Brännboll

Nu blir det brännboll för fulla muggar! Ängarna, förhoppningsvis lite party och fysikgränd nästa :)

Hoppas att jag kan träffa bollen någon gång och ta någon lyra.

Hajk

Hemkommen från hajk för ca 1,5 timme sen. Skönt att vara hemma igen i bekvämligheten och ha tillgång till riktig toa, kök, säng och dusch. Men lite trevligt var det ack!

  
Skogsmulledags igen för friskvård

 
Läcker natura!

  
Linn med en sojaböna och Linn med en körsbärstomat.
 Hon är allt bra och vi är allt bra tillsammans!

  
Mina söta sovisar/sovkamrater

Fullspäckat

Jag måste säga att det är väldigt mycket just nu som händer. I lördags var det kulturnatta, i söndags blev det jobb, i tisdags bal, igår bakisdag, jordgubbsmöte och packa inför hajk, idag hajk! Jag känner mig halvt oförberedd. Mycket för att jag började packa igår och för att pappa märkte imorse att vårt tält hade möglat, osis. Nu är det några timmar kvar innan det bär av och innan dess ska jag hinna göra klart en engelskauppgift, planera en idrottslektion, fara hem och packa klart allt. Lite stressigt men jag tror det ska gå bra!

På fredag börjar som sagt brännbollsyran och jag känner mig hyfsat oförberedd där med. Spelat endast en gång i år, känner knappt laget och vet inte om någon utklädnad. Men det löser sig säkert det också. Jag tror det kommer bli roligt!

Lite bilder från kulturnatta:


Min baldag


På morgonen, uppstigen och osminkad men redo för en baldag


På parkeringen några timmar senare, stylad och klar. Glad!


Min älskling, färdig och fin.


Vi framme hos Hanna, äntligen dags för bal!




Några av tjejerna


Glada och vackra tjejer




Darin & Isa, fint par


Jag & Emma matchade



Jag och min dejt vid den vackra bilen. Stilige farfar i bakgrunden.


Den här bilden tycker jag om.











   
  
  
   

Red carpet




Tillbaka

Idag är jag tillbaka på min blogg, sen nästan en vecka tillbaka. Det var nämligen så att jag flyttade över frokenlindbloggen till den nya plattformen och sen dess har jag inte kunnatlogga in som vanligt. Nu har jag dock fått höra att man ska logga in via publishme.se så nu ska det bli förbättring här! Det är flera grejer som hänt på senaste tiden som jag velat berätta men vi får se nu vad jag orkar skriva här. Igår till exempel, så var det ju balen och det får jag skriva om mer sen, lägga upp bilder också.

Sugen

Jag har varit sugen på kladdkaka i över två veckor men aldrig fått någon. Björn bakade en förut men den blev torr och tråkig. Någon som vill baka en kladdig och fika med mig? :)

image438

Bild snodd av Caci (förlåt om jag inte frågade)

Affärserbjudande

Jag glömde berätta att en kvinna ringde mig idag från Stockholm och frågade om vårt uf-företag Glada Zebran ville ingå i ett företagsnät som erbjuder deras anställda hushållsnära tjänster. Det lät jättespännande och bra men jag var ju tvungen att tacka nej eftersom vårat företag håller på att avvecklas nu. Synd, för hon sa att det fanns stort behov av fler företag som erbjöd barnpassning som tjänst. Hon undrade till och med om jag inte ville starta upp det igen sen och fortsätta med det men jag trodde inte det. Kanske skulle kunna vara något ändå!

Springsugen, inte

Som sagt är det meningen att jag ska springa en mil ikväll. Jag kan säga att jag inte är speciellt peppad för det och inte heller speciellt tränad för det. Nu försöker jag få tag på dom där korpenjävlarna så att jag kan ändra sträckan till 5 km men det är såklart ingen som svarar. Det suger. Känns ovärt att skippa det helt om jag betalt 170 kr för att göra det, springa i Röbäck som jag gör annars också.

Några jag också försöker på tag i är dom som jobbar vid Mellsta Park där det är tänkt vi ska campa vid Peace & Love. Det är antingen ingen som svarar eller så är det upptaget. Jag har suttit och försökt ringa i snart en timme nu, så lite småless är jag. Trött är jag också. Ska nog ta mig en tuppis snart. Men jag måste berätta att jag köpt peace & love biljetten nu iaf. Känns fint.


Om p&l förresten

Så köper jag en biljett utan camping till det imorn och bokar en plats åt mig Tina, Sofia & typ Hanna på en camping 3 km bort. Hoppas det blir bra ändå och att allt löser sig. Man vill ju ändå fara på till peace & love festivalen. Många bra spännande artister.

Verkligen intresseklubben där igen.

Gnisselonsdag

Det är paus på satc. Mattias gnisslar tänder och jag får hurvens. Min bh-bygel har ploppat ur bhn så den skär in i bröstet. Inte skönt, måste åtgärdas. Sen så är jag trött och inte sugen på att gå upp tidigt imorn igen. Men på fredag får jag sovis och senare trevlig sangriakväll med Tina & Ylva.

Kalaset idag var trevligt och okej, men inte så bra som jag hade tänkt mig. Kan nämna en 40+ kvinna som blir buren på ryggen av sin man, en tremening som jag fått höra blivit misshandlad och en dement virrig gammelmoster (dock inte födelsedagsbarnet). Kalaset bjöd dock på god smörgåstårta och vanligt tårta. Hej strand 08!

Tror jag ligger och kommer ligga i lä vad gällande playan denna sommar. För det första känns det inte som att jag kommer ha tid att ta mig dit och för det andra känner jag mig inte så peppad heller. Ni kan ju ana varför. Men istället ska jag tjäna massa pengar och kanske ligga o bränna på min egen gräsmatta/strand.

Angående beach 08 kan jag berätta att jag faktiskt varit duktig idag, cyklat till och från stan två ggr, sammanlagt alltså 20 km! Sen så tog jag mig också i kragen ikväll och for och tränade, första gången på länge. Det blev afro vilket var roligt as always och skön träning.
 
Efter träningen for jag sen faktiskt på O´learys och såg första halvleken av champions-leage finalen. Det var också skojj! Kul att vara på nåt nytt ställe och hänga med lite annat folk. Man borde fara dit oftare, skulle vara jättenajs i sommar när det är uteservering. Tror inte det ska vara några större problem att ta sig in!

På tal om träning så är det tänkt att jag ska kunna springa en mil imorgon i Blodomloppet. Men det har inte jag tänkt. Jag får fara dit och fråga om jag får springa 5 km istället. Annars håller vi tummarna för min älskade Björn imorn som ska skriva kursprovet i helveteskursen Fysik B, 150 poäng.

Godnatt och adjö!

Förresten så har jag inte fått provåkt vespan än. Jag tror inte ens Erik har provkört den. Men snart kommer väl tillfället, jag kanske till och med kan köra den.

Släktkalas

Jag var duktig och skrev bort hela skoluppgiften. Nu ska vi fara på släktkalas. Min gammelmoster Hjördis fyller 80 år. Hjördis är en snäll och rar tant hon. Jag känner mig duktig, fin och tillfixad för tillfället. Man måste ju se "ordentligt klädd" ut, som pappa säger. Kanske lägger upp några bilder från kalaset sen. Har jag tur kanske jag får åka den nya vespan dit med min käre broder. Pusshej!

Glad, student och solsken



Nyss hemkommen från skolan. Jag är glad. Det är soligt och skönt ute, dessutom satte vi upp vårt första lakan idag på Östra. Kul, nu börjar det verkligen vankas student! Hoppas inte fotbollarna är töra bara och låter det vara. Skulle vara typiskt dom.

Nu ska jag göra bort en av mina 3 sista skoluppgifter så det blir en färre. Skönt. Ser framemot när allt är över. Längtar till studenten och se framemot tiden här framöver. Det ska bli roligt det mesta. Kulturnatta, balen, brännbollsyran, student!

Och igår testade jag att folla upp min studentklänning och göra den kortare plus att lägga till en spetskant så den fick bli lite mer romantisk. Det blev jättefint, tror nästan jag ska lägga upp en bild när det blir klart.

Balklänningen struntar jag nog i att lägga upp nån bild på här, det får bli en suprise istället på själva baldagen. De flesta av mina nära vänner har ändå sett den och det är väl mest dem som kikar in här.

Till intresseklubben: Idag kom pappa och Erik hem med en vespa som de hade köpt på Grubbe, bara sådär. Själv fick man aldrig nån moppe eller har aldrig blivit påkostad några sådana dyrbarheter. Körkortet får man inte ens betalt, och det är typ vad den där moppen kostar.

Peace & Love sug igen

Jag är så himla less och ledsen över att jag inte lyckats få tag i någon biljett till peace & love. Ingen som vet någon som kan sälja en!? Jag är väldigt, väldigt intresserad.

Ringde till en tjej på blocket imorse som hade lagt ut en p & l biljett inkl camping igår och jag fick världens hopp men den var såklart redan såld. Synd.

Jag tror jag lägger om min egna köpes-annons här så kanske någon säljare kan hitta till mig med sin bijett. Vore en dröm.

Köpes
Biljett Peace & Love 08 inklusive camping
Kontakta mig genom att kommentera här på bloggen eller mejla på [email protected]

Ogillar - Gillar

-Jag ogillar att mina vänner är dåliga på att uppdatera sina bloggar och att vissa av mina vänner inte har någon blogg, jag vill läsa och se ju
-Jag ogillar att p & l suger just nu
-Jag ogillar att jag har ständigt ont i nacken

Men

-Jag gillar att jag ska bli testsminkad imorn inför balen
-Jag gillar att jag har börjat göra bort mina allra sista skoluppgifter
-Jag gillar att jag är duktig och att mitt rum är nystädat

Vid en kärleksbjörk någonstans


image235

Jag och min kärlek i lördags vid en speciell björk

Förresten, Grattis

Hanna Rydfjäll som klarade gesällprovet idag! Så himla bra hon är, en riktigt duktig naturbegåvning! Nu är hon färigutbildad frisör, lyckans ost.

image232
Här färgar hon tillbaka Eriks hår från blont till brunt igen (håret var inte så gult som det ser ut)

Sug peace and love

Ringde till en turistbyrå i Borlänge idag och alla festivalbiljetter inklusive camping till peace & love är slut och de kunde verkligen inte fixa in mig fast jag redan hade tält med några andra som redan har biljett. Det suger så hårt det kan suga! Jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Funderar på mejla till festivalledningen och undra om dom inte kan fixa in mig ändå. Och det lär ju säkert funka. Eller att mejla och fråga ifall de kan utöka campingytan. Det lär ju säkert också funka. Å, allt med festivalen suger. Jag var riktigt sugen faktiskt på att fara.

image231
Här var jag glad och full över festival. Men inte nu.

Peace & Love

Biljetterna med campingplats är slut!! Vad gör man? Åå..

Loving loppmarknad

Åh vad jag älskar loppis. Sa det till mamma idag att när jag blir stor och flyttat hemifrån ska jag gå jättemycket på loppis och fynda en massa fina grejer till min mysiga lägenghet. Ja, jag längtar!

Efter loppisen kom jag hem två jordgubbsgrejer rikare och ökade antalet ytterligare i min jordgubbsamling. Nu tror jag att jag nästan har uppemot 15-talet jordgubbsgrejer. Jag måste ta och räkna någon dag.

Skönt

Skönt att gå upp tidigt en söndagmorgon så man har hela dagen framför sig
Skönt att umgås med bästa faster och söta kusiner
Skönt att fara på loppis
Skönt att ta sig tid att städa rummet och rensa bland kläder
Skönt att umgås med en vän på en söndag
Skönt att bara vara på en söndag


Solsken

Jobb idag och det gick bra (som vanligt). För det börjar faktiskt bli en vana nu, att det går väldigt bra. Så det känns skönt!

Nu ska jag klä om mig och troligtvis cykla iväg till ängarna för att spela lite brännboll. Härligt att solen skiner. Ha en bra kväll!

image230

Taggi

Jag är taggad på livet igen
- Jag är taggad på spela brännboll och brännbollsyran
- Jag är taggad på balen
- Jag är taggad på studenten!!
- Jag är taggad på att umgås med mina underbara vänner och pojkvän

Dock är jag lite mindre taggad på att jobba och ödsla min tid på tjäna en massa pengar.

Frusen men nöjd

Hemkommen och börjar tina upp efter en chill trevlig kväll samt en lååång promenad hem från stan till Röbäck, iallafall enligt Hanna. Promenaden från stan till Röbäck känns inte alls så lång, jobbig och kall ifall man är några som följs åt och kan prata. Och precis så var det ikväll, jag gillar det starkt. Fast på slutet när man började vara framme i Röbäck och stod stilla kände man hur stelheten verkligen började komma, lederna och blodet kändes som om det höll på förfrysas. Knäna blev stela som en gammal tants och händerna likaså. När jag nu sitter här inomhus och skriver en halvtimma senare har jag fortfarande svårt att räta ut mina händer och fingrar helt. Galet att det ska vara så kyligt nu när det är mitten av maj, med mindre än två veckor kvar till balen och knappt en månad kvar till studenten! När jag skulle hämta min cykel efter promenade hade den blivit frostig. Är det normalt i maj? Ibland är klimatet läskigt.

Vi hängde iallafall några tjejer hos Erica. Hanna fixade med mitt hår, först blev det plattat, som jag tror jag ska ha det på studenten under min mössa. Sen tuperade hon det och gjorde en volymfull frisyr med svinrygg. Svinsnyggt blev det! Precis så jag vill ha det så det blir det nog en sådan istället för den frisyr som bestämdes förra veckan. Det känns jättekul och nu ser jag faktiskt verkligen hoppet för att jag ska kunna känna mig tillfreds, nöjd och snygg med mig själv till balen. När jag var på smink-konsultation inför balen idag på draggen kändes det också tryggt och bra. Tror det kommer bli jättefint! Ska dessutom fara dit på tisdag och provsminka mig så att det ska känns säkert.

Nu känner jag mig glad och nöjd. Ska dessutom jobba imorn och tjäna lite cash. Pusshej och godnatt! Tack för att vissa människor finns. Jag hoppas och tror att ni vet vilka ni är.

Powernap-hysteri

Powernap nu igen, som det verkar vara hysteri kring denna vecka, alla är trötta och ska ta sig tupplurer varje dag. Sen ska jag ta bussen in till Eja, som pappa alltid säger. Med andra ord Erica Jansson. Det är egentligen ganska kul med smeknamn. Det sätter liksom en extra guldkant på tilltalsnamnen. Och man säger ju att kärt barn har många namn.

Diverse smeknamn som använts på mig: Gummango, Nanna (av pappa & mamma), Jonna Larsson (mina kära bröder och kusiner), Joli, Jojo, Joje, Jojjan (av mina mer smakfulla vänner). Sen finns det fler också, men dessa är de mest frekvent använda.

Mina vänner har också haft många trevliga smeknamn genom åren som jag senaste tilltalade idag, Iso (Johanna Isbergs mindre omtyckta smeknamn) och Cacca (Carros numera ogillade), Hildegard (Erica), Ferma (Linda Ferm) samt Sars (Sara).

Mamma brukar jag kalla myggan på skojj för att hon kallades det som ung, hon var visst liten och nätt som en mygga. Inte precis som jag idag, haha. Pappa får heta Lars-Håkke, Erik Erke eller Rörö och slutligen Mattias som verkar vara det käraste barnet i släkten med otroligt många smeknamn.

Mattias= Matte-ponk, Ponken, Ponk, Mattis, Matte, Bobo, Gabbe, Gabril, Harry, Christer, Bubba-Nisse. Därmed avslutar jag fredagkvällens inlägg med en bild på Bubba-Nisse eller Gabbe som han kallades vid 4 års ålder.
image229


Nogo

Sminkningkonsultation på draggen på morgon, "sen musikalshow" och sen världens tråkigaste östra. För östra är typ verkligen umeås tråkigaste skola har jag kommit fram till nu. På draggen var det fullt med lakan över allt, där är det mycket folk i rörelse och det händer saker. Händer nånting på Östra? Svar nej. Finns det några lakan på Östra? Nej. Nu måste det styras upp! Jag är less. Den här dagen har varit lite dryg, men också bra. Å vad jag flummar mig. Nu ska jag göra lite skoljobb som jag är sämst på innan Emma kommer, så jag har nånting att komma med. Pusshej. Hoppas kvällen och helgen blir bättre.


Lugnt

Kan berätta att jag nyss gjorde det skönaste någonsin denna. La mig ner för en halvtimmes powenap och satte på "absolute relaxed vol 2". Jag somnade till på en gång, drömde mig bort och har slumrat fram till nu. Så skönt!

Nu måste jag laga lite mat, packa i ordning lite grejer. Sen fara iväg och jobba, hoppas det går bra ikväll också. Sist gick det bra och jag vann en femman-lott, fast noll vinst, haha.


Säg det med en bild

Jag har suttit nu i över en timmas tid och kollat igenom mina bilder på datorn och rensat. Riktigt kul måste jag säga. Man får se mycket kul som man varit med om. Framför allt mycket roliga men ofta fula festarbilder. Men även andra vackra. Tänkte att jag skulle visa några här.

image222

image223

image224

image225

image226

image227

image228


Illa

Märkte nyss att jag inte hade uppdaterat något igår under hela dagen, dåligt av mig. Men ibland så har man egentligen ingenting att skriva och ibland segar datorn sönder. Jag tror det var lite både och för mig igår.

Det blev iallafall inget två våningar och det blev jag lite besviken över. Men det var istället en lugn skön kväll efter dömandet. Sen lite häng med Carro som var trevligt och alldeles för länge sen.

Idag har jag klättrat klättervägg på idrotten vilket det var jobbigt och ganska svårt. Jag var inte jättebra men testade ändå på alla tre väggarna och klarade dom hyfsat för att vara jag. Det var roligt iallafall, gillar utmaningar!

Nu har jag slutat, käkat lunch och ska ta bussen hem. Ska under tiden fundera på åt Björn och vårt brännbollslag vad vi ska heta samt klä ut oss till. Folk verkar ha idétorka, eller vara lite torra. Men det blir nog roligt och bra i slutändan!

Tjos din kos

Rätt skönt att vara hemma. Rätt skönt att göra typ ingenting. Bara sitta av tiden. Snart ska jag Desperate Housewifes och se vad jag har missat, spännande. Sen borde jag laga min cykelpunka också. Behöver hjälp av någon.

Mitt ben ömmar fortfarande och är svullet sen jag sträckte det igår på idrotten. Hoppas det vill gå ner sig snart så att jag kan träna igen. Imorgon ska jag ioförsig döma två matcher och springa runt på fotbollsplanen i två timmar.

Pratade med Is ikväll och hon berättade att de skulle ha "klassfest" imorn på två våningar och frågade ifall inte jag också skulle komma dit. Först sa jag nej men sen kom jag på ändå att det kanske skulle vara skojj. Tror det är något sånt jag behöver nu. Få träffa lite annat folk, snacka och ha trevligt.


image211
Maja & Linda en kväll på två våningar för ett år sen. Jag saknar mina tjejer.


-

Jag vill allt ska vara bra, att allt ska vara frid och fröjd. Att alla ska vara snälla och vara vänner med varanda. Att alla ska ha roligt och vara tillsammans. Jag vill umgås mer med mina riktiga vänner, bli glad och känna mig lycklig. Må bra och kunna njuta maximalt av livet.

Skola

Less på skolan och less på vissa. Nu ser jag bara framemot att sluta ! Vill nu, nu.

Jag hatar skolan. Eller jag ogillar starkt vissa saker.

Happier


Jag är gladare nu fast ändå inte helt glad. Jag kände mig lite mer nöjd med min balklänning idag,mamma & pappa sa att den var fin och jag har betalt den nu också. Känns drygt att pengarna ska försvinna ännu mer för en. Men som tur är kommer det nya nästan hela tiden. Imorgon tisdag och på onsdag ska jag vara barnvakt och sen på onsdag kväll ska jag döma två fotbollsmatcher. Plus att jag ska döma en till match på söndag och dessutom jobba två gånger på Online. Så nog blir det någon tusenlapp extra denna vecka, känns fint!

Kostnader kvar jag har att tjäna ihop till i vår:
- 500 kr, Smink & hår till balen plus lite dryck att dricka innan
- 500 kr, Studentkostnader, festbiljett +  champange & jordgubbar
- 2000 kr, P & L biljett + andra kostnader i samband med festivalen
- 2000 kr, körkortskostnader

Sammanlagt 5000 kr kvar att tjäna ihop i vår

Kostnader att tjäna ihop till i sommar:
- 1500 kr, Storsjöyran, biljett & övriga kostnader
- 5000 kr, Sista minuten utomlandsresa

Sammanlagt 6500 kr att tjäna i sommar

Borta bra

Och hemma inte alltid bäst!

image210

Skulle vara skönt att åka bort, som hit, till Barcelona.

Söndag, världens dystraste dag

Gråa trista tråkiga blåsiga Söndag. Dagen rinner bara iväg och tårarna likaså. Varför vet jag inte riktigt. Jag är energifattig, less och besviken på vissa männsikor. Och jag är less på mig själv. Vill bara vara ledig och slippa alla måsten, enbart få njuta av livet.

Nästa Söndag ska jag var ledig dagen lång och bara ligga i soffan och filosofera.

Aldrig nöjd

Jag sitter nu i min balklänning som är klar och jag har nästan hela outfiten på mig, färdig och fixad. Ändå känner jag mig inte riktigt nöjd. Varför? Jag vet inte. Jag är konstig och missnöjd, något är fel men jag kan inte sätta exakt ord på vad. Hjälp!

Balklänning

Var och testade min balklänning i eftermiddag som har varit på omsömnad. Jag for dit med en viss nervositet i kroppen, tänk om den inte skulle passa eller vara som jag ville? Läskigt! Det gick bra iallafall, ganska bra. Den ska sys om lite till och donas med men sen är den förhoppningsvis klar. Hoppas det inte slutar på för många timmar bara så det blir för dyrt. Ikväll ska hon sy på den lite mer sen får jag fara dit senare ikväll eller imorgon bitti och prova. Spännande,.hoppas det går bra då! Jag börjar typ bli rädd nu. Haha det är sjukt vad man spelar upp sig för en bal.

Det känns iallafall skönt att alla bitarna håller att falla på plats inför balen. Klänningen, skorna, frisyren, kavaljeren, bilen är klart. Men jag saknar fortfarande långhandskar och en kuvertväska, det måste jag fixa! Måste dock också tillägga att jag hade en till mardröm om balen inatt. Jag drömde att Björn sket i mig och struntade i att följa med på balen. Vi hade bestämt allt, köpt biljett osv. men i sista stund så pallade han inte. Vilken mardröm. Han lovade idag att han aldrig skulle göra så i verkligheten. Känns tryggt.

Life








En bild kan säga mer än tusen ord.

Imorse fällde jag en tår.


-

Jag är seg och sämst. Nä det sista skrev jag aldrig. Ska inte tänka onda tankar om mig själv. Bra, bra Johanna. Du är duktig som du är.

Nu ska jag göra lite skoljobb och sen fara till draggen och testa min balfrisyr. Det ska bli spännande, hoppas det går bra.

En tidig majkväll


image201
Vackert med min älskade


Morgonmys,

Sitter och dricker te i Björns morgonrock, lyssnar på Håkans nya album och njuter av livet. Det är alltid så underbart här. Jag älskar detta liv jag lever med honom.

Senare idag ska jag fara till skolan och redovisa mitt projektarbete för tvåorna, det ska bli såå skönt. För efter det så kan man verkligen säga att projektet är över!

En till underbar sak är att jag jobbade igår och det gick jättebra! Jag sålde ordentligt med saker denna gång och sista 45 min skickade jag iväg 8 ordrar. Det kändes väldigt fint.






image200

Jobba, jobba, jobbaaa

Räknade nyss ut att jag kommer att jobba 40 arbetspass i sommar á 7,5 timmar med att sälja jordgubbar. Det känns som att det kommer bli slitigt och jag oroar mig att det komme bli för mycket möda för lite pengar. Jag ska jobba kvällar, helger, röda dagar och alla andra möjliga gånger man helst inte står utanför coop i skuggan och säljer strawberries.

Usch jag vet inte om det kommer att kännas kul. Ynka 60 kr i timmen och ingen ob-ersättning? Plus provision för det man säljer men frågan är ju ändå. Iochförsig är pengar alltid pengar fast det känns ändå jobbigt.

Lite beslutsångest

Igår fick jag erbjudande om att vara med i ett lag till brännbollsyran och fara till peace and love. Sjukt skojj det skulle vara men frågan är om man har råd och tid, med tid tänkte jag främst på festivalen. Och har man råd att ta sig från jobbet?


image199

Skolkilatii

Idag är jag lat och skolkar bland de första gångerna i mitt liv p.g.a. "ren lathet". Sorry Roland och sorry Lisa. Ibland undrar jag hur livet kunde ha varit om jag hade gått på en annan skola och ett annat program. Ganska annorlunda troligtvis.

Jordgubbsjobb

I sommar ska jag sälja sånna här lådor! Så om ni ska köpa jordgubbar kommer ni till coop!

 

Om en timme ska jag vara på möte om mitt somriga jordgubbsjobb. Hoppas att det går bra och funkar med alla papper som ska fyllas i. Jag & Is hade lite problem förut idag med att få ut det och rätt sort. Men tillslut gick det och kul hade vi på vägen. Hon är en kul spillevink, den där Iso.


 


Slit

Jobbet igår var mest slitet. Jag halvt opeppad förkyld arbetande i 13 timmar blev tröttsamt. Idag känner jag mig fortfarande trött och sliten. Ikväll ska jag jobba mera fast på på ett annat icke nämnvärt ställe. Hoppas det går bra iallafall och att jag tjänar mer pengar än förra veckan.

Sommar?

Våran termometer visar 18 grader i skuggan. Helt galet. Det känns ju typ nästan som sommar nu. Dessutom har jag fått mina första myggbett! Märkte dom igår fredag men jag tror att jag fick dom när vi var i Hannas stuga eftersom det var flera därifrån som också hade fått myggbett nu. Värsta somrigt. Jag har inte klöst upp dom än.

Nu ska jag städa mitt rum, packa ihop lite grejer och sen rulla ner på stan med farfars gamla gröna herrcykel. Min egna (farmors gamla gröna) fick jag punka på i måndags. Lagom roligt. Men stan nu känns skönt iallafall, ska träffa Hanna och hänga en stund. Hoppas jobbet går bra sen också. Ska bli spännande att få se vad sm i första hjälpen kan vara.

Förresten så går jag runt i min marinblåa stora sköna jordgubbsklänning nu, känns ännu somrigare. Längtar tills jag får ha den utomhus och låta den fladdra i sommarvinden.
 



Lite härliga sommarbilder på min älskade lillebror och kusin från 07


Besviken

Nyss gick jag in och kollade hur mycket jag fick i lön igår från Online och det vart en större besvikelse än vad jag väntat mig,.ynka 149 kronor för ett jävla 4-timmarspass! Blev nådigt less. Varför skulle jag få pilotsälja den där nya skittidningen som ändå ingen ville ha och varför skulle det gå så dåligt sen också?

Nu jäklar ska jag jobba mycket i veckan och tjäna in storkovan till sommaren. Det kommer behövas! Idag/ikväll ska jag jobba med Annas på skogis vid universitetet där de har sm i första hjälpen. Det lät rätt sjukt, fast ändå friskt. Haha dålig.


Lite fynd och mat

Myrorna idag med Linn & Björn. Fyndade hela tre kjolar, en marinblå med små jordgubbar på och två storblommiga med svart grund. Tror det kommer bli helnajs när jag ska försöka mig på att sy om dom!

Nu ska jag och min älskling börja fixa med middagsmaten. Vi får se om hans segsena vänner hinner. Sen ska jag ner på stan med Kicki & Linn för att fika på station.

Valborgsmässoafton

Kul vare!




RSS 2.0