Lägenheten

Lite bilder från lägenheten:



Köket


Toaletten


Balkongen, den är jättestor, framgår inte riktigt på bilden..


Vardagsrummet, fast nu är matsalsbordet borttaget! Där ska vi ha dans- och träningsgolv ;)


Mitt & Is sovrum plus Saras lite senare! :)


Erica & Carros lilla men ändå rymliga rum!

Återkommer mer fler bilder lite senare, på kanske våran walking closet, ericas och carros feta garderob plus annat najsigt! Puss på alla sverigebor så länge!

Äntligen på plats

Nu äntligen, efter flera veckors väntan och förberedelser är vi här. Det känns väldigt, väldigt skönt, men också konstigt. Igår var jag konstig, delad och jag vet inte vad kände eller ville. Men när vi stod där på stationen igår och skulle säga hejdå till våra nära/kära kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Situationen kändes rätt tung men väl på tåget blev jag typ 10 kg lättare. Lättnaden var underbart skön. Nu är vi här i vår fantastiskt fina lägenhet och det känns grymt!


Spola fram

Just nu vill jag bara spola fram tiden...allt är kaos och jag vet inte alls hur detta kommer att gå. Just nu ser jag inte hoppet med att bli klar med allt innan ikväll. Kvar att göra: fara på stan (fixa linser, köpa foundation, stövlar, massa medicin på apoteket) och här hemma,. packa ihop hela mitt rum Det tror jag att jag kan glömma. Åh...

Nu skulle jag vilja sitta i lägenheten i Oslo med allt uppackat och klart. Känna lugnet och njuta över att äntligen vara där, där borta.

Förlåt igen..

Förlåt kära läsare igen för att jag är så dålig på att uppdatera. Sist jag gjorde det var över en vecka sedan. Det är riktigt illa. Dessutom har jag haft en massa saker att skriva om men jag har tyvärr inte haft tiden till att göra det. Mitt huvud har varit fokuserad på helt andra saker och det är först ikväll, kl.20.20 när tåget går till Oslo jag verkligen kommer att kunna slappna av och släppa allt. Jag hoppas jag ska kunna uppdatera mer senare och berätta lite om veckan som gått samt hur det blir i norge. Mitt liv är helt galet just nu känns det som.


Så galet som det var på den här bilden ungefär. Helt galen kväll på Rött.

Jämtland

Imorn ska jag åka till Jämtland och det känns verkligen tungt. Ska stanna där ända till söndag för att hjälpa till på mormors 80-årskalas som är för hela byn. Känns mest drygt, tyvärr. Mest opassande tiden att fara bort på! Vill inte :(

Ring och smsa gärna där borta, jag lär ha tråkigt..
Och sakna dig!

Avskedsfesten

Ikväll ringde jag till Rött och bokade stället tisdag 26 augusti kl 20.30-01.00. Som sagt är alla som vill välkomna dit men senast söndag måste 40 kr betalas till Erica på café mekka och personnumret nerskrivits på gästlistan. Wiee!

Hard work, work

Idag var jag duktig på Online och sålde hela 17 naturpost på ett 4timmars-pass vilket resulterade i hela härliga 138 kr i timmen. Synd bara att man inte kan få sitta på så bra projekt och få vara så duktig varje gång. Då hade min snittlön där höjts avsevärt mycket!

Norgekassan börjar bli ihopskrapad men det är fortfarande granska precis så att jag får ihop till de 10.000 kr vi ska ha i startkapital. Drygt att det behövs så mycket pengar och att det blir värda ännu mindre i norska kronor. Nu om ett tag väntar sängen och sedan imorn ytterligare en hård dag på Online. Hoppas på np igen och samma goda resultat.

FEST

Igår på vårt norgemöte blev detta bestämt:
Tisdag den 26 augusti nästa vecka blir det avskedsfest på Rött. Alla som är sugna och peppade är välkomna. Hör bara av er snabbaste kvickt! Sen är det bara att komma och festa loss med oss alla! Be thereeeee


Nytt liv

Förra måndagen, precis för en vecka sedan, hade jag tänkt skriva att jag skulle börja ett nytt liv. Att jag skulle börja bli hälsosam igen, börja röra på mig mer, avvänja mig från socker och istället vänja mig med mer frukt och grönt (=norgekost). Men det gick som det brukar gå. Lättare sagt än gjort! Jag skulle också sluta upp kontakten med dig.
Jag tänkte samma sak igår då jag skrev ett sms om att vi skulle avvänja oss ifrån varandra men det gick ju också lättare sagt än gjort. Redan på kvällen var det kört, igen.

Nu orkar jag inte bry mig så hårt längre. Livet får bli som det blir. Dock försöker jag hålla fast med min nya hälsosamma livsstil med sockeravvänjning, mer frukt & grönt och mer motion. Jag har redan lyckats ganska bra, förutom att jag inte cyklade imorse och tog bussen istället. Men det ösregnade verkligen. Borde gå ut och gå ikväll kanske. Om dig orkar jag inte bry mig så hårt heller. Det får bli som det blir, fast egentligen så borde vi som sagt "avvänja" oss nu.

Hur som haver, på något sätt känner jag ändå att det nya livet håller på att börja nu. Jag får ta eget ansvar över nästan allt i mitt liv. Jag betalar och sköter allt själv. Jag kollar upp, bokar och ordnar saker själv. Nästan allt gör jag själv nuförtiden, förutom att hålla rent ordentligt efter mig. Men det är för att jag ändå vet att mamma och pappa städar efter mig, så det spelar ingen roll. Fast det får jag vara utan snart, och faktiskt ska det bara bli skönt.

Angående norge börjar det mesta klarna och närma sig nu. Mycket är i ordning men mycket måste fortfarande göras. Ikväll ska vi ha möte igen.

Kräftskiva fredag 15 aug

Jag är som vanligt schysst och snor bilder från mina kompisars bloggar. Här från det trevliga kräftkalaset i fredags hos mig. Det var en galen middag, galen förfest, galen inflyttningsfest hos acke och en galen natt. Allt mycket trevligt.








Saknar


Min kära Hanna Rydfjäll är i huvudstaden och jag  jag saknar henne. Det var längesen det
var hon och jag, som det var förut i början av gymnasietiden. Min första bästa klasskompis.
Kom hem. Snart skils vi! :(

Sundsvall

Dåligt med blogginspiration just nu. Det är mer annat som existerar i mitt huvud. Men gårdagen var väldigt bra iallafall. Riktigt roligt att vara med Erica & Sanna, som väckte gamla barndomsminnen till liv. Man har varit med om en del i sina dagar tillsammans ändå. Vi shoppade en del tillsammans, och en del på tu man hand, som tur var blev det inte så mycket vilket jag är glad över. Annars brukar jag vara duktig på att shoppa loss.
 
Kom hem med lite stuff till mor från ikea som uppvisade en tillbringare, en stekpanna och en klädvårdsrulle. Riktigt trevliga och välbehövliga fynd i vår familj. Sen köpte jag själv en ny svart handväska för en hunka och en vit baskerliknande mössa från lindex för 49 (halva priset). Jag fyndade också en cool strandbag i rosa genomskinlig plast från åhlens, som jag har kollat på länge och nu kostade den endast 24,50 då den förut kostat hela 149, så jag kände mig som tvungen att köpa den. Sen blev det också ett par ljusgula tygskor på åhlens för halva priset =49, de skor jag hade på mig när jag kom dit kändes så skabbiga och jag var tvungna att köpa nya, kvällen till ära.
 
På tal om kvällen blev den som resten av dagen riktigt trevlig, på en klippa på alnö, med filtar, lite blåst, lite mys och god mat.

Sviker bloggen

Jag vet, ingen förbättring på uppdateringsfronten vad gäller bloggen. Istället har jag ägnat min tid och energi åt facebook, där jag försöker ordna till min profil någorlunda och få koll på andras. Det går lite trögt men nu börjar det likna något, har lagt upp bilder, hunnit snoka runt lite och addat folk. Känns lite töntigt att skriva om det måste jag säga.

Imorgon bär det av till Sundsvall (igen?) med Erica &  Sanna för ikeaspaning och möjligtvis lite shopping. Men ni vet, mest bara titta. Sen är det tänkt att lite tid ska ägnas, förhoppningsvis, på en klippa på Alnö med lite picknick och mys. Sen kanske vidare mot en liten stuga. Det ser jag framemot.

Härefter ska jag inte lova om några kvicka uppdateringar på bloggen, så jag inte sviker er, kära läsare. Jag måste börja leva mitt liv lite mindre utan dator. Då får man ut mer av det, som vi tjejer sa här om dagen. 



Utsikt från en klippa på holmön för några veckor sen. Hoppas kvällen imorgon blir vackrare,
 för denna var inte så himla härlig.


Förlåt

Förlåt kära blogg och kära bloggläsare för att jag inte uppdaterat sen i torsdags. Jag vet, det är dåligt av mig. Men de senaste dagarna har varit omtumlande, känslosamma, underbara och förvirrande dagar. Uppdaterar mer senare.

Lycklig vs Olycklig

Sconesen igår blev goda och hela frukosten var fantastisk god. Mötet var mysigt, babbligt, tjaffsigt, skrattigt och underhållande. Precis som vi är tillsammans. Vi bokade tåget som går fredag 29 augusti från Umeå till Oslo, så nu är det bokat på riktigt. Det enda som saknas är kontraktpåskrivning. Och ett jobb såklart.

Träff i Sörmjöle med mina föräldrar blev dock inte så trevligt som jag hade velat, gnäll, klagomål och annat från dom gjorde mig på dåligt humör. Något som däremot gjorde mig på bra humör var Mattias som välkomnade mig med en låt, då han spelade och sjöng "Välkommen till Sörmjöle, välkommen till Sörmjöle". Han slog med grytslevar på kastruller och tog i, det var gulligt och roligt. Min lillebror är en riktig charmör, hoppas han fortsätter så.

Något annat som gjorde mig glad var att jag vågade göra en sak och fick väldigt positivt gensvar och en massa, massa svar, som vi sa, aldrig såhär många på en dag förut. Nu ska jag svara dig igen. Sen måste jag städa, göra lite fint och borsta tänderna inför Linn kommer. Det som en svinstia här hemma just nu, dock inte jerusalems förstörelse som mor och far så vackert uttryckte det.

Trots att jag är iriterad på mycket är tar ändå glädjen överhand så jag tror det lyckliga vinner matchen mot det olyckliga.

Scones

Jag har gått upp tidigt idag och ska baka scones för att sedan ta med dom och fara på frukostmöte med mina kära oslo-väninnor. Det ska bli trevligt och mysigt.

Senare idag ska jag till tandläkaren för att kolla om jag har några hål innan Norge. Hoppas inte det. Sedan bär det av till Sörmjöle och då ska jag stanna där några dagar.

Scones

Storsjöyran - Frusen sockerdricka





50 Cent - No money in the club



Vi har återförenats, vad tycker ni?

Sick

Min hals värker och mitt huvud likaså, nu rinner min näsa också. Jag hoppas det inte blir värre. Vill inte vara sjuk på min lediga tid!

Storsjö


Taggade första kvällen


Och njuter av att vara tillbaka på yran


Glädje


Med favoriter på Florence Valentin



Elin, Hanna & Hanna fina


Stoppade in sockerdricka i glassfrysen bland lakritspuckarna. Kassörskan utbrast: -Men det är ju käla!


Coolast i stan


Tung och blöt last


Snyggcaci


Och snyggerica med äckelfingrarna


Linda var också fin


Partytjejer i vårt tält (dålig kvalla jag vet, ska fixa en bättre snart..)


"Erica kissade i en plastpåse i tältet"eller inga kommentarer?

Hemma

Hemma igen efter en ordentlig yra, på gott och ont. Det mesta har varit sådär kalasbra som jag hade förväntat mig förutom saker som det regnpissiga vädret. Återkommer senare med mer info och lite bilder.

RSS 2.0