Petrus är bäst, ingen protest



Nu har jag varit väldigt dålig på att blogga de två senaste veckorna men jag ville bara säga att jag mår bra, känner mig väldigt tillfreds med livet och lycklig just nu. Mycket är min kära Petrus förtjänst! Han är underbar och bäst helt enkelt. Erica är också väldigt bra som jag råkade skicka min "hej min kille-kärleksförklaring" till idag. Hanna är också superbra. De dom tre har gemensamt är att dom alla är i Åre och att vi snart kommer få spendera vintern tillsammans. Jag känner på mig att det kommer bli bra! Nu ska jag sova för imorn ska jag upp och jobba imorn. Puss och godnatt gott folk.

En födelsedagshälsning till min kära vän Caroline

 

Vi träffades första gången någon gång när vi var 2-3 år gamla då min familj var på besök i Umeå när vi fortfarande bodde i Östersund. Då visste vi inte att jag skulle flytta till Umeå några år senare och vi bli bästa vänner. Från början favoriserade du våran gemensamma kusin Sofia framför mig när vi umgicks och jag tyckte du verkade lite snofsig.

 

Sedan när vi började samma klass tror jag att vi klickade ganska direkt. Vi var lite blyga båda två och brukade leka på skolan och hade kul tillsammans. När vi blev äldre och började mellanstadiet var vi ofta med varandra och hittade på roliga saker efter skolan som att måla galna sminkningar på varandra, leka doktor och andra konstigheter. Vi fortsatte hänga i hop under högstadiet då du var min bästa kompis i klassen och vi for hem på kvartsrasten och gjorde chokladbollssmet som vi skyndade oss att äta upp. På cyklarna tillbaka till skolan sjöng vi: -Med en chokladboll i magen, blir jag lite galen!

 

Under gymnasiet fortsatte vi träffas och umgås trots att vi gick på olika skolor. Du var nog den av röbäckarna jag höll i hop med bäst under den tiden. Jag kunde komma till dig sent en kväll för att öva ett tal inför skolan, komma och gråta en skvätt när jag hade gjort slut med min dåvarande kille och jag visste att du alltid fanns där för mig. Du har alltid varit en trygg och trofast vän som jag alltid kunnat lita på till 100 %.

 

Sedan vi slutat skolan och vistats på olika platser runt om i världen så har vi tappat kontakten lite och det är jag ledsen för. Saknar dig min kära barndomsvän men hoppas att vi kan hitta tillbaka till varandra snart i framtiden. Du har så många bra egenskaper jag inte vill gå miste om. Jag hoppas du har det bra i Australien där du är nu och tar hand om dig och Tobias. Önskar dig en fin födelsedag och hoppas vi ses senare i Åre till våren!

 

 

 

 


Misstag

Jag gjorde precis något hemskt! Vet ni vad...











jag la in en snus før førsta gången på ett halvår! Usch och fy, jag ångrade mig snabbt. Återkommer med mer info senare (har varit kass på skriva i veckan).


RSS 2.0