Sara & Johanna!

Här kommer en snabb uppdatering

Min lördagkväll blev trevlig och lugn tillsammans med Ida, Angelica och några andra. Dock skulle jag inte ha druckit en viss drink efter kl 12 vilket resulterade i jobbig söndag med fetaste bakfyllan och illamåendet samt jobb på det! Kicki kom igår och vi har tillbringat vår tid hitills till att sova i totalt 16 timmar, grävt en snögrop, solat och göttat oss. Sen har vi även börjat slipa på en av våra kommande låtar från the lindzH. Nu ska vi chilla, peace out!


RSS 2.0