Stressig dag

Idag är en sista minuten dag. Sista minuten intervju. Sista minuten packa. Sista minuten fixa. Jag som trodde jag var duktig och ute i god tid när jag började i måndags. Man skall icke lura sig själv. Wish me luck!

Malta here i come tomorow, hopefully.

Snygga joli


Nu har jag precis en sånt här moment när man känner sig jättesnygg, fin och fräsch. Tänkte att jag skulle ta kort på det i webcamen och visa. Men det blev inte alls så snyggt som jag hade tänkt mig. Med andra ord, jag är mycket snyggare i verkligheten! ;) Hähä. Nu ska jag cykla till böleäng för att packa lite till malta sen fara och vara barnvakt på östermalm. Jag ser framemot båda sakerna. På återseende!

Det är kul att vara arbetslös.

Där ljög jag. Men just idag på förmiddagen har jag haft det jättekul och bra. Började med att jag fick gå in och skrika på lillebror att han skulle stänga av väckarklockan och gå upp till skolan. Jag drog av han täcket och gick in och la mig igen. Sen vaknade jag klockan 8 när min egen väckarklocka ringde och jag steg upp. Till min oförvåning hade Mattias, som precis börjat trean, somnat om och låg där tungt sovandes. Jag skrek på han en gång till att han var tvungen att gå upp och att han hade försovit sig. Ändå var han hur seg som helst tills jag sa åt han på skarpen. Då gick han upp men jag sa åt honom att han inte skulle hinna äta frukost utan fick klä på sig och fara på en gång. Lydigt gick han in i badrummet och vattenkammade håret som pappa lärt honom göra när man har morgonrufs och klädde på sig. Jag gjorde i ordning två ostmackor och packade ner i hans ryggsäck tillsammans med hans gympakläder. Sen cyklade han fint iväg till skolan med sin hjälm. Jag sa åt honom att inte ha för bråttom och cykla försiktigt för han skulle ändå hinna i hyfsad tid. Och så påminde jag honom om att äta upp sina mackor för det var viktigt med frukost. Han är allt söt min lillebror.

Efter Mattias cyklat iväg drog jag på mig träningsoverallen och gick ut och promenixade. Det blev den vanliga rundan via sandtaget och slätten, superskönt. Alltid en härlig start på dagen med morgonpromenad! Sen har jag bara suttit här vi datorn, ätit, skrivit tre cv's (!), kört en tvättmaskin, lyssnat på musik och dansat. Jag har känt mig effektiv och duktig samtidigt som jag haft kul. Nu hoppas jag bara att något jobb ska vilja ha mig snart. Arbetsmarknaden i Umeå är tuff idag men jag tycker ändå att jag borde kunna få något jobb. Min cv är faktiskt väldigt bred och bra om jag får säga det själv. Det är inte riktigt som i Oslo att man gick runt med några få arbetsmeriter och ändå flockades av jobberbjudanden. Men nu borde det gå. Det är dags nu känner jag. Och jag har fått ganska positiva hoppfulla intryck på några ställen. Tycker min cv borde va oemotståndelig! Självgod va, haha jag vet. Men det måste man vara ibland för att lyckas.

Tänkte tipsa om lite sköna låtar jag lyssnat på imorse som jag blir glad av (inga nyheter men):

La bouche - Be my lover
Ibiza Dance Party - Beautiful life
Drömhus - Vill ha dig
Parken - Jag har varit vilsen, Lisa
Lorents & M. Zakarias - Mayhem
Black eyed peas -  I gotta feeling
Ison & Fille - Jag skrattar idag

P.S. Det gick jättebra att döma fotboll igår trots att jag var ganska illamåendes och bakis. Min första 9manna-match någonsin så jag var glad att det gick så bra! Råkade dessutom tvätta min gulakort som låg kvar i bröstfickan på domartröjan men det klarade sig. Tur! Man kan ju inte bara ha ett rött kort, eller?


P.S.2 Snart far vi till Malta och det ska bli jättehärligt


P.S.3 Dagen jag kommer hem från Malta fyller jag 20 och det ska firas! Har bestämt tema dock inte var festen ska hållas och hur. Jag återkommer till inblandade om information.


Såhär ser jag ut när jag delar ut gult kort på planen. Dock har jag inte gjort det än, hehe. Men snart!


Mmm

Moneybrother är snuskigt bra och här ligger jag halvnaken i sängen. Någon som vill komma och mysa med mig? Grr


Mmm mysigt mongo punkt se

Buuu

Det är midnatt och spöktimmen.


Full och ensam

Sitter lite onykter ensam i lägenhten i röbäck. Äter päronglass från ica. Gott. Känner mig lite dum men kämde för att vara själv från majas fest ett tag. Får se om jag orkar dra ut på ett tag.


Onykter monglodid jag vet. Skitsamma. Jag har haft en trevlig kväll iaf.

"Hej du törmutta.

Visst kommer du med ikväll? Pöss"

Så löd ett sms jag fick från min kära väninna Linn Rydelius idag kl 13.41. Då blev jag rikigt peppad och bestämde mig för att haka på ikväll ändå. Eller haka på och haka på, jag ska vara med, får se om jag dricker och följer med ut men jag ska vara med iallafall. Nu ska jag cykla till böleäng för att duscha, hämta kläder och fixa till mig. Sen ska jag cykla tillbaka hit till röbäck och maja för grillat och kanske lite cider! Ses.

P.S. Redcreek, the place to be tonight.

Glad igen

Mamma och pappa hade framkallat lite gamla kort från vår systemkamera. Titta vad jag hittade för fina kort, nu blev jag glad igen!


Isberg på smultronstället.


Jag och älskade lillebror på smultronstället.



Typ den lyckligaste dagen i mitt liv.

Nangijala

När jag väl är igång och snackar om änglar samt döden kan jag visa ett klipp från bröderna lejonhjärta jag såg igår på teve. Det var så fint och sorgligt att jag inte kunde titta. Jag blir less på att jag har så lätt att gråta och aldrig kan hålla mig. Vet inte om jag är extra känslig nu men jag vet ingen annan som gråter lika lätt som jag.


We die only once




Ett sant begrepp. Eller vet vi egentligen? En mycket bra låt av moneybrother iallafall tillägnad Edith som blev en ängel inatt.


Bilder från helgen

Bilder snodda från fotogragen Hanna Wallin


Vi tjejer minus Hanna myser på Ericas brygga efter kräftätning



 
Lite egobilder sist, jag har bytt hårfärg igen om någon har missat det. Känner mig nöjd nu faktiskt, denna färg känns mer naturlig och passande mig. Jag var också väldigt nöjd med min nya party-paljettklänning i champagnefärg jag hade på tc fade i lördags. Känns lite dumt men jag tror jag kommer ha den även imornkväll på rex om jag ska dit. Känner mig ändå sugen. Någon fler? Linn? :)

Kräftkalas outfit

Skulle publicera detta inlägg i fredags innan kräfttkalaset, men det får bli nu istället. Kände mig snygg iallafall. Sånna dagar är härliga.


Nöjd med både kläderna och frippan! Kjol köpt på indiska förra sommaren och likaså den marinblå fodraltoppen från gina tricot. Gillar att man kan använda samma sommarkläder två år i rad åtminstone.



Kräftkalaset blev förövrigt trevligt men ganska kort. Tycker vissa börjar tänka på "refrängen" lite väl tidigt, vi är inte vuxna än torrmuttor! Hehe.


Gosigumman


Dagen efter


Dagen efter och jag känner mig fortfarande lika het i magtröja trots att jag inte har någon alkohol i blodet längre. Kanske blir nya grejen! Vad tror ni? Nu ska jag ut på byn, först förbi ida på ica röbäck och säga hej sedan ska jag ner till linda danielsson och sola! Det ska bli skönt att slappa lite i solen. Man får passa på medan den lyser och är varm!

Lyckad kväll


Jag och Ida softade på dansgolvet igår och hade jättekul, tack för en bra kväll tjejer!

Overallskväll




Kom nyss på mig själv



Sitta vid datorn med solglasögonen på, cool jag ser ut va?

Förövrigt måste jag säga att jag var riktigt less idag på förmiddagen men sen fick jag ett sms av Linda Ferm vilket typ räddade mig. Nu ska jag snart va med henne.

RSS 2.0