X3M FREDAG 29/3

Gårdagen spenderades först hos Erikf på haga och sedan x3m vilket var trevligt men jag tror att jag drack lite för mycket smultronvin. Det togs flera bilder  vilka jag var inte allt för medvetande vid, vissa mer pinsamma än andra.

image121

image122

image123

Gjort på göralista

Hej igen! Kom på att jag ska börja skriva mina göralistor här på bloggen för att visa vad jag ska göra, har gjort och inte gjort. För att förhoppningvis få mer gjort, eftersom jag kanske då får lite mer press på mig när jag skriver om det här. Haha, peppa mig gärna. Rätt bra jobbat idag iaf tycker jag. Det är inte så jobbigt att städa som man tror!

Nu ska jag fara till Carro och förhoppningsvis få avnjuta lite sol utomhus med henne. Vi har varit och snackat alldeles för lite med varandra på senaste tiden. Så nu är det verkligen dags!

Har gjort idag:
*Dammsuga
*Dammtorka
*Skura

Kvar att göra:
* Redigera CV
* Registrera på bemanningsföretag
* Söka jobb
* Röja upp ordentligt på mitt rum!
* Spara ner bilder på CD

Ikväll blir det ferre hos erikf, hoppas det blir najs!

Solsken

Idag är det solsken ute, härligt, fast synd att jag sitter inne. Men ibland måste man tyvärr. Jag behöver ta tag i min CV och skicka in till några jobb och kanske registrera mig hos lite olika bemanningsföretag, känns jobbigt. Det kändes också jobbigt att Anna ringde och frågade ifall jag ville jobba ikväll. Snacka om att man fick beslutsångest. Jag tackade nej och jag kan säga att det sved och kommer svida i plånboken framöver.

Nu måste jag:
* Fixa klart min cv
* Söka jobb
* Registrera mig åt bemanningsföretag
* Dammsuga
* Skura

Åh :/! Men ikväll blir det party iallafall :) Kanske har tur och hinner förbi Carro en stund nu på eftermiddagen också (tidsoptimist ja).

Världens bästa pojkvän

Ja, jag har typ det. Vi har det så himla bra och roligt ihop att det är helt underbart. Livet leker när jag är med honom. Fast samtidigt kan jag ibland bli jätteirriterad och sur på han, men det hör ju till, haha.

Igårkväll hade vi det jättebra även om vi typ inte gjorde nånting, som nästan alltid. Imorse och i förmiddags hade vi det också hur bra som helst. Vi bara är och det är så underbart!

image120

Påskhelgen i Jämtland

Kom hem från Jämtland igårkväll, med buss och pappa. Det har varit härligt därborta men också lite ohärligt. Lite bilder på det härliga nedan:

Långfredag:
Anlände till Mormor som överraskande påskkärring. Mormor verkade inte speciellt överraskad eller brydd över att jag kom dit som påskkärring utan mer glad att äntligen lite folk kom till henne. Min mormor bor ensam i en lägenhet i en boschby så det är nog inte den mest roande och sociala plats att bo på.

image103
Glaaa påsk!

Påskafton och pimpeltävling:
Varje påsk arrangeras i pimpeltävling i byn där alla får deltaga. Den är tradition för vår släkt att delta i när vi är där på påsken. Vi brukar alltid pimpla men aldrig få fisk, därav gav jag upp pimplingen i år.

image104
Mormor med spark på skoterspåret på väg till den årliga pimpeltävlingen

image105
Mamma cool pimplare?

image106

image107

image108

Påskdagen och fjälltur till Ansätten:
Till påskhelgen brukar också en tradition höra att fara till fjället Ansätten. Upp på fjället tar man sig antingen med längdskidor, vessla eller skoter. Vi tog oss upp med de två förstnämnda, jag tolkade bakom en vessla med Ida. Det var riktigt jobbigt för vi hamnade längst fram på tolklinan och där var den jättelåg så vi fick stå böjda som två ostkrokar hela vägen upp. Synd att man inte har någon skoter.

image111



image110


image112

image109

Annandagen och längskidtur till "Skalbuan", (3 km uppför i skogen):
Skalbuan är några bodar eller stugar som ligger på en åker högt uppe i skogen. Mammas tremening rår om det och brukar ha en servering där på vintrarna. Då brukar vi åka upp dit, med skidor såklart och utnyttja hennes ställe lite. I år bjöds det på hamburgare och cola, vilket kändes väl förtjänt efter 3 kilometers skidåkning uppför. På väg hem däremot blev det en del nedförsåkning och det var ju kul.

image113
Tappra skidåkare

image114

image115

image116

Sista dagen med ponk (modellande i mormors lägenhet):
Mattias älskar att ta bilder och gärna posébilder, därför ägnande vi tisdagsförmiddagen åt bildtagning.

image117
Mattias vet redan hur man gör!

image118
Haha, lite oskarp..


Skärtorsdag

Idag vaknade jag med min älskling vid min sida och det var underbarast än underbarast. Vi låg i sängen ända till tolv och sen blev det stan med lunchbuffé på Eurasia, hur gott som helst. Riktigt mätta var vi när vi gick (rullade) där ifrån och tog en rundtur på staden i lite olika affärer. Sedan for vi till teamsportia med min pappa och köpte slalomskidor, glasögon och nya skor till mig. Pappa är allt snäll han och billigt blev det också, tur. Ser framemot att gå runt i mina nya sköna skor som är uppbyggda (för en gång skull!) och att få åka slalom i min nya alldeles egna utrustning. Nu blir det att duscha efter afropasset, äta middag och sedan fara till Missjansson där det vankas trevligt sällskap i form av massa gamla röbäckare, najs.

image102
Gamla röbäckare i röbäck för några år sen


Jämtland & Skärvången

Imorgon bär det av till Jämtland och mormor! En man fattigare då Erik ska följa med Malin till någon halvfinsk by i Norrbotten. Kommer att bli lite tomt utan brorsan, om inte minst i bilen i baksätet med tre tajta bråkiga syskon, som ändå har jättekul ihop. Min kusin Karin som också ska ha dit har med sin pojkvän och det skulle jag också vilja, för att inte känna mig så ensam. Hoppas det går bra ändå och att folk är snälla mot mig och att Mattias kan vara en bra kompis till lillebror. Hoppas också på mycket slalomåkning med nyinköpta skidor (idag på teamsportia med snälla pappa), i Ansätten, kanske Åkersjön och Åre. Eller något annat trevligt slalomställe, vem vet. Det finns ganska många fina backar där så.

För er som undrar vart i Jämtland jag ska kan jag berätta att det är en by som heter Skärvången, vilken ligger 9 mil nordväst om Östersund. Det är inte speciellt nära till Åre heller eller något annat roligt, men det är rätt skönt att vara där ändå, avkopplande med andra ord. Mitt ute i ingenstans kan man säga. I byn finns en skola med max 25 elever, den har varit påväg att läggas ner många gånger men Skärvången står upp för sig! Byn har även ett bymejeri som är väldigt känt, de gör många olika ostar och mejeriprodukter, av ko- och/eller getmjölk, allt är ekologiskt. Skärvångens bymejeri somdet så heter är väldigt populära och kända, deras ostar finns i hela Sverige och även andra länder. Man kan bland annat hitta ostarna på Coop forum, Ica Gorumet och exklusivare restauranger där osten finns med i deras meny. Rätt beundransvärt att en liten by med ett bymejeri kan åstadkomma så mycket.

Annars i byn finns inte så mycket mer förutom en del kossor, hästar, grisar och getter. Kanske en och annan björn och älg ibland också. Byn har en mycket vacker natur, en särskilt fin vy när man befinner sig på någon av byns högre höjder och ett rätt späckad friluftsliv om man är sugen på det. Det finns bäckar, sjöar och tjärnar att fiska i, eljusspår (som inte är på) med skidspår och joggingspår. I norra Skärvången finns en eko-gård som drivs av ett par som är lite av nya gröna vågen och har ett väldigt nytänkande, eller gammeltänkande kanske man ska säga. För de lever väldigt gammeldags, som förr i tiden. Paret med deras lilla son bor i ett jättegammalt hus som tidigare var ett ruckel, de har ingen el och lever inte som "resten av samhället". På gården sår dom egna grönsaker, har lite djur och allt är ekologiskt. Under somrarna har de öppet sitt café där de serverar lite allt möjligt, ekologiskt såklart. Jag tycker detta är rätt beundransvärt också.

http://www.bymejeri.com/ (bymejeriet)
http://www.annaomagnus.se/ (den ekologiska gården)


Exempel på den vackra naturen (från krokom.se)

4juni_131
(från annaomagnus.se)

Vintertid är det minst lika vackert. Nu längtar jag faktiskt dit.

Pölsa

Såhär beskriver wikipedia pölsa:

Pölsa
eller med ett gammalt ord lungmos är en maträtt bestående av malet eller finhackat kokt kött, oftast inälvor av något slag till exempel
lever och hjärta, lök, korngryn samt kryddor som peppar, kryddpeppar, och mejram. Allt detta kokas tillsammans i spadet från köttkoket. Det serveras med fördel med kokt potatis och rödbetor samt ibland även med stekta ägg. Ibland ätes några bitar stekt fläsk till pölsan.

Få lagar idag sin egen pölsa. Det finns färdig pölsa på burk och i "plastkorv". En del mindre butiker kokar egen pölsa.


Jag åt pölsa, potatis och rödbettor till middag idag. Har alltid tyckt pölsa varit gott ända sen jag var liten förutom under min halv-veggiperiod då jag var lite äcklad av ingridienserna. I pölsan från plastkorv som jag åt idag fanns det: buljong, nötsenor, korngryn, nötlunga, svål, nöthjärta, nöttalg, grislever, lök, salt, kryddor, konserveringsmedel. Nu blev jag lite äcklad igen faktiskt.

För ni som har läst ända hit och inte blivit äcklade än, starkt av er, grattis!


Crosstrainer

Nu ska jag snart fara och träna med den nya crosstrainern på usm. Testade lite med Linda igår innan vi skulle köra bodypump och det var jättekul så jag blev sugen på att köra lite mer med den idag. Kändes som att man sprang i luften och liksom svävade på moln samtidigt, en ganska härlig känsla. Får se om det känns lika härligt idag efter en halvtimme på den.

Annars saknar jag min älskling som jag inte fått träffat något idag fast jag skulle, ledsen. Kom till mig ikväll snälla? Erica var det också längesen jag såg men det ska ändras på imorn då vi ska dejta ihop, afrodance och bara häng, det blir trevligt. Fínns fler vänner jag också skulle vilja hinna träffa innan påsk, men tyvärr är tiden knapp nu i samband med helvetes-projektrapporten, som ska skrivas och inlämnas. Känns tråkigt och tungt.

Förövrigt ser jag framemot påskhelgen då det blir jämtland för fulla slantar (jag ljög om fulla slantar). Men jämtland blir det iallfall, fast med en krass ekonomi. Men det ska ändå bli slalomåkning, i Åre förhoppningsvis och även en tur till Ösund, kanske någon krogrunda också. Hoppas mamma och pappa kan betala. Tjohej!


Balen som mardröm

Jag drömde en mardröm inatt om balen och det var jättehemskt. Vaknade upp (i drömmen, inte på riktigt) och kom på att var bal samma kväll vilket jag helt hade glömt bort. Visste inte vad jag skulle ha på mig, saknade klänning, skor, väska, håruppsättning och smink. Det var verkligen kaotiskt, usch. Så vill jag inte ha det i år med balen, därför måste jag börja fixa nu med klänning, smink & hår plus diverse mer tillbehör. Mycket att tänka på och dessutom mycket pengar som kommer behövas. Jobb nu ja.

Let's dance

Sett på reprisen av let's dance nu på förmiddagen, de dansade bugg och salsa. Å, så sugen jag blev själv! Har länge drömt om att kunna vara bra på dom danserna, särskilt salsa..skulle jättegärna vilja börja någon kurs! Björn? :) Tänk att kunna svänga på höfterna sådär läckert på en mörk spansk eller latinoamerikansk nattklubb, eller dansa bugg glatt och svängigt på en svensk dansloge en ljus sommarkväll..



Danny & Malin i en salsa,.jättesnygga och jättebra tycker jag, fast dom åkte ut! :/

Hicka

Kom in för ett tag sen med världens hicka, från att ha varit med Isan & Gaban. Hickan säger ganska mycket om kvällen, att vi skrattat mycket och haft kul! En mycket trevlig kväll sammanfattningsvis och jag känner mig riktigt nöjd.

Vi kollade på massa gamla videos och bilder som gav oss en del nostalgi och skratt. Några smakprov:

image91
Ute på landet (Sörmjöle) 04

image93
Ett år senare i Sörmjöle lite mognare..05

image94
Och lite snyggare?

image95
Eller inte alls mognare och snyggare ett år senare

image80
Utflykt på slätten 05

image81
Utan sol i ögonen

image82
Sjukt töntiga med skidor

image83
Sommar04 i Ericas stuga, Täfteå (från vänster Sara, Oscar, Johan, Erica & Jag)

image85
Täfteå04, då man lite fit och brun..

image96
Chirre ute på Ericas brygga


image89
Jag försökte dagen efter i Täfteå..(aj)

image98
Brännbollsturnering 9a troll

image100
Nästan hela klassen

image99
Avslutningsfest 9an

image101

image86
Kalas hösten05

image88
Saras födelsedagsfirande och avsked, saknar mitt hår!

image87
Storsjöyran06 med Isan'

Happy

Nu är jag glad igen, efter lite prat med kära och lite skön musik. Jag älskar typ Lykke Li.

- Im good, im gone
- Tonight
- Little bit
- Dance. Dance. Dance

Nu blir det något gott från icasuperteg och mello med gaban och isan, blir nog trevligt. Men jag är lite avis på alla som ska på till erik ikväll och sen till olles..vill också!

Bu

Jag är less. Drygt. Lite pengar. Otydlig rapportskrivning. Vill ha kul. Vill ha pengar!

Ge mig


Projektrapporten

Hör och häpna, jag har gjort ganska mycket nu på projektrapporten och det största: jag det tycker att det är rätt roligt att skriva! Det är inte alls så jobbigt som jag har tänkt utan förvånansvärt lättsamt. Jag tror jag brukar göra pluggandet till en mycket större och svårare grej än vad det är. Jag är duktig och jag kan, bara jag försöker. Jag har dessutom glömt bort att hälsa (friskvård) är en av mina absolut största intressen, kan redan mycket om det och jag har ännu mer jag kan och vill lära mig. Det ser jag fram emot. Gud vad positiv jag är och det är så skönt!


Visste ni att

1 kg köttfärs motsvarar 13 kg koldioxid, så för varje köttfärskilo har 13 kg koldioxid släppts ut bara för att vi ska få oss lite köttig färs. Är det alltid värt att äta kött? Man kanske skulle ta och äta vegetariskt lite oftare och därmed bli klimatvänligare.

Jag saknar den riktiga vintern.


Deppad

Jag blev tvärdeppad nu. Satt och skrev en massa på pa-rapporten i eftermiddag, var rätt effektiv. Men nu känner jag inte för att göra nånting. Vill göra nåt kul. Fara på Urinetown-musikalen. Fast ingen kan eller vill följa mig :(. Buhä.

Afro i bruna jeans och utan sportbh

Igårkväll for jag och skulle köra afrodance, hur peppad som helst, på bara släppa loss och röra mig. När jag kommer dit märker jag att jag kanske inte alls kommer kunna släppa loss och röra på mig för jag har glömt mina tights hemma. Det sög men tillslut beslutade jag mig för att ändå köra i mina jeans som jag redan hade på mig. Det var ju trots allt stretchjeans, fast dom var bruna. Och det gick bra att köra afro i bruna jeans (Eleonor märkte inte ens att jag hade jeans) kan jag säga. Förra veckan dessutom hade jag glömt sportbh och då ställdes jag också inför ett dilemma men beslutad mig då med för att köra ändå. Det gick bra och guppade inte sådär farligt mycket som jag hade trott innan. Så nu vet jag, det funkar att köra afro i jeans och även utan sportbh! Jag kände mig nöjd sen när gick ut  från usm traskandes i gröna gummistövlar, jag lovar gummistövlarna är bland det underbaraste den här veckan. Tack för den uppfinningen, synd bara att det inte är jättefagert att ha på sig.

Igår skulle jag börja på min projektrapport och jag kan säga att jag inte börjat än. Mycket illa, men jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har typ ingenting att skriva. Det ändå som jag känner att jag åstadkommit i mitt hälsoprojekt är att jag börjat träna. Bra, bra jobbat, men inte mer än så. Jag får faktiskt skylla lite på min värdelösa handledare, men till största del är det ju mitt eget fel, jag är alldeles för slapp. Slapp är jag nog med det mesta, jag måste verkligen rycka upp mig. Det enda jag är någorlunda bra just nu är att träna.

Nu ska jag inte börja på projektrapporten heller utan jag ska fara och träna, men sen när jag kommer hem då ska jag verkligen börja. Jag lovar.

Jobb

Efter att jag varit barnvakt igår for jag och min raraste pojkvän till arbetsförmedlingen där det var fullständig invasion av ungdomar. Undrar till vilket pris, jag tror inte många av de som var där igår kommer få något jobb. Det fanns inget stort utbud och de flesta som företag som var där var bemanningsföretag, värt. Men jag lämnade iallafall in två cv av typ 10 st, sedan ska jag sitta och registrera mig till en massa olika bemanningar. Känns drygt men är nog ett måste om man nån gång ska få nåt jobb. Annars idag och resten av alla lediga dagar blir det att skriva på den efterlängtade pa-rapporten!

Fett med ledig!!

Kom nyss på när jag skulle säga hejdå till Oliwia och att vi inte ses förän nästa vecka, på tisdag! För jag behöver inte komma till skolan nåt mer den här veckan! Jippi! Utvecklingssamtalsdag imorn, universitetet på torsdag och ingen lektion på fredag.

Denna vecka, 11:
Måndag: Skola
Tisdag: Skola
Onsdag: Utv.samtalsdag =ingen skola
Torsdag: Univsersitetet =ingen skola
Fredag: Ingen småföretagande lektion = ledig

Bara hemma resten av veckan då, nog för att jag har skolarbete att göra, men ändå jätteskönt!

Nästa vecka, 12:
Måndag: Utv.samtalsdag = ingen skola
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola
Torsdag: Skola
Fredag: Lååångfredag = ledig

smile :)

Träningsabstinens, trötthet och ledighet

Första skoldagen idag och det gick förvånansvärt bra. Pigg som en lärka imorse och kvickare en kvickast, otroligt för att vara jag. Sedan en ovanligt skön skoldag med plugg, nk med drygsöta Gudrun och sedan musikalen Urinetown. Galet vilket uppsättning ung scen har gjort. Rekomenderar att gå och se den!

Just nu, de här senaste dagarna har jag varit otroligt träningssugen. Senaste jag tränade i torsdags och fredags var det sådan befrielser att få röra på kroppen och bara släppa loss lite så skön att jag bara måste ha mer. Snacka om högt sug nu när jag inte kunnat träna sedan i fredags. Imorn då jäklar.

Nu är jag jättetrött efter dagens bravader och ska gå i säng. Det ska bli jätteskönt att sova. Jag tror jag ska sova ut lite, för jag börjar ändå kl. 10.40 imorn, sköönt. Sen är vi lediga på onsdag då det är utvecklingssamtalsdag och sen också lediga på torsdag då vi ska vara på universitetet. Så den här veckan blir det sammanlagt tre skoldagar, mycket bra mjukstart efter sportlovet. Behövs särskilt nu också när projektrapporten ska vara inne nästa vecka. Nästa vecka blir också skön fast rapporten ska vara inne då, för då är det också bara en tredagars skolvecka, perf.

Nu ska jag gå och sova gott, puss hej.


Ben & Jerrys iskräm

Igår åt jag och min rara Ben & Jerrys vaniljglass med chokladfudgebitar. Det var smarrigt. Mer Ben & Jerrys åt folket! Det fanns massa goda smaker som jag vill testa, bland annat en jätte-chokladig, jag har saknat någon ordentlig chokladglass i Sverige! Ben & Jerrys glassen finns på coop för 45 kr. Mamma snackade om att den fanns på ica superteg nu också, nammie. Synd bara att den är lite dyr. Men ack så god.





















Den här skulle jag vilja smarra nästa gång, choklad-terapi.


Kärleksmys

En mysig hemmakväll ska det bli ikväll med min älsklingsbjörnm, det känns hur bra som helst, jätteskönt! Bara mysa i soffan och äta våra godaste kärleksbrownies! Wonderbart :) 

image79

En småmysig bild på oss från i somras, min kärlek.


Sprängt ägg och härlig doft

Tjao! Det är lördag förmiddag och i övermorgon börjar skolan igen. Å vilken positiv inledning på detta inlägg. Och snart måset jag börja plugga också. Eller rättare sagt nu, eller rättare sagt för en timme sen. Men sån är jag, seg som en snigel.

Imorse när jag skulle äta frukost tänkte jag äta något ordentligt så jag får i mig lite näring så då beslöt jag mig för att ta ett färdigkokt ägg. Men det var kallt och inte så gott så då var jag tvungen att värma på det lite, i mikron. Poff sa det, ett ganska högt poff och så hade hela ägget sprängts i tusen bitar. Mamma suckade tungt men jag tog det med en klackspark (det har faktiskt hänt mig 2 ggr förrut) och torkade med bra humör bort alla äggsmulor i mikron. Det luktade lite äggmök i köket sen men det brydde jag mig inte så mycket om.

Jag älskar sånna här mornar när man verkligen vaknat på rätt sida och inget kan förstöra ens dag, inte ens ett sprängt ägg i mikron som sprider äggmöksdoft i köket. Nu ska borsta tänderna, duscha och slutligen plugga, men det gör mig inte så mycket. Skönt!

*För er som inte vet: äggmök=äggfis/äggprutt (en gas från rumpan som lukar ägg)

Don med hästpöjk i högtalarna

Är hemma och donar. Med dona inräknas allt möjligt, som att kolla ekonomin, fixa små ärenden, hänga tvätt, blogg osv.

Lyssnar på hästpojken och vill att jag ska tycka att bandet är bra, men det går bara inte. Tyckte han var rätt skön på förfesten i tisdags men nu här hemma, näe. Jag vet inte om det berodde på vinet eller nåt då. Det kanske bara var Erica och Carro som verkade digga han stenhårt som fick mig att tycka om han då.

Förutom Hästpojken i högtalarna spelar jag gärna just nu Kalle-Bah med skön reage-musik eller Håkan som känns tidlös och nästan alltid fantastisk. Lykke Li är också härlig, men lite annorlunda. El perro del mar ska liksom Hästpojken och Lykke Li till Umeå Open, skulle vara kul att höra dem alla då.

Jag skulle vilja fara på Open men frågan är om ekonomin tillåter. Ligger redan på alldeles för låg nivå och det är bara 6 mars. Mars var ju månaden jag skulle rycka upp mig med min ekonomi, skit. Måste verkligen söka jobb nu, och göra det ordentligt. Pengar och jobb är ett måste framöver.

Storsjöyran08 är iallafall ett måste i år, även ifall ekonomin inte tillåter. Och då behvöer jag inte heller deppa sönder över ifall Open inte skulle bli av för min del. För det är typ ändå nästan samma artister på dom båda festivalerna, fast ännu bättre på Storsjöyran!

Nu känner jag att jag behöver mer musik, glad musik gärna, Och mer musik i en musikmobil som jag inte har. Måste köpa ny nu, jag saknar min gamla mycket.

Tipsa gärna om bra! (musik).


Café Göteborg Måndag 3/5

Vi hängde runt på stan några stycken i måndags och träffade ännu fler på café göteborg, det var najsigt! Rekomenderar att beställa kladdkaka..(det ingick bra mycket mer än bara kladdkaka)

image75


image76

image77

image78

Erica 19 år

Tjollahopp

Idag fyller Erica nitton och hela dagen är redan i full rulle. Började med en direkt morgonpromenad imorse (förmiddag) och nu är klockan helt plötsligt tre och jag har långt ifrån allt gjort till ikväll, osis. Nu snart ska jag till Carran och få hjälp med en kjol. Sen blir det hemma och fixa klart allt för kvällen. Jag är rätt peppad :)

Grattis Erica!

image74

19åringen ;)

Spanien

Håller precis på att gå igenom lite musik jag har på datorn, och fick då fram några spanska låtar. Blev lite nostaligisk och började sakna Spanien och spanjorerna lite. Undrar om de kommer hit och hälsar på snart. Det skulle vara jätteroligt.

Tittade också igenom lite Spanienbilder nu och inser att de jag har här på datorn är alldeles för få. Någonstans finns de sparade på skiva, men jag vet inte riktigt var. Måste sökas upp snarast! Och sangriakvällen med Tina och Ylva måste också styras upp snarligen! Katastrofalt att det nästan gått ett år efter de fick det i 18årspresent..men det är svårt att styra upp saker ibland. Vinet väntar här hemma iallfall :)


image69
Jag och Natalia i Spanien


 

image70
Några av vi svenskar i Madrid (jättegod mat!)


 

    

På tal om resa så kommer mina kära Björn hem idag från Linköping. Jag har saknat han lite så det ska bli kul och träffas igen.

Städ

Det är så tråkigt när man inte alls är peppad på det, och det är jag verkligen inte nu. För jag menar att man faktiskt ibland kan vara lite sugen på att städa. Känslan efteråt när det är klart och allt är fräscht igen är härlig! Men nu är jag som sagt inte alls sugen på det. Känner bara för att shoppa massa nya snygga saker, gå på stan, fika, dricka kaffe och hänga med sköna vänner. Jag ska nu idag göra två av grejerna. Ska ta mig en kopp kaffe nu och ikväll ska jag vara med Linn. Det ska bli trevligt.

Hos Cacan igår blev det mycket kladdkaka och mycket slappande. Jag tror vi alla blev helt utslagna. Carro somnade kl.12 i fel säng, jag & Hanna satt och skrattade ihjäl oss över massa facewarper bilder vi gjorde och sen for vi hem. Bäddade om Carro lite extra först, släckte ner allting på övervåningen, skrev en busig lapp och ställde om hennes mobilklocka till 7 på morgon. Fast hon gick varken på eller märkte nånting sen fick jag höra idag. Tråkigt när inte busen funkar riktigt. Jag är bussugen nu också! Måste styra med Gabis nån dag. Har faktiskt en ny kanske ganska bra idé. Här om dagen tänkte vi anmäla Isan som sångare till ett band men det blev inge av. Synd, det hade varit skojj om det funkat.

Pussadjö nu ska jag dricka lite kaffe och fortsätta den dryga städningen!

RSS 2.0